iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :)
+4
Dağhanist
OrijinaL.Adam
raskolnikow efe
ebosum
8 posters
Yazar
Konu: iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :) Ptsi Şub. 15, 2010 9:45 am
geri döncek alıntısını duyduğumdan beri çokk sevindim okadar heyecanlandımki yazıyı okumama gerek kalmıcaktı nerdeyse başlık yetiyodu.Dün gece ve önceki gece rüyamda üst üste efeyi gördüm hemde kavak yellerinde öncekini hatırlamıyrum tam olarak ama dizide olduna eminim.bu gecekinde ise güven yoktu artık efe gelnce korkudan kaçtımı bilemem ama aslı efe birliktelerdi el ele tutuşuyolardı hepsi bir aradaydı deniz mine su atakan falan filan ama sanki efe kaybolmamış bi yere gitmişte gelmiş gibiydi güvenin adı hiç olmadı rüyalarım pek çıkmaz ama olsun adamı okadar çok seviyorum ve özlüyorumki iki gece ard arda rüyama giriyo
raskolnikow efe
Konu: Geri: iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :) Ptsi Şub. 15, 2010 10:00 am
ne güzel işte bide dönerse gerek kalmaz ryaya gerçegini görürsün
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :) Ptsi Şub. 15, 2010 12:36 pm
aslında bir kere bende gördüydüm Efe'yi kavak yellerinde lanet olası güven buluyordu efeyi ama ortaya çıkarmıyordu. onu buraya getiremem ortaya çıkaramam diye bağıyordu boş boş lanet olası güven bile rüyama girdi :x efe neysede
Dağhanist
Konu: Geri: iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :) Ptsi Şub. 15, 2010 5:11 pm
Bende ruya gördum efe bir kamionun arkada'di ve orda metin abi gördu sonra efe ben dönemem dedi
♥ NuR ♥
Konu: Geri: iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :) Ptsi Şub. 15, 2010 5:40 pm
ben hep görüorum askımı xD
ebosum
Konu: Geri: iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :) Salı Şub. 16, 2010 9:18 am
BU SEFER İNŞALLAH TUTAR Bİ İLKİ BAŞARMIŞ OLURUM
pinar_8787
Konu: Geri: iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :) Salı Şub. 16, 2010 9:38 am
BENDE GÖRMÜŞTÜM İKİ KERE İKİSİNDEDE DÖNÜYO ASLIYLA SARILIYOLAR FALAN
omer_gzbyk
Konu: Geri: iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :) Salı Şub. 16, 2010 9:53 am
aslı 105 te ölüyo galiba acaba efe gelip kurtarackmı mrk edimm
ebosum
Konu: Geri: iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :) Salı Şub. 16, 2010 10:03 am
bu seferde bakarsınız efe aslıya bi yumruk atarda hayata getirir aslıyı aslı yapmıştı ya.ben herzaman diyorum efe gelicekse öyle bi zamanda gelsinki hiç kimsenin elinden bişe gelemeyeceği zaman aslının,minenin yada denizin ona ihtiyacı olduğu zamanda.o gün şimdi geldi efe aslının sana ihtiyacı var şimdi gelmelisin
pinar_8787
Konu: Geri: iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :) Salı Şub. 16, 2010 10:18 am
Konu: Geri: iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :) Çarş. Şub. 17, 2010 12:08 am
Aslıyı hocasının elinden kurtarmalı efe ama yüzünü göstermeyecekler ilk aslı görmeli sonra başından geçenleri anlatacak tabi uğur teslim olacak suçunu itiraf edecek vs muhteşem olur...
iki gecedir efe rüyamda ve kavak yellerinde olarak :)