Konu: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:36 am
kavak yellerinde oynayan oyuncudan öğrendim hatta hemşeri çıktık sağolsun bana yardımcı oldu... engin diye biri ... bana şöyle bilgi verdi tam net olarak öğrenmeye çalışıcam detaylarıyla .... 124 .bölümde dağhan dahil olucakmışş ... kesin geliyormuş ... jale hanımada yol vermişler .... kendiside başka projeyle uğraşıyormuş ... daha çok öğrenirsem msnden kendisiyle irtibat halindeyim sizlere değişik bilgiler vericem inşllh bunları sizlerde duydunuz ... belki inanmayabilirsiniz .. size bırakıyorum.. ama görüşüyorum kendisiyle bildiğiniz haber biliyorum ama .. devamı gelicek inşlhh herkese iyi yorumlar ...
sinan3444
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:40 am
124mu 125 mi anlamadım
yigit_fan
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:41 am
sinan3444 demiş ki:
124mu 125 mi anlamadım
bana kendisi 124.bölüm dedi ben kendisinin yalancısıyım arkadaşım
hiçkimse
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:43 am
Bilgi için teşekkürler umarım detayları en kısa zamanda öğrenirsin.
yigit_fan
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:44 am
hiçkimse demiş ki:
Bilgi için teşekkürler umarım detayları en kısa zamanda öğrenirsin.
kendisine şuanda baktım netten çıkmış ... yoksa yine yazıcaktım :( kendisinin açmasını beklicem ardkşlar :(
TugceTm
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:46 am
p.için teşekkürler
efe sever
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:46 am
o adamla burdan birisi daha görüşmüş facebook ta hatta konusu var gelecek demiş jale de ayrılıcak demiş bu adam ne rolde oynuyor tam olarak
yigit_fan
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:48 am
efe sever demiş ki:
o adamla burdan birisi daha görüşmüş facebook ta hatta konusu var gelecek demiş jale de ayrılıcak demiş bu adam ne rolde oynuyor tam olarak
Öğrenicem en kısa zamanda sölücem ama yanlış hatırlamıyorsam pavyondaki güven ablasının çalıştığı pavyonun sahibinin koruması rolündeydi herhalde ... ama ben yine bi sorayım engin beye
hiçkimse
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:50 am
Bir figüran bu kadar şey bilebilirmi diye sormadan edemiyorum kendime.
yigit_fan
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:54 am
hiçkimse demiş ki:
daha oynuyor kendisi ezeldende teklif gelmiş kavak yellerinde oynuyor diye kendisi kabul etmemiş arkadaşlar ... bilebilir yani belki irtibat halindedir .. belki başka roldedir ben yanlış hatırlıyorum sorucam kendisine ... ama resmi war .. kavak yellerinde oynarken ... ben adam ısrar ettim hemşeri olduğumuz için dedi saolsun ...
hiçkimse
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:57 am
yigit_fan demiş ki:
hiçkimse demiş ki:
daha oynuyor kendisi ezeldende teklif gelmiş kavak yellerinde oynuyor diye kendisi kabul etmemiş arkadaşlar ... bilebilir yani belki irtibat halindedir .. belki başka roldedir ben yanlış hatırlıyorum sorucam kendisine ... ama resmi war .. kavak yellerinde oynarken ... ben adam ısrar ettim hemşeri olduğumuz için dedi saolsun ...
Yok kendisinin dizideki resimlerini gördüm ama bir figüran ve dizide her bölüm rolü yok.Bu yüzden endişe ettim.
yigit_fan
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 10:58 am
hiçkimse demiş ki:
yigit_fan demiş ki:
hiçkimse demiş ki:
Yok kendisinin dizideki resimlerini gördüm ama bir figüran ve dizide her bölüm rolü yok.Bu yüzden endişe ettim.
ben kendisine ısrar ettim hem yalan konuşsak eline geçicek .. yalanda sölese sonuçta ortaya çıkacakmı çıkıcak ... yalancının mumu yatsıya kadar yani
hiçkimse
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 11:01 am
yigit_fan demiş ki:
hiçkimse demiş ki:
yigit_fan demiş ki:
hiçkimse demiş ki:
ben kendisine ısrar ettim hem yalan konuşsak eline geçicek .. yalanda sölese sonuçta ortaya çıkacakmı çıkıcak ... yalancının mumu yatsıya kadar yani
Bencede. Çünkü herkes aynı şeyi söylemeye başladı bu kadar set çalışanı Efe gelecek dedi ve hepsi aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildikleri ama yinede gözümle görmek istiyorum. İnş yakında görürüz.
fetih
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 11:09 am
inş doğru haberlerdir...bizde merakla bekliyoz yeni sezonu ve 124. bölümü
Alişan
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 11:15 am
dönsünde 124 olsun 125 olsn
Dağhanist
Konu: Geri: KAVAK YELLERİNDE OYNAYAN OYUNCUDAN ÖĞRENDİM.... Salı Haz. 22, 2010 11:20 am