Konu: KAVAK YELLERİ SEZON FİNALİ Ptsi Mart 29, 2010 5:09 pm
arkadaşlar kavak yelleri devam edecekse sezon finalini nisan sonunda yada mayıs ortasında yapabilir efe gelirse gelmezse haziranda yapar b 2.sezonu mayısta bitirdiler
bu konuda görüşlerinizi bekliyorum
Duygusu
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ SEZON FİNALİ Ptsi Mart 29, 2010 7:45 pm
arkadaşım malesef kavak yelleri fanda okudum....bi arkadaş gitmiş pelin'e sormuş bu sezon bitiyomu diye hayır devam edicez demiş...
yunus_emre18
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ SEZON FİNALİ Ptsi Mart 29, 2010 8:07 pm
duygusu demiş ki:
arkadaşım malesef kavak yelleri fanda okudum....bi arkadaş gitmiş pelin'e sormuş bu sezon bitiyomu diye hayır devam edicez demiş...
bence saçma arkadaşım düşünsene o yazın sıcağında hem de izmirde dizi felan zor çekerler...belkide dağhan bu yüzden ayrılmıştır belli mi
cypriot
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ SEZON FİNALİ Ptsi Mart 29, 2010 11:48 pm
yunus_emre18 demiş ki:
duygusu demiş ki:
bence saçma arkadaşım düşünsene o yazın sıcağında hem de izmirde dizi felan zor çekerler...belkide dağhan bu yüzden ayrılmıştır belli mi
belkide değil bencu bu yüzden çünkü bir röportajı vardı izmirde çekimler çok zor bu sıcakta biraz bunaldm felan demişti.
efky
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ SEZON FİNALİ Salı Mart 30, 2010 7:02 am
arkadaşlar dizi bi sezon daha devam edecekse 2 bölüm sonra sezon finali yapabilirler denizle minenin evleneceği gün
warrior5461
Konu: Geri: KAVAK YELLERİ SEZON FİNALİ Salı Mart 30, 2010 3:22 pm
ya ne devam etmesi ancaak efe gelirse sezon finali yaparlar zati efe gelmesse kesin final yaparlar zaten filmi nasıl uzatcakları şaşırtılar konuları don lastiği gibi uzaltıyorlar zati