1.sahnesi yok ve ya başka sahne çekiminde 2. efe geri döndü aslı ile yüzleşiyor izlenimi vermye çalışıyorlar ki az kaldı belli olmasına 2. ihtimali sanmıyorum ama yinede yazdım
arkadaşlar aslının ortada olmaması normal yani illa herkes orda olcak diye bişi yok denizle güven sahnesi çekiliyo paylaştığın için sağol vede denizin karnından vurmuş galiba sürekli orsanı tutuoy ama bacağınada bakıyo demekki iki yerden vurdu bence mine ağır hasta o senaryolar doğrumu acaba ...
arkadaşlar güvenin konuşmasını duydum aslı araryınca aha aradı valla diyor...sonra alo cnm nerdesin deniz hastaneden kaçmış lütfen buraya gel ağrısı başladı diyor...yani demekki efe m-efe yok hayaller çöpe en çok o el kimin merak ediyorum.....
bende efe dönmez diyorum sonra söyleyince tepki alıyorum artık sezon başlamasına yakın çıkar fragman herkes rahatlar efe yok diye kapatır efe konusunu çünkü ben öyle yapıcam efe görmezsem bidaha diziyi izlemicem bu kadar yeter bizimle oynadıkları
evet ya bencede efe gelmiycek artık böyle düşünüyorum ama sonra o telefonun sahibi efe dediği için geri gelcek diyorum off bunlar çok kötü yaptı beni yaa ne biçim yazıyo bu senaristler off efe off
evet ya bencede efe gelmiycek artık böyle düşünüyorum ama sonra o telefonun sahibi efe dediği için geri gelcek diyorum off bunlar çok kötü yaptı beni yaa ne biçim yazıyo bu senaristler off efe off
...şimdi sende haklı olabilirsin onlar kendilerince haklı olabilir...haa aranızda bir fark kaldı o farkınan çok gozel oldu.....ha bu illa biz haklı olacağız anlamına gelmiyor onlarda haklı olabilir ammaa lakinki öyle değildir...benim yorumlamam bu kadar
tims e teşekkür ediyorum bizi salak yerine koyup para kazandıkları için o kadar saat zamanımızı çaldıkları için artık kimseye 'güven'memeyi öğrettikleri için bundan sonra gözümüzle görmedn birşeye inanamayacağımız için...
eğer bir oyunsa bu oyunu yapan kişi kendini efe olarka tanıtmıştır bundan kolay ne var
bence bu video biz efenin gelmeyeceğine inanalım die sürüldü bazı sete giden arkadaşlar yaklaştırmıyolar uzak tutuyolar demişlerdi adam diplerinden çekmiş videoyu ben efenin geleceğine inanıyorum