Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

" güven_savar " Senaryosu .....

+21
JoJo
ogulcajaN
fth_bolu
yeliz
Nehir94
oguler
Duygusu
CmL®
DaghanH
JiLeT
aysi_dağhan
mhe_25
efe sever
Ezqi~ferman
EL!FF
xxx
gözde can
crazystyle
eloif
yqmur
güven_savar
25 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

" güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Empty
MesajKonu: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyPaz Tem. 04, 2010 8:01 am

Konunun ilk mesajı :

Buradan " güven_savar " Adlı Arkadaşımızın Senaryolarını Takip Edebilirsiniz ........

Sohbet Etmeyin , Sohbet Edenler Ceza Alacak ......

Sohbet Edenler i 1 Sefer Uyarırım 2. Sefer Ban Cezası Alır ... ( İtiraz Kabul Etmiyorum ) ....

En son Je T'aime tarafından Ptsi Tem. 12, 2010 2:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi

YazarMesaj
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Pusuda10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Fb10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 5:32 pm

efe sever demiş ki:
yeni bölüm güzel olmuş çok begendim
ayrıca güvenin efenin odasında gördüğü fotoğrafları bende gördüm " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072
yerde yatan güven bence
güven gidicekmi kalıcakmı

hizmette sınır yok " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 güven'in gözünden gösterdim size sahneyi " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072

teşekkür ederim çok sevindim beğendiğine : )
gözde can
Üye
Üye
gözde can

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Aggres10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Gs10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 5:33 pm

ayy cok güzel olmus ellerine sağlık kesin güvendir o
DaghanH
Özel Üye
Özel Üye
DaghanH

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Ozlemi10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 5:38 pm

Cok guzel bi bolum olmus, ama en heyecanli yerinde bitirmisin yaa " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856
Cok merak ediyorum, kaza geciren kim acaba.. Yeni bolumu sabirsizlikla bekliyorum " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 5:39 pm

güzel yazmışsın yine
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 5:40 pm

o kaza yapan kesin güvendir ve ölür gider
belkide efe güveni hastaneye götürür kan verir güvene
bende yazmaya başladım " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072
hayal gücüne bak efe güvene kan vericek " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072
CmL®
Üye
Üye
CmL®

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Manyak10
Takımı : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Ts10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 5:41 pm

Şimdi ölenin kim olduğuna dair 3 olasılık var. Bir Güven ( Büyük ihtimal, ama ölürse Su'yla bir şeyler yaşıyamaz ) İkinci Aslı, (Düşük bir ihtimal) Üçüncü Mine (Senin senaryon 120 itabiriyle başladı ve en mantıklısı da Mine oluyor. Çünkü eğer diziyle paralel gitmek istiyorsan, o araba kazasıyla Çocuk ölmüştür, Çarpan da herhalde Burak'tır " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 Ve anlatacaklarına da engel olur.)
xxx
Üye
Üye
xxx

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Ozlemi10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 5:47 pm

off müthişti " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856 kaza geçireni tahmin edemiyorum. sarhoşmudur dedi birisi. ozaman ya güven yada mine içmiştir. güven aslıyı takip ediyodu. o zaman başında aslıda olmalıydı. mine ise artık oyunlarına devam edemez. kim acaba merak ettim bak
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 5:53 pm

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856

CmL® demiş ki:
Şimdi ölenin kim olduğuna dair 3 olasılık var. Bir Güven ( Büyük ihtimal, ama ölürse Su'yla bir şeyler yaşıyamaz ) İkinci Aslı, (Düşük bir ihtimal) Üçüncü Mine (Senin senaryon 120 itabiriyle başladı ve en mantıklısı da Mine oluyor. Çünkü eğer diziyle paralel gitmek istiyorsan, o araba kazasıyla Çocuk ölmüştür, Çarpan da herhalde Burak'tır " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 Ve anlatacaklarına da engel olur.)

tahminin güzel fakat Burak öldü : ) bide çarpılan kişi öldü mü bilmiyoruz

xxx demiş ki:
off müthişti " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856 kaza geçireni tahmin edemiyorum. sarhoşmudur dedi birisi. ozaman ya güven yada mine içmiştir. güven aslıyı takip ediyodu. o zaman başında aslıda olmalıydı. mine ise artık oyunlarına devam edemez. kim acaba merak ettim bak

sarhoş mudur nedir sözü arabayla çarpan için söylüyolar " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856 çarpılan değil : )

En son güven_savar tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 7:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
eloif
Üye
Üye

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Keyifl10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 7:08 pm

Daha yeni okuyabildim ve yine, her zamanki gibi çok güzel bir bölümdü, ellerine sağlık " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 Ama olmuyor ki, sen her bölümü böyle heycanlı bitiriyorsun sonra biz de ertesi günü zor ediyoruz... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 Arabanın çarptığı kişi Aslı bence...Çünkü yolu sahilde kesişen 4 kişinin 3ü de Aslı'ya karşı yoğun duygular besliyor; Efe ve Güven aşk, Mine ise nefret...Yani en çok Aslı'ya çarpması ses getirir... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 Ama asıl kafamı karıştıran şey eğer Aslı'ya çarptıysa araba niye Güven yok ortalıkta, acaba Güven'de mavigöze araba çarptığını görüp " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 358397 krizi mi geçirdi :" güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 529494:
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 7:17 pm

eloif demiş ki:
Daha yeni okuyabildim ve yine, her zamanki gibi çok güzel bir bölümdü, ellerine sağlık " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 Ama olmuyor ki, sen her bölümü böyle heycanlı bitiriyorsun sonra biz de ertesi günü zor ediyoruz... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 Arabanın çarptığı kişi Aslı bence...Çünkü yolu sahilde kesişen 4 kişinin 3ü de Aslı'ya karşı yoğun duygular besliyor; Efe ve Güven aşk, Mine ise nefret...Yani en çok Aslı'ya çarpması ses getirir... " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 Ama asıl kafamı karıştıran şey eğer Aslı'ya çarptıysa araba niye Güven yok ortalıkta, acaba Güven'de mavigöze araba çarptığını görüp " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 358397 krizi mi geçirdi :" güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 529494:

Güven'in Mine'nin Efe'nin veya herhangi birinin tepkileri daha sonra açıklanabilir : ) ben sadece bi kısmını aldım o da sadece Efe'nin kalabalığı açmaya çalışması ve söylediği laf.o sırada Güven(eğer çarpılmadıysa) de koşuyor olabilir Aslı oldugunu varsayarsak.diğer bölüm açıklarım hep onları " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856

çok yaptım ben bu tür şeyleri elif aaa unutmuşsun sen bak bi gün girmedin foruma " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072

teşekkür ederim bu arada yine yorumunla mutlu ettin sağol " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856
eloif
Üye
Üye

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Keyifl10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 7:28 pm

Yok yaa ne unutması, hiç unutulur mu...." güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 Ne demek canım sadece gerçekler, yorumuma seni mutlu etmek için ekstradan hiçbir çabam yok, senaryoların o kadar güzel ki, lafla sözle anlatılamaz cinsten, ne desem az kalıyor zaten " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 7:42 pm

Teşekkür ederim tekrar : ) yalnız kötü bi haberim var fark ettiyseniz 128.bölüme yakında yazdım çünkü yeni bölüm Salı günü.

2 nedeni var 1.si hikayenin mantıklı devam etmesi için biraz düşünmem lazım yoksa çığrından çıkabilir " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072

2.si 7 günde 8 bölüm yazdım ve de hepsi çok uzun açıkçası başka şeylerle pek ilgilenemedim biraz dinlensem iyi olacak : )
yqmur
Üye
Üye
yqmur

Ruh Hali : " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 Cilgin10

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 8:08 pm

salı günümü ?daha çok veya biz nasıl sabredicez ?
bu bölüm harikaydı çok beğendim
aralarından hepsine bişi oldu ama bi güvene olmadı bnce güven e olmalı " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072
onunda klbi dursun ama mümkünse bir daha dönmesin " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 8:25 pm

bilemiyorum artık ben bişey demiyeyim " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 beğendiğine sevindim : )

ya 2 gün verdim arayı zaten 1gününde gerçek ky var ona denk getirdim bilerek " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856
Nehir94
Banned
Banned
Nehir94

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 9:10 pm

Tüm bölümleri okumayı ancak şimdi bitirebildim " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856
Bence gayet güzel gidiyor...
Hatta senin Jale İncekol'un yerine geçmeni öneriyorum " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072

Efe'nin Kıbrıs'da olduğu sahnelerden daha detaylı bir şekilde bahsedecek misin? " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:10 pm

nehircim teşşekür ederim beğendiğin için
ama yönetmenlikten pek anlamam jale o konuda benden iyi olabilir maalesef her ne kadar bu bölüm için fotoğrafları kullanarak sahneyi canlandırmaya çalışsam da " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072 ama timsle anlaşırsak hikayeyi yazmayı değerlendirebilirim : )

detayı bilmem de kıbrıs olayını kapatmadım daha o müjdeyi verebilirim ancak sana " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856
Nehir94
Banned
Banned
Nehir94

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyPaz Tem. 11, 2010 12:16 pm

Yeni bölüm ne zaman?
Kıbrıs sahnelerini heyecanla bekliyoum " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 9072
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyPaz Tem. 11, 2010 12:19 pm

yeni bölüm 2 gün sonra Salı : )
Nehir94
Banned
Banned
Nehir94

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyPaz Tem. 11, 2010 12:21 pm

Çok varmış daha :(
Ama sen de haklısın senaryolar çok vakit alıyor olmalı...
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyPaz Tem. 11, 2010 12:25 pm

öyle tabi bide ilk kez ara verdim 1 haftadır aralıksız yayınlıyodum " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856
yeliz
Üye
Üye
yeliz

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyPaz Tem. 11, 2010 4:17 pm

ya gene cok güzel bölümdü ve yine çok güzel bi yerde bittii.sabırla beklicem
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyPaz Tem. 11, 2010 5:25 pm

teşekkür ederim yeliz beğendiğine ve takip ediyor olmana sevindim " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 743856 : )
efe sever
Üye
Üye
efe sever

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyPaz Tem. 11, 2010 5:59 pm

salıya kadar yeni bölüm olmamasının sebebi yarın akşam yeni bölüm olup ordan kopya çekmek değildir inşallah
gördüğüm kadarıyla sen gerçeğinden daha güzel yazıyorsun
güven_savar
Moderatörler
Moderatörler
güven_savar

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyPaz Tem. 11, 2010 6:27 pm

efe sever demiş ki:
salıya kadar yeni bölüm olmamasının sebebi yarın akşam yeni bölüm olup ordan kopya çekmek değildir inşallah
gördüğüm kadarıyla sen gerçeğinden daha güzel yazıyorsun

söylediğine üzülsem mi sevinsem mi bilemedim iltifat ettiğin için sonda sağol ama öncelikle sen de görüyorsun devamlı flasback yapıyorum niye çünkü bir an önce 120den öncesini temizleyip karakterleri oturtarak yeni konulara geçmek istiyorum ayrıca mineyle efenin geçmişi oldugunu yazdım, efe'nin dönüşünü bekir'e bağladım, tişört olayını açıkladım, leyla-gönül dahil oldu atakan çıktı ve daha bir sürü yeni şey öyle bi niyetim olsa bile ne gibi bi kopya çekebilirim ki : ) sadece uzun saçlı adam konusunda açıklamadığım bir şey var umarım yarınki bölümde o gerçekleşmez.sadece bundan korkuyorum şu an için öbür türlü zaten bi benzerlik kalmadı.

benim amacım gerçekten biraz kafamı rahatlatıp kendime vakit ayrmaktı bunun 1 gününü bilerek ky'ye getirdim evet çünkü arada kaynayıp gitmesini istemedim benim bölümün başka bi niyetim yoktu böyle düşündüğüne üzüldüm açıkçası : (
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: " güven_savar " Senaryosu .....   " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 EmptyPaz Tem. 11, 2010 6:38 pm

hani bugünkü bölüm nerde " güven_savar " Senaryosu ..... - Sayfa 12 914327

" güven_savar " Senaryosu .....
12 sayfadaki 21 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21  Sonraki
 Similar topics
-
» 120. Bölümün Senaryosu
» "yqmur" Senaryosu
» 100. bölüm senaryosu :) :) :)
» Aklımdaki Efe Senaryosu...
» 84. bölüm senaryosu mutlaka bakn!!!