o kaza yapan kesin güvendir ve ölür gider belkide efe güveni hastaneye götürür kan verir güvene bende yazmaya başladım hayal gücüne bak efe güvene kan vericek
Şimdi ölenin kim olduğuna dair 3 olasılık var. Bir Güven ( Büyük ihtimal, ama ölürse Su'yla bir şeyler yaşıyamaz ) İkinci Aslı, (Düşük bir ihtimal) Üçüncü Mine (Senin senaryon 120 itabiriyle başladı ve en mantıklısı da Mine oluyor. Çünkü eğer diziyle paralel gitmek istiyorsan, o araba kazasıyla Çocuk ölmüştür, Çarpan da herhalde Burak'tır Ve anlatacaklarına da engel olur.)
off müthişti kaza geçireni tahmin edemiyorum. sarhoşmudur dedi birisi. ozaman ya güven yada mine içmiştir. güven aslıyı takip ediyodu. o zaman başında aslıda olmalıydı. mine ise artık oyunlarına devam edemez. kim acaba merak ettim bak
Şimdi ölenin kim olduğuna dair 3 olasılık var. Bir Güven ( Büyük ihtimal, ama ölürse Su'yla bir şeyler yaşıyamaz ) İkinci Aslı, (Düşük bir ihtimal) Üçüncü Mine (Senin senaryon 120 itabiriyle başladı ve en mantıklısı da Mine oluyor. Çünkü eğer diziyle paralel gitmek istiyorsan, o araba kazasıyla Çocuk ölmüştür, Çarpan da herhalde Burak'tır Ve anlatacaklarına da engel olur.)
tahminin güzel fakat Burak öldü : ) bide çarpılan kişi öldü mü bilmiyoruz
xxx demiş ki:
off müthişti kaza geçireni tahmin edemiyorum. sarhoşmudur dedi birisi. ozaman ya güven yada mine içmiştir. güven aslıyı takip ediyodu. o zaman başında aslıda olmalıydı. mine ise artık oyunlarına devam edemez. kim acaba merak ettim bak
sarhoş mudur nedir sözü arabayla çarpan için söylüyolar çarpılan değil : )
En son güven_savar tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 7:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Daha yeni okuyabildim ve yine, her zamanki gibi çok güzel bir bölümdü, ellerine sağlık Ama olmuyor ki, sen her bölümü böyle heycanlı bitiriyorsun sonra biz de ertesi günü zor ediyoruz... Arabanın çarptığı kişi Aslı bence...Çünkü yolu sahilde kesişen 4 kişinin 3ü de Aslı'ya karşı yoğun duygular besliyor; Efe ve Güven aşk, Mine ise nefret...Yani en çok Aslı'ya çarpması ses getirir... Ama asıl kafamı karıştıran şey eğer Aslı'ya çarptıysa araba niye Güven yok ortalıkta, acaba Güven'de mavigöze araba çarptığını görüp krizi mi geçirdi ::
Daha yeni okuyabildim ve yine, her zamanki gibi çok güzel bir bölümdü, ellerine sağlık Ama olmuyor ki, sen her bölümü böyle heycanlı bitiriyorsun sonra biz de ertesi günü zor ediyoruz... Arabanın çarptığı kişi Aslı bence...Çünkü yolu sahilde kesişen 4 kişinin 3ü de Aslı'ya karşı yoğun duygular besliyor; Efe ve Güven aşk, Mine ise nefret...Yani en çok Aslı'ya çarpması ses getirir... Ama asıl kafamı karıştıran şey eğer Aslı'ya çarptıysa araba niye Güven yok ortalıkta, acaba Güven'de mavigöze araba çarptığını görüp krizi mi geçirdi ::
Güven'in Mine'nin Efe'nin veya herhangi birinin tepkileri daha sonra açıklanabilir : ) ben sadece bi kısmını aldım o da sadece Efe'nin kalabalığı açmaya çalışması ve söylediği laf.o sırada Güven(eğer çarpılmadıysa) de koşuyor olabilir Aslı oldugunu varsayarsak.diğer bölüm açıklarım hep onları
çok yaptım ben bu tür şeyleri elif aaa unutmuşsun sen bak bi gün girmedin foruma
teşekkür ederim bu arada yine yorumunla mutlu ettin sağol
Yok yaa ne unutması, hiç unutulur mu.... Ne demek canım sadece gerçekler, yorumuma seni mutlu etmek için ekstradan hiçbir çabam yok, senaryoların o kadar güzel ki, lafla sözle anlatılamaz cinsten, ne desem az kalıyor zaten
salı günümü ?daha çok veya biz nasıl sabredicez ? bu bölüm harikaydı çok beğendim aralarından hepsine bişi oldu ama bi güvene olmadı bnce güven e olmalı onunda klbi dursun ama mümkünse bir daha dönmesin
nehircim teşşekür ederim beğendiğin için ama yönetmenlikten pek anlamam jale o konuda benden iyi olabilir maalesef her ne kadar bu bölüm için fotoğrafları kullanarak sahneyi canlandırmaya çalışsam da ama timsle anlaşırsak hikayeyi yazmayı değerlendirebilirim : )
detayı bilmem de kıbrıs olayını kapatmadım daha o müjdeyi verebilirim ancak sana
salıya kadar yeni bölüm olmamasının sebebi yarın akşam yeni bölüm olup ordan kopya çekmek değildir inşallah gördüğüm kadarıyla sen gerçeğinden daha güzel yazıyorsun
salıya kadar yeni bölüm olmamasının sebebi yarın akşam yeni bölüm olup ordan kopya çekmek değildir inşallah gördüğüm kadarıyla sen gerçeğinden daha güzel yazıyorsun
söylediğine üzülsem mi sevinsem mi bilemedim iltifat ettiğin için sonda sağol ama öncelikle sen de görüyorsun devamlı flasback yapıyorum niye çünkü bir an önce 120den öncesini temizleyip karakterleri oturtarak yeni konulara geçmek istiyorum ayrıca mineyle efenin geçmişi oldugunu yazdım, efe'nin dönüşünü bekir'e bağladım, tişört olayını açıkladım, leyla-gönül dahil oldu atakan çıktı ve daha bir sürü yeni şey öyle bi niyetim olsa bile ne gibi bi kopya çekebilirim ki : ) sadece uzun saçlı adam konusunda açıklamadığım bir şey var umarım yarınki bölümde o gerçekleşmez.sadece bundan korkuyorum şu an için öbür türlü zaten bi benzerlik kalmadı.
benim amacım gerçekten biraz kafamı rahatlatıp kendime vakit ayrmaktı bunun 1 gününü bilerek ky'ye getirdim evet çünkü arada kaynayıp gitmesini istemedim benim bölümün başka bi niyetim yoktu böyle düşündüğüne üzüldüm açıkçası : (