Atakan için bekarlığa veda partisine yemek yemeye gittiklerinde Deniz 3 kişi oldukları halde 4 kişilik yaptırmıştı herşeyi bi tanesi boş kaldı EFe için söylemiş :( 0 varmış gibi yediler dostluğa diye boş bardağa tokuşturdular hepsi.. ve aslının efe için ağlama sahneleri ''Bırakmaz O Beni ! '' ''O ORGİNAL ADAM GERİ GELCEK GİDEMEZ ''dediği bölümlerde çok kötü oldum en güzel yerleri oralarıydı gerisi boş..
İlk Yarım Saatini kaçırdım dizinin sorasında gerçekten sadece 3 yıl öncesini gösterdiği zaman duygusallaştm ve bir tek orası güzeldi... Of Orjinal adam Nerdesin Sen :S Sarp Apak Tamamen Batırmış Diziyi Ztn
Arkadaşlar Bugün Diziyi Son Kez İzledim Gerçekten 3 Yıldır Takip Ettiğim Diziyi Bugün Bitirmişler Gelecek Bölümün Özetine Baktm Ve Gerçekten Bitmiş Bu Dizi...
gerçekten dizi güzel deildi sadece eski anılar ilk başda efenin ismini bile sölemediler ama mezara gidldi ve aslının çığlıkları falan oralar süperdi bide metin efenin abisi ne deniz mine ne aslı güven izlenmeye tek değer adam o bence gelecek bölümünün fragmanınıda gösterdiklerinde gerçekten kavak yelleri bitmiş çok kötü hiç begenmedim dahada izlemem zaten bence efeyi napıp ne edip geri getirsinler aslı hariç bu diziden kim çıkarsa çıksın etkilemezdi ama efe çıktı sonuç ortada !!!!
yarın ratingleri paylaşıcaz ve görücez eğer bu bölüm fazlaysa yine görüldüğü gibi dağhanı sevenler dayanamayıp merakından nolcağını görmek için izlemişlerdir , 1 2 bölüm sonra gerçek ratingleri görücez
Efe lütfen dön!! Ya o kdar duygulandımki babam yanımdaydı ağlayamadım eskiden hep gülerdim şimdi ise ağlıyorum hele o sahne tabağına et koydukları yer içimi bitirdi. oFF uLan offf :12756: geri dön ne olursun
Atakan için bekarlığa veda partisine yemek yemeye gittiklerinde Deniz 3 kişi oldukları halde 4 kişilik yaptırmıştı herşeyi bi tanesi boş kaldı EFe için söylemiş :( 0 varmış gibi yediler dostluğa diye boş bardağa tokuşturdular hepsi.. ve aslının efe için ağlama sahneleri ''Bırakmaz O Beni ! '' ''O ORGİNAL ADAM GERİ GELCEK GİDEMEZ ''dediği bölümlerde çok kötü oldum en güzel yerleri oralarıydı gerisi boş..
aynen öle . aslınn o ankı hali zaten aglamama yettı dıyeblrm . efe'siz olmamş . biz EFE'mizi geri istiyoruz
ARKADAR DIZEDE METİN ABİ EFEYİ BULAMADIK DEDİ VE MEZARININ BASINDAKI MUSALLAT TASINDADA ÖLÜM TARIHİ YAZMIYOR YANI EFE HALA YASIYOR OLABILIR ILERLEYEN BOLUMLERDE BIZE Bİ SÜRPRIZ YAPABILIR DE BENIM FIKRIM EFE BASKA BI TARAFTAN CIKTI YAKALANDI VE HAPISTE YA DA BASKA BIR YERDE AGIR HASTA OLARAK BAKIM GORUYOR BELKI GERI DONER BUNU DIKKATE ALIN DERIM SIZE
aslının::: o ölmedi -- orjinal adam o -- beni bırakmaz -- geri gelcek ve benım oldurcam deyip te olduramadıgım bı sey gordunuz mu dıcek -- orjinal o demesi benım efeyi ne kadar cok sevdıgımı bır kez daha hatırlattı bana keske olsa özleidm onu yha agladım vala o sahnede :(:(:(
ARKADAR DIZEDE METİN ABİ EFEYİ BULAMADIK DEDİ VE MEZARININ BASINDAKI MUSALLAT TASINDADA ÖLÜM TARIHİ YAZMIYOR YANI EFE HALA YASIYOR OLABILIR ILERLEYEN BOLUMLERDE BIZE Bİ SÜRPRIZ YAPABILIR DE BENIM FIKRIM EFE BASKA BI TARAFTAN CIKTI YAKALANDI VE HAPISTE YA DA BASKA BIR YERDE AGIR HASTA OLARAK BAKIM GORUYOR BELKI GERI DONER BUNU DIKKATE ALIN DERIM SIZE
ölüm tarihi yazılmamış EFE KAYGISIZ 1989/ . . . vardı yani bence orda sonsuza kadar bizimle demek istediler ahh keşke kaybolmuş olsada geri dönse :( durmadan mesaj atn tims'e arkadaşlar !
Evet arkadaşlar daghansız dizinin nasıl oldugunu gördük .. Bne burdan sesleniyorum yapımcı ve yönetmene hepinize yazıklar olsun bu dizi bu kadar düşermiydi ama daha tam olrak ayakta kalsada bu hfta greceğiz bakalım reytinglerinizi inşsallah daghana daha cok işiniz düşer hepinize yazıklar olsn bizi diziden souttunuz biz 85 milyon insan daghanımızı geri istiyoruz daghan yok bzden yok oqe