Uzun Bi yazı olacak,sonuna kadar okuyan arkadaşlar çıkar belki aranızdan.Şimdi bizim burda ki ! Toplum olarak amacımız ne arkadaşlar? Dağhan'n yani Efenin Kavak Yellerine Dönmesini İstememiz Değil mi? Veya Herhangi bir program veya dizi.Özelliklede (DİZİ).Şimdi asıl sorun ise orada başlamaktadır.Çok uzun zamandır kaşına gözüne hasret kaldık Efemizin.Kavak yellerinin Sezon finaLinde tek ölen karakterimiz di o.Ama niye? Çok söylentiler atıldı ortaya (!) Efendim neymiş ''Yönetmenin kafasına sandalye atmış mış'' Allah aşkına orjinaL adam o ya Efe ya o en saçmasıda DAĞHAN o !!!! .Mümkün değiL yani böyLe bir şeyin olması. Yok efendim neymiş diğer dizi karakterleri tarafından dışlanmış mış.Olurmu öyle bir şey ya.? Bu kadarınada pes.profesyonel onların hepsi.Ne olursa olsun ekmeğinin peşindeler onlar.(Dizide farkLı reaLde farkLı sevgiLi oLsaLar biLe ) !!! Daha sayamadığım bir çok neden ve sonuç.En başından bu yana diyorum Efe yani Daghan Külegeç gelecek diye.Şimdi birileri çıkmış Efeyi Estetikle uzun saçlı yapmış,hani diyorsunuz ya efe gelmezse izlemeyiz daha bizimle oynadıkları için çok daha fazla izleyici kaybedecekler diye.Allah aşkına Efe diye Başka birini sokmalarına imkan var mı saçmalamayın ya.O zaman ne olur reytingler haberiniz varmı ? Efenin dönmemesinden bahsediyorsunuz ya !! ondanda beter olur emin olun...Neymiş efendim efe sağlık problemlerini öne sürmüş o yüzden ayrılmış diziden.Size tek alıntıyla Cevap vereceğim Dağhan KÜLEGEÇ in dediği tek kelimeyle.’’Gül gibi işim vardı neden bırakayım’’ Yeterlidir herhalde bu sorunun cevabı için. Neden mi bıraksın Kim bilir. Belki de ; Yeni bir sinema filmi için küçük bir ara. Veya Ücret konusunda anlaşamamışlardır.Sonuçta o dizinin tek temel taşı o.o getirdi diziyi buralara kadar.Hakkı değilmiydi En yüksek parayı almak veya Ücretinin yükseltilmesini talep etmesi. Belki de sadece senaryo gereği.Dizinin o 84.bölüme kadar olan kısımlarında Efe işini kaybetti diyebiliriz.Deniz Efeyle barıştı.Mine Burak la ayrıldı? ee işleyecek yeni konumu kalmıştı arkadaşlar sizce ? Ne diye Haftalar öncesinden efeyi öldürme politikalarına girdiler o zaman ? Saçma yani.
Artı bu yazdığımı kuvvetlendiren en büyük etkenler ise Ne Dağhan KÜLEGEÇ tarafından bir açıklama yapılması,nede TİMS PRODİCTİONS tarafından bir açıklama yapılması..Efe çıkıp ta niye demiyor Ben diziye dönmeyeceğim diye? TİMS niye açıklama yapmıyor.Hangi dizide ölen insanların Üzerinden bölüm işlenmiş.Sadece bir sezonluk bir program yapılmıştır ve de en yakın zamanda tekrar dahil olacaktır.ve olduktan sonrada dizide o 3 yıl içinde neler yaşadığı neler yaptığı anlatılacaktır. (Birileri çıkmış bu zamana kadar gelmeyecek diyen insanlar bile gelecek ben bilgiyi sağlam yerden aldım diyor.Kaynak ne ? birisi kim o birisi? Öldürecek misiniz siz bizi ya? Söylesene niye korkuyorsun bu kadar niye söylemiyorsun.Birileri çıkmış kesin gelmeyecek kaynak sağlam yerden diyor.Birileri OLMAYAN fragmanları görüyor.) Birileri çıkmış anlaşma yapılmış birisi çıkmış daha yapılmamış diyor.Ben Söyleyeyim.Anlaşma Bu dizi başlamadan önce yapıldı ve son bölümüne kadar yapıldı dizinin.Belki ilk bölümde belki sonraki bölümde belkide 4.sezon finalinde Dağhan KÜLEGEÇ diziye dönecek.Dönecek değil hatta dizi de bile. Her geçen gün ortaya daha da fazla şey atılacak şimdi.Yok gelmiş yok anlaşmış.yok gelmeyecekmiş..Kendinizi avutmaya devam edin arkadaşlar.Kendi aklınızı milletin YALAN !! konularıyla avutmaya devam ediniz. Birileri hala o kulakla elde kalmış… Sevgiyle kalın.
Yazının devam kısımını ekledim
mhe_25
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 03, 2010 6:29 am
güsel bi yazı saol paylaşım için...
OrGinaL AdaM
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 03, 2010 8:22 am
güzel yazı
Efe_Deniz_AsLı_Mine
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 03, 2010 8:49 am
Güzel konulara değinmişsiniz çok teşşeküürler.İşte o asılsız saçma haberleri Sarpcılar uyduruyor , Efe nin dizye geri dönmesini çekemiyorlar ... İnadına Dağhan İnadına Efe ..
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 03, 2010 8:58 am
eskiden sarp mı vardı dizi dağhan ile başladı dağhan ile bitmeli bazı yerlerde okuyorum efe gelirse güvene ayıp olur haksızlık olur asıl efenin gitmesi haksızlıktı yerine güvenin gelmesi haksızlık eğer dağhan diziye geri dönerse sarp a haksızlık olmayacak eğer dağhan geri dönmezse dağhan ve efe severlere haksızlık olacak anlasınlar bunu çakma efe ciler biz orjinali ile mutluyduk şimdi mutsusuz çakmasıyla orjinali gelmediği sürece bu mutsuzluğumuz devam edecek anlasınlar bunu artık hiç komik olmayan bir karakteri eğlenceli komik diye göstermeye çalışıyorlar saçmanında saçması bu gel be efe kaygısız gel de bitsin artık kaygılarımız hadi gel kurtar bizi bu güven saçmalığından güvene güvenmiyoruz efeye ise güvenmeninde ötesinde seviyoruz efeyi
SiNeM_eFe
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 03, 2010 9:57 am
çok mantıklı teşk.
umutfatih10
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 03, 2010 10:07 am
Allah Sende Razı Olsun Diyorum Kardeş. Benim söylemeye çalıştığımda bu her kafadan bir ses çıkıyor bırakın bu işleri her şey olacağına varır Düşünmeyin...
Emeğine Sağlık...
Daqhan~~
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 03, 2010 10:30 am
evett qüzeL yazı saoL .)
SamSuN
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 03, 2010 10:54 am
Aslında Değinecek Çok Daha Yerim vardı ama toparlayamayınca bıraktım öyle devamını getirip güncelleştireceğim
eskiden sarp mı vardı dizi dağhan ile başladı dağhan ile bitmeli bazı yerlerde okuyorum efe gelirse güvene ayıp olur haksızlık olur asıl efenin gitmesi haksızlıktı yerine güvenin gelmesi haksızlık eğer dağhan diziye geri dönerse sarp a haksızlık olmayacak eğer dağhan geri dönmezse dağhan ve efe severlere haksızlık olacak anlasınlar bunu çakma efe ciler biz orjinali ile mutluyduk şimdi mutsusuz çakmasıyla orjinali gelmediği sürece bu mutsuzluğumuz devam edecek anlasınlar bunu artık hiç komik olmayan bir karakteri eğlenceli komik diye göstermeye çalışıyorlar saçmanında saçması bu gel be efe kaygısız gel de bitsin artık kaygılarımız hadi gel kurtar bizi bu güven saçmalığından güvene güvenmiyoruz efeye ise güvenmeninde ötesinde seviyoruz efeyi
Çok haklısın arkadaşım yaaa.Hani Sarp'ın oyunculuğuna filan laf etmek istemem ama bir sit-com'dan gelmesine rağmen cidden rolünü komik oynayamıyor (Bilmiyorum belki de senaristler komik replikler yazamıyor)Neyse her şekilde de dizinin şimdiki halleri Dağhan'ı aratıyor.Eskiden dizi çok da ağır bir dizi değildi.İzlerken karakterlerin başına ne kadar kötü şeyler gelirse gelsin orda her zaman bir Efe vardı ve en gergin zamanlarda küçük ama zekice düşünülmüş bir espiriyle ortamı yumuşatır, herkesin yüzüne küçük bir tebessüm oturturdu.Oysa ben şu ana kadar ne yazık ki Güven'in sözde espirilerinin hiçbirine gülemedim.Bence Efe geri gelmeli çünkü ben zaten 3.sezonun sadece 118, 119.bölümlerini izledim ve eğer Dağhan gelmezse diziyi temelli bırakacağım.Aynı zamanda bu sırf benim düşüncem değil herkes aynı şekilde düşünüyor.Bu diziye Güven karakteri gitmedi , öteki karakterlerde Efe'siz eksik kaldı!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Çok haklısın arkadaşım yaaa.Hani Sarp'ın oyunculuğuna filan laf etmek istemem ama bir sit-com'dan gelmesine rağmen cidden rolünü komik oynayamıyor (Bilmiyorum belki de senaristler komik replikler yazamıyor)Neyse her şekilde de dizinin şimdiki halleri Dağhan'ı aratıyor.Eskiden dizi çok da ağır bir dizi değildi.İzlerken karakterlerin başına ne kadar kötü şeyler gelirse gelsin orda her zaman bir Efe vardı ve en gergin zamanlarda küçük ama zekice düşünülmüş bir espiriyle ortamı yumuşatır, herkesin yüzüne küçük bir tebessüm oturturdu.Oysa ben şu ana kadar ne yazık ki Güven'in sözde espirilerinin hiçbirine gülemedim.Bence Efe geri gelmeli çünkü ben zaten 3.sezonun sadece 118, 119.bölümlerini izledim ve eğer Dağhan gelmezse diziyi temelli bırakacağım.Aynı zamanda bu sırf benim düşüncem değil herkes aynı şekilde düşünüyor.Bu diziye Güven karakteri gitmedi , öteki karakterlerde Efe'siz eksik kaldı!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Cuma Haz. 04, 2010 8:34 am
ya çok özür millet ben yeni katıldım siteye ve forma, efe gittiğinden beri izlemiyorum ama evdekiler izliyo eski tadı alamasalarda izliyolar işte içerde odadan sesleri duyuyorum hep efeden bahsediliyor v.s.. ve en sonunda başaramadıklarnı anlayıp dönecek muhabbeti bu kadar basit işte efesiz kavak yelleri bir hiç.. kimse kusurabakmasın.. tamam senaryodaki efe klişeleri dağhana değil yazana vs.. ait ama sarp a yazamadığnıza göre aynen dediğim doğrudur, efesiz asla.. Ben şahsen dağhanıda efeyide çok seviyorum diziye gelsin isterim onun sahnelerini özledim o ayrı ama ben onun yerinde olsam gelmezdim gelmezsede hayranı olarak onu kınamaz anlarım.. Şimdi benim sormak istediğim şu; Uzun saçlı adam ve onun yerine feyi koyma hikayesi nedir? Anlayamadım. yardımcı olursanız seviniirm. telekkürler..
hepsini okumadım ama güzel yazmışsın okuduğum yere kadar
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 10, 2010 5:58 am
ya bi de kanal d oyuncuları arasında dağhanında koyulması bir işaret bence
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 10, 2010 6:02 am
olabilir ama ben hala dağhan dönmicek diyorum
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 10, 2010 6:13 am
bi de birisi dağhanın face adresini vermişti o bence gerçek çünkü 100 kere arkadaşlık isteği gönderdim hiçbirini kabul etmedi ve sadece 108 arkadaşı var =)) ama bence dönecek arkadaş çok güzel bir şey yazmış
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 10, 2010 6:19 am
o sence buda bence dönmicek
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 10, 2010 6:21 am
döncek bee dönmezse dizide herkes ölsün
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 10, 2010 6:22 am
dönmicek
geri kalanlar ölsede farketmez
Efe'M_Daghan'M
Konu: Geri: Dağhan Külegeç ve Kavak Yelleri ... Perş. Haz. 10, 2010 6:24 am
neden dönmesin arkadaş çok doğru bişi yazmış okumadın mı?