Konu: Sesimizi Duyan İlk kişi :)) Ptsi Eyl. 14, 2009 9:10 am
TAKVİM GAZETESİ-NİLGÜN TAHMAZ
Güven, Efe'nin yerini dolduramaz
Olmadı, olamadı... Yapımcıların Efe'siz 'Kavak Yelleri' yaratma çabaları bence daha ilk bölümde sekteye uğradı. Zaten dizide 'Efe' yoktu demek de büyük hata olur. Çünkü bölüm baştan sonra 'E.S.' dönemini anlatıyordu yani "Efe'den sonra olanları". Ancak oyunculuk hayatlarına neredeyse bu diziyle atıldıkları söylenebilen diğer başrol oyuncularının gerçekten iyi iş çıkardıklarını söylemek gerekiyor. Özellikle Aslı karakterini oynayan Pelin Karahan, müthiş bir oyunculuk çıkarmış. Üstelik bölüm boyunca sanki kendi arkadaşımız ölmüş hissini yaşatmayı da başarmışlar. Gerçekten de bölüm boyunca çok sevdiğim bir yakınımı kaybetmenin verdiği acıyı yüreğimde hissettim. Hatta zaman zaman sıkıntıyla kanal değiştirdim. Bunlar Pelin Karahan, Aslı Enver ve İbrahim Kendirci'nin başarısıydı. Ancak hepsi bir duyguyu anlatıyordu; 'çok sevdikleri arkadaşlarının yokluğunun acısını'. Oysa hepimiz bir mucize olup Efe'nin geri dönmesini bekledik bölüm boyunca. Bu duyguyu yalnızca benim hissetmediğimi Pazar günü posta kutuma düşen mesajlardan bir kez daha anladım. Şimdi elimizi vicdanımıza koyma zamanı, Sarp Apak'ın oynadığı Güven karakterinin ağzıyla kuş tutsa Efe'nin yerini doldurması imkansız... İşte bu yüzden açık bırakılan kapıdan Efe bir şekilde geri döndürülmeli! Yoksa bu dizide elde erir gider.
Konu: Geri: Sesimizi Duyan İlk kişi :)) Ptsi Eyl. 14, 2009 10:36 am
Sesimizi duyurmamız lazım ! git gide çoğalıcaz inşallah .. :/
dolunay:)
Konu: Geri: Sesimizi Duyan İlk kişi :)) Ptsi Eyl. 14, 2009 12:34 pm
paylaşım için çok teşkkürler:)güsel bi yazı olmuş ama bnce sadece aslı akrakteri hisstrdi bize efenin yokluğunu :(
hazL *
Konu: Geri: Sesimizi Duyan İlk kişi :)) Ptsi Eyl. 14, 2009 12:38 pm
P.için teşekkür.. Evet katılıyorum sana canm zaten sadece aslı ve metin hissettirdi diğerleri sanki efemizi hiç tanımamış gibiydiler böyle saçma senaryomu olur ! ve bi diğer şey bi adam oğlunun mezarına gelmezmi , babası nerdeydi o sahnede :|
esma0685
Konu: Geri: Sesimizi Duyan İlk kişi :)) Salı Eyl. 15, 2009 10:56 am
OLMAZ OLMAZ kesinlikle efesiz bir kavak yelleri olmaz dizinin sevgili oyuncuları lütfen sizde bu konuda bir şeyler yapın bir çok insandan izlemeyeceğiz konusunda tepki duyuyorum efenin gelebilme ihtimali mutlaka vardır ORJİNAL ADAMI geri istiyoruz.....
esma0685
Konu: Geri: Sesimizi Duyan İlk kişi :)) Salı Eyl. 15, 2009 11:00 am
dağhan yoksa kavak yelleride yok artık yeni adresimiz ES ES dizisi kesinlikle bir çok insan gib bende cumartesileri atv izleyeceğim çok üzgünüm ama öyle ayrıca efenin yerine giren karakter kesinlikle çok anlamsız ve acaip saçmalamışlar KÖTÜ KÖTÜ VE GENE KÖTÜ YANİ
Misafir Misafir
Konu: Geri: Sesimizi Duyan İlk kişi :)) Perş. Ekim 29, 2009 12:54 pm
duyurmamız lazım . Oluor yavaş yavaş galıba . p.için saol cnm