Konu: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Perş. Ekim 01, 2009 11:38 am
ALINTI
Biz efe'yi istiyoruz çünkü aslı okul harcının çaldırdıgında cebindeki tüm parayı çıkartıp hiç düşünmeden aslıya vermişti.
Biz efe'yi istiyoruz çünkü aslı tıp fakültesine dayanamayıp okulu bırakacağı zaman elini kesip aslının dayanmasını saglamıştı.
Biz efe'yi istiyoruz çünkü arkadaşları küstüğünde onları barıştırmak için elinden geleni yapar ve hep o biraraya getirmiştir.yeni sezond 3 yıl ayrı kalmş olarak başladılar efe degilde deniz ölseydi efe ne yapar eder onları biraraya getirirdi.
Biz efe'yi istiyoruz çünkü pes etmeyip çabalamayı bir iş olmazsa anında başka bir işe girelebilecek cesareti onda gördük.
Biz efe'yi istiyoruz çünkü su yada aslı hiç farketmez aşkı bu kadar güzel hissettiren başka birini görmedik.
Biz efe'yi istiyoruz çünkü aşkından ve arkadaşlarından asla vazgeçmeyen biri olarak onu kendimize örnek aldık.
Şimdi ister sarp gelsin ister bir başkası o duyguyu ne yazıkki bize veremeyecegi için ne yazıkkıi kavak yellerini izlemeyi bırakıyorum.kavak yelleri sadece efe'den mi ibaret derseniz evet galiba sadece onun dostluk ve aşk anlayışından ibaretmiş....
Kavak Yelleri EFE 'siz olmaz...
hazL *
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Perş. Ekim 01, 2009 12:52 pm
Güzelmiş.Teşekkürler..
EL!FF
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Perş. Ekim 01, 2009 1:25 pm
rıca edrım
Nilay<3Dağhan
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Perş. Ekim 01, 2009 6:01 pm
çok güzel ve çok doğru paylaşım için teşekkürler biri bunu Timsede söylemeli
seda95
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Cuma Ekim 02, 2009 6:51 pm
Çook güzell teşkkrlrr:)
Misafir Misafir
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; C.tesi Ekim 03, 2009 12:23 pm
Nilay<3Dağhan demiş ki:
çok güzel ve çok doğru paylaşım için teşekkürler biri bunu Timsede söylemeli
EL!FF
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; C.tesi Ekim 03, 2009 1:37 pm
rıca edrım evt biri soylemelı ve tıms yanlıs yaptıgını anlamalı artık
Misafir Misafir
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Paz Ekim 04, 2009 8:32 am
çok güzel yazmışın paylaşım çok güzel...
EL!FF
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Paz Ekim 04, 2009 10:30 am
rıca ederım
Awe !
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Paz Ekim 04, 2009 7:09 pm
Çok güzel bi paylaşım olmuş. =) Teşekkürler canım.
EL!FF
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Ptsi Ekim 05, 2009 5:39 am
rıca edrım
hazL *
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Salı Ekim 06, 2009 10:27 pm
bitane daha ekleyelim buna Biz efe'yi istiyoruz çünkü; onunla gülüyoduk her hafta sabırsızlıkla bekliyoduk ama şimdi ne bir beklenti ne bir gülüş kaldı
EL!FF
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Çarş. Ekim 07, 2009 9:38 am
evt cok dogru soylemıssın ben onceden cumartesı gelsın dıye can atardım ama artık bnm ıcın cumartesının dıer gunlerden farkı kalmadı...
sungur31
Konu: Arkadaslar bir sey daha kacirmisiniz gözlerden Salı Ekim 13, 2009 3:01 pm
Efe(Daghan Külegec) son ciktiyi programmda sakal birakmis bu benim görüsüm ki biraz daha bekletecekler sonra bir yerde bulunacak ama hafiza kayibi ugramis olacak ve kötü bir halde bulunacak ama en gec bir iki bölüm sonra. Bence efeyi ölüp ölmeden bir soru isareti birakip milleti merakli birakdirmak sonra efe cikinca reyting patlamasi yapmak istiyorlar bence yani benim görüsüm. Birde diziyi götüren adam (efe) senarist tarafindan ne kadar .......... olsalar da bunu onlar bile yapmaz 3 sene dir dizi oynuyor ben dizi sevmem ama karim bakarken efe yi gördüm televisionda ilgimi cekti de baktim onlar bukadar affedersiniz (Lütfen Forumda Ahlaksız Kelimeler Kullanmayalım!) olamaz diziyi bitirmek icin ve belki de kendi kariyerlerini kötü yönde etkilemek istemez benden söylemesi.
HADI HAYIRLISI EFEYI DÖRT GÖZLE BEKLIYORUZ
Düzenleyen: Awe!
duru06semih
Konu: Geri: Biz Efe'yi Geri İstiyoruz Çünkü; Perş. Ekim 22, 2009 8:48 am
ne güzel yazmışsın be sungur keşke dizinin senaryosunu sen yazsaymışsın efenin dönüşü böyle olursa cidden reyting rekorları kırardı.hemde efe dönmüş olurdu...çok da iy olurdu:)