ya şu yeni sezon biran önce başlasın artıkta görelim neyin ne olduğunu.kafam iyice karıştı.biri bişey diyor diğeri başka bişey.off!başla artık kavak yelleri.ve en önemlisi dön artık orjinal adam.
ataman kanıtın facebooktaki ayşe erbulak mı ya bırakın bunları diyorum size her denene inanmayın yaa daha geçen gazetede haber çımkadı mı dağhan istanbulda die...
ya her denene inanıyolar deli oluyorum bide şu face meselesi yokmu hepsi ayşe erbulak zaten ne belli ben gözümle görmeden inanmam arkadaşlar bi iki fotoya bi kaç face e hemen inanıyolar bana inandırıcı gelmiyo..
Bir tane orjinal dağhan var diyorlar facede o bile şüpheli onun listesinde varol abim var varol yaşaroğlu ona sordum listendeki dağhan orjinalmi diye bilmiyorum facede hiç konuşmadık dedi.Listesinde aslı enver deniz sağıroğlu var ama aslı envere arkadaşlık yollayınca çok fazla arkadaşı var diyor orjinal aslı enver olsa önüne her geleni eklemez sanırım
allah aşkına dağhanın annesi oturupta bize cevap mı verecek?dağhanın gelip gelmeyeceği sır gibi saklanırken ayşe hanım tanımadığı birinemi açıklama yapacak.saçmalık.
var evet bildiğim aslında hepiniz bilebilirsiniz akıl var mantık var face zaten yeteri kadar amele kaynıyo hangi sayfaya girsem ekle beni add me bilmem ne ya o kadar adam meraklısı gereksiz insanlar varki sırf dağhanın adını kullanıp bununla birilerini keklemek isteyen insanlarla dolu face ve mantıklı olan bu dağhanın yerinde olsam face açmazdım çünkü yeteri kadar onun adına açılmış faceler var hepsi de fake bi iki soru sor varya belli eder kendini uğraşsam varya onların gerçek dağhan dediğini itiraf ettiririm dağhan olmadığını emin olabilirsiniz sadece herkese inanmayın bunu sölüyorum size...!!!
ya tabiki dağhan olmayıpta onun adına face açan bir sürü adam müsvettesi var ama belki gerçekten dağhandında vardır.hepsi arkadaşlık isteğini kabul etmiyorki?belki kabul etmeyenlerden biride odur?olamazmı?