MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ?
+6
pinar_8787
sarah
track
efe sever
Dağhanist
ispirli211
10 posters
Yazar
Konu: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Salı Mart 16, 2010 3:28 pm
efe dönecek ama finalde ya da finalden bir bölüm önce efe güven meseleleri çıkcak ve gerisi belli...
ya da
güvenle aslı evlenecek denizle mine ve herkes mutlu
BANA GÖRE KAVAK YELLERİ KAVAK YELLERİ OLARAK DOĞRU AMA ÖLÜRKEN KABAK YELLERİ OLACAK YANİ 2.SEÇENEK
GERÇEKLERDEN KAÇINMAYIN GERÇEKLER TEK DOĞRU AMA ACI MALESEF...
yorumları bekliyorum
Dağhanist
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Salı Mart 16, 2010 3:36 pm
Yah Tamam ama oh daha bilmiyordular uçurum 'da olaçak diye
efe sever
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Salı Mart 16, 2010 3:42 pm
efe uçuruma giden yola gitti gelirse o yoldan geri döner mutlaka dönecem lafı benimde hep aklımda gerçekten dönecek mi yoksa yazarlar sezon sonunda bidahaki sezona seyirciyi ekrana kilitlemek için söyletti efeye o lafı muamma
track
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Salı Mart 16, 2010 5:29 pm
Senaristler Dağhanın diziden ayrılacağını bu sahneden sonra öğrenmişler Salsa da çıktı bu haber...
sarah
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Salı Mart 16, 2010 9:42 pm
efe dönecek belki ama dizide efe dönecek die hiç bi sinyal yokki
pinar_8787
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Çarş. Mart 17, 2010 7:08 am
ispirli211 demiş ki:
efe dönecek ama finalde ya da finalden bir bölüm önce efe güven meseleleri çıkcak ve gerisi belli...
ya da
güvenle aslı evlenecek denizle mine ve herkes mutlu
BANA GÖRE KAVAK YELLERİ KAVAK YELLERİ OLARAK DOĞRU AMA ÖLÜRKEN KABAK YELLERİ OLACAK YANİ 2.SEÇENEK
GERÇEKLERDEN KAÇINMAYIN GERÇEKLER TEK DOĞRU AMA ACI MALESEF...
yorumları bekliyorum
ya öyle derken denize uçmuyordu dikkatli izlerseniz eğer polisleri gördü arabayla kaçarlarken söyledi o lafı düşerken bişey demedi
raskolnikow efe
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Çarş. Mart 17, 2010 7:48 am
reytınh oyunuydu o işte bilmesem daghann diziden ayrıldıgını o repligi dönecek diye yorumlardım aam daghan diziden ayrıldı o repligide reytınk için kullandılar
pinar_8787
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Çarş. Mart 17, 2010 10:03 am
raskolnikow efe demiş ki:
reytınh oyunuydu o işte bilmesem daghann diziden ayrıldıgını o repligi dönecek diye yorumlardım aam daghan diziden ayrıldı o repligide reytınk için kullandılar
of offfffffff herşeyden birşey çıkartıyorlar.öyle görmek istedikleri için öyle görüyorlar dağhan çıktı daha girmeyecek neden kimse anlamıyor.
ispirli211
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Çarş. Mart 17, 2010 4:08 pm
pinar hakli olabilirsin mantıken ama....
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Çarş. Mart 17, 2010 4:15 pm
yahu bu sitede herkes müneccim haa herkes çok iyi biliyo ya biri çıkıyo dönmeyecek dönmeyecek kesin! biri çıkıyo dönecek adım gibi eminim bilmem ne ya kim nerden bilebilir mantıklı olun lütfen ben hep diyorum kendizi dönecek diye alıştırırsanız dönmezse hayal kırıklığı olur dönmeyecek diye alıştırın dönerse süper olur o zaman tmm artık herşeyden anlam çıkarmayı bırakın...!
ispirli211
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Çarş. Mart 17, 2010 4:22 pm
tubbish en doğruusu
RüMeYsA-DaqHan
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Çarş. Mart 17, 2010 4:26 pm
efe gelir baksanıza daha öldüğünü bile kanıtlamadılar
Dağhanist
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Çarş. Mart 17, 2010 6:02 pm
cok zor olsada geri gelmiyecek .... bos mezar koydular cünküm biz seyrciler hep onun gelmesi bir umuduyla diziyi izleyelim diye oysa hepimiz kocaman bir yalanin icindeyiz
En son FanKavakYelleri tarafından Çarş. Mart 17, 2010 6:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Çarş. Mart 17, 2010 6:05 pm
admin yaa sıkıldım artık haa gelecek gelmeyecek kendinizden nasıl bu kadar eminsiniz tamam bazı şeyler gelecek gibi görünüyo bazıları gelmeyecek gibi belki gelmeyecek bende gelmeyeceğini düşünüyorum ama gelmeyecek diye net bi yargı yok gelecek diye de bencede gelmez gibi geliyo ama şunu öğrenelim artık ya gelse de gelmesede dağhan ordan ibaret değil ve şu kelimeleri kullanmayın artık yaa...!
safadizdar
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Ptsi Mart 29, 2010 3:47 pm
gelcek olsa zaten resmi bi açıklama yapardı veya sürpriz olsa izmirdeki fanlar bize söler merak etmeyin
Konu: Geri: MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ? Cuma Nis. 02, 2010 11:18 am
konu eskıdı kilt+çöp
MADEM EFE DÖNMİCEK NEDEN BİR GÜN MUTLAKA DÖNİCEM DEDİ ?