madem burağın adamıydı neden suyla halili dinliyordu orda aslı yoktu ama
5 posters
Yazar
Konu: madem burağın adamıydı neden suyla halili dinliyordu orda aslı yoktu ama Perş. Tem. 08, 2010 10:30 am
halile su konuşurken neden burakın adamı onu dinlesinki o efeydi ve zaten göreceksiniz efe herza manki gibi uğurun yanında olacak işte bukadfar bundanda adım gibi eminim
KYGSZdaghan
Konu: Geri: madem burağın adamıydı neden suyla halili dinliyordu orda aslı yoktu ama Perş. Tem. 08, 2010 10:33 am
ama dikkat etmedğimz bişey var burak gercekten YILMAZ soyadlıymış.Ahmet yılmaz vardı demekki bu buragın oyunu harbiden ama efe bu olayla deil baska bişeyle cıkıcak karşımıza inş. ...
efe sever
Konu: Geri: madem burağın adamıydı neden suyla halili dinliyordu orda aslı yoktu ama Perş. Tem. 08, 2010 10:36 am
burağın her sezon soyadı değişiyor daha önce elibol du soyadı şimdide yılmaz daha önceki lafımı söyliyim burak zengindi elibol du soyadı demekki iflas etmiş yılmam birşeyden diyerek soyadını yılmaz yapmış
BLaSTeR
Konu: Geri: madem burağın adamıydı neden suyla halili dinliyordu orda aslı yoktu ama Perş. Tem. 08, 2010 10:49 am
efe sever demiş ki:
burağın her sezon soyadı değişiyor daha önce elibol du soyadı şimdide yılmaz daha önceki lafımı söyliyim burak zengindi elibol du soyadı demekki iflas etmiş yılmam birşeyden diyerek soyadını yılmaz yapmış
mantıklı..
tolqahan77
Konu: Geri: madem burağın adamıydı neden suyla halili dinliyordu orda aslı yoktu ama Perş. Tem. 08, 2010 11:02 am
Halil ve suyu izleyen atakandı üstündeki gömlegin renginden anladım.. Efe izliyor görüntüsü yaratmaya clısmıslar ama ben inanmadım
efe sever
Konu: Geri: madem burağın adamıydı neden suyla halili dinliyordu orda aslı yoktu ama Perş. Tem. 08, 2010 11:04 am
aynen halil ile su yu izleyen atakandı efe gibi göstermeye çalıştılar ama yandan kafası ve gömleği aksini söyledi
BüşrAslıEfe
Konu: Geri: madem burağın adamıydı neden suyla halili dinliyordu orda aslı yoktu ama Perş. Tem. 08, 2010 12:22 pm
atakan olsaydı zaten karşılarına çıkardı neden kaçsınki hemde efe geridönecek artık zaten bunu bil,iyorum
madem burağın adamıydı neden suyla halili dinliyordu orda aslı yoktu ama