ya tabiki dağhan olmayıpta onun adına face açan bir sürü adam müsvettesi var ama belki gerçekten dağhandında vardır.hepsi arkadaşlık isteğini kabul etmiyorki?belki kabul etmeyenlerden biride odur?olamazmı?
olamzzzzz ya mantıklı olalım lütfen sen dağhan olsan açarmısın herkes rahatsız etcek dağhan die off
ya her denene inanıyolar deli oluyorum bide şu face meselesi yokmu hepsi ayşe erbulak zaten ne belli ben gözümle görmeden inanmam arkadaşlar bi iki fotoya bi kaç face e hemen inanıyolar bana inandırıcı gelmiyo..
aynen ya, facde herkeze inanmayin .. tubishhe katiliyorum, zaten herkezde vikipediye inaniyor, ya arkadaslar deseler daghan öldü (Allah Korusun) onadami inacaniz ya.
ya her denene inanıyolar deli oluyorum bide şu face meselesi yokmu hepsi ayşe erbulak zaten ne belli ben gözümle görmeden inanmam arkadaşlar bi iki fotoya bi kaç face e hemen inanıyolar bana inandırıcı gelmiyo..
aynen ya, facde herkeze inanmayin .. tubishhe katiliyorum, zaten herkezde vikipediye inaniyor, ya arkadaslar deseler daghan öldü (Allah Korusun) onadami inacaniz ya.
bu da olmuştu off ataman nerden biliyim ben onun gerçek ayşe erbulak olduğunu Allah aşkına sana faceden kamera felanmı açtı?
bu da olmuştu off ataman nerden biliyim ben onun gerçek ayşe erbulak olduğunu Allah aşkına sana faceden kamera felanmı açtı?
demi ya . tubishh napican ya .. herkez inaniyor iste .. ama elden birsey gelmiyor engelemek icin ... ister ben simdi ayse erbulk diye facde acarim kendim öyle tanitirim ... herkez sanar gercek Ayse erbulak ...
arkadaşlar önceden bende faceden ayşe hanıma msj atmıştım şçyle cevap geldi dağhan abi geri gelecek mi kavak yellerine dedim oda hayır dönmeyecek dedi ve geçen hafta mı neydi gene yazdım hala cevap yok dağhanada sordum ondada cevap yok belkide dönecektir
face de gerçek dağhan a msj atsanız bile kimseye açıklama yapmıyorlar sır gibi saklanıyor.sizemi açıklama yapacak?sizin ne ayrıcalığınızvar.int.te paylaşacağınızı bal gibi biliyorlar.kaynak söylenmesede herkes birilrinden bişy duyuyor.yok dağhanla konuştum yok ayşe erbulakla konuştum.ster konuştuklarınızı gösterin,ister resimle açıklamaya çalışın.inandırıcı değil.daha net ve somut deliller olmalıki inanalım.yoksa herkesin kaynağı sağlam.herkesde bi resim falan bişey var.ama doğruluğu meçhul.ben artık kimseye inanmıyorum.dağhan kendi ağzıyla söylemedikçe yada kavak yellerinde dağhanı görmedikçe inanmıyorum.