Konu: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 9:17 am
Dun Kavak Yelleri'nde 91 bolum'de hep efe konustular efe'yi geri getirmeye mi talisiyolar ?
Dağhanist
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 9:21 am
bakin bu arabayi durup dururken göstermediler metin hayalde kurmus olsa efe geri dönecek galiba
seda95
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 10:04 am
İnş. yaa
penner
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 10:07 am
daghan yeni reklamlarda gördüm çok iyi ya ayrıca benim görüsüm aslı ; güven ve efe arasında seçim yapmak zorunda bırakabilerler dizinin akısı böyle devam edebilir. Buda benim görüşüm lütfen yorum yazın
EL!FF
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 10:57 am
banada dun arkadasım soyledı hep EFE'nin adı gecmıs EFE'nın cıkısından bu yana 7 bolum gectı ve her bolumde EFE'den bahsedılıyomus belkıde gelıcegı ıcın seyırcılerı buna hazırlıyolar inş. öledir raytıng toplamak ıcın bı oyun deıldır...
seda95
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 11:18 am
Bence reyting toplamak için bir oyun olabilir. Çünkü dizinin reytingleri git gide düşüyor. Efe hakkında konuşulursa reytingler daha da yükselebilir anlamında. Ama inş. öyle birşey yoktur. Ve Orjinal Adamımız geri döner.
ildem
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 11:26 am
ewt dün gece bn izlemedim ama kardeşim izlemiş we sürekli efeden konuşulmuş.hayaller görülmüş efeyle ilgili zaten dağhan külegeç 91. bölümde seti ziyarete gitmiş konuşmuşlar belkide haftaya gelicek....
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 11:40 am
ARKADAŞALR BU TAMAMEN REYTİNG OYUNU VE BUNU DA BAŞARMIŞLAR REYTİNGLER ARTMIŞ LÜTFEN BÇYLE OYUNLARA KANMAYIN DU DİZİYİ İZLERMEYİN EĞER BÖYLE OLURSA DİZİ HİÇ BİTMEZ
Dağhanist
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 1:13 pm
Evet BiZI Kandiliyolar
Misafir Misafir
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 2:43 pm
arkadaşlar diziyi izlemeyin zaten geldimi pazar günü izlersiniz..internetten izleyin efe tam gelene kadar.... metin köşeden dönünce efe yi bulamadı kimsede görmemiş..bence o sokakta oturuyo efe garaja koymuş olabilir arabayı.... ben birde dizide herkesi görüyorum..duygulanmıyprum...ama metin çıktımı hemen duygulanıyorum...hastaneden kendini attı ama eski günleri hatırladı o beni yine çok üzdü...
Dağhanist
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 2:53 pm
Bakmayin ya daghan donunce hepimiz bakariz
ildem
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 3:01 pm
ewt metinin kazayı hatırlaması arabayı görmesi güvenin sürekli aslıya efenin kim olduğunu sorması bnce bunlar tesadüf olamaz cinsten şeyler......
Dağhanist
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 3:14 pm
Ildem
Ne zaman Sordu Guven Efe kim ye
Hangi kisim'da
Misafir Misafir
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 8:10 pm
Ben bir siteden izliyorum...sana vereyim istersen...özelden atarım ... 3. part metin in arabayı gördüğü... 8.part da efeyi sorduğu... 9.part da efeyi yine sordu... benim gözlemlerim bunlar..
Dağhanist
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 8:21 pm
site'ni versene lutfen
Misafir Misafir
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 8:27 pm
attım özelden ..birde isterseniz birde izin varsa...
bundan sonra tüm bölümleri ben buraya koyarım sabah erkenden pazar günleri herkes izler...kavak yelleri bölümüne...tüm bölümü tek part...
efeeeee
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 8:42 pm
sitenin adını atarmısın
polat043
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Paz Kas. 01, 2009 9:19 pm
bence arkadaşlar o arabadaki efe degil herkez öyle düşünsün ve izlesinler diye yaptılar bir kaç bölüm böyle devam edecekler sonra metin arabayı bulunca arabandan başkası cıkacak görün bak ama internetten izleyin reytingler iyice düşsün efe dönsün arkadaşlar
Dağhanist
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Ptsi Kas. 02, 2009 8:21 am
Evet Oyle Olacak Bakmayin diziye
duru06semih
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Ptsi Kas. 02, 2009 1:34 pm
iki seçenek var arkadaşlar ya efe dönecek yada bu insanlar hala efe üzerinden reyting kazanmaya çalışıolar.ama şu dikkatimi çekti geçen bölümde efe vardı hep. abisinin arabayı görüşü,abisinin hastaneden kazayı yani efeyi hatırlayarak çıkması,güvenin iki kez efeyi sorması...bunlar tesadüf olabilir mi?bence hayır bunları yapmalarında bi amaç var.çünkü sezonun ilk bölümlerinde yoğunlukla bunu yapmaları gerkioodu ama yapmadılar.ama farkındasınız dimi efenin yüzünü asla göstermiolar...
Misafir Misafir
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Çarş. Kas. 04, 2009 9:50 am
arkadaşalar efe dönecek ben biliyorum reyting falan baktılar olmuyor getirecekler efeyi ya ve arabayı kullanan o olamaz çünkü bi yerde okudum hafızasını kaybetmiş sözde gelirse öyle gelirmiş inşallah geri gelir repliklerini vermişer o hafızasını kaybeden adam durmadan bir söz söylüyormuş efenin sözünü ordan tanıdım bende
ebosum
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Çarş. Kas. 04, 2009 10:16 am
evet benimde en çok üzüldüğüm metin sezonun ilk bölümünü izlememiştim aslının mine deniz ve suya çıkıştığı zaman minenin onun yüzünden bu haldeyiz demesi çok sinirimi bozdı efe gitmiş kayıp hiçbirinin umrunda değildi sanki.gerçekten çok yazık.yani neticede efe sizinde kardeşinizdi bu şekilde tepki olmamalıydı
Misafir Misafir
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Çarş. Kas. 04, 2009 11:28 am
ya benim en üzüldüğüm nokta şu flim dostluk üzerine kurulmuş aşk üzerine kurulmuş aşkıda dostlarıda efeyi ve onlara yaptıklarını unutuyor bu nasıl iş dostluk falan yalan abisi gerçek metine çok üzülüyorumya hala adam kardeşinin acısını atlatamadı[b][i]
ebosum
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Çarş. Kas. 04, 2009 2:07 pm
kim ne derse desin hiç biri efe gibi olamaz her bölümde kavgada etseler efe topladı onları bi sezon finalinde aslı ve efe yi barıştırmak için bişeler yaptılar ama efenin yaptıklarının yanında hiç bişe...
Dağhanist
Konu: Geri: Daghan Kulegec Yeni Haber Çarş. Kas. 04, 2009 2:42 pm