kavak yellerini bugün internetten seğrettim gözlerime inanamadım efenin arabası metinin evinin ordaydı ve korna çalıyordu metin camdan baktı ki efenin arabasını gördü şok oldu dısarıya çıktı ama araba gitmeye başladı kostu ama yakalayamadı efenin ismi 91. bölümde çok geçti örneğin güven aslıya efe hakkında sorular sordu aslı geçiştirdi TEKRAR Bİ UMUT EFE GERİ DÖNÜCEKMİ? 92.bölümde net olarak görücez ..... tekrar internetten izleyelimki efenin dönmesi dahada yüksek ihtimal olsun..
ebosum
Konu: Geri: 91. bölümde efenin arabası metinin evinin ordaydı:S Ptsi Kas. 02, 2009 8:31 am
evet bende ilk defa izledim sezon başladığından beri tamda o sahneye denk gelmişim ben bile şok oldum nolur efe olsun diye umut ettim :( daha sonra forumlarda efenin adının sık sık geçtiğini okudum sandım aslı anlattı güvene olsun isminin geçmesi bile bi işaret sırf adı için diziyi tamamen izlemek zorunda kaldım efe inşallah dönersin her hafta bi umut gelirsin diye beklemekten yoruldum nolur gel :(
Dağhanist
Konu: Geri: 91. bölümde efenin arabası metinin evinin ordaydı:S Ptsi Kas. 02, 2009 8:54 am
ewt reytingler düşmüştü ondan yapabilirler. ama metin abinin arabayı görmesi ,efenin kaza sahnesini hatırlaması,we güvenin sürekli efeyi sorması tesadüf olmıyacak kadar da gerçekti yani.....