Konu: 121. bölümde olcaklar..kesin Perş. Tem. 08, 2010 10:13 pm
canm skldı ya size bu bolumdeki olcak seylern bazilarni soyliim hani altta bi fragman cikio ya güwen sahlde oturmuş tek başına orda flashbackler olcak(Aslı:Belkide olmedi asio belkide..Deniz:Efeyi bir daha gormek icn butn hayatmımı werirm Mine:zaten aslı bu konularda hep böyledir cekilr bi kenra karsisndakinden bekler bu sferde snden beklio olmasn dier bi sahne..halille atkan sahlde oturuylar halilin telefonu calıyo H:İfendim su,niden? tmm gelioruz..atakan soruyo A:nolmuş H: su aradı bizi benzlkte bekliyolarmış efeye gitcekmişz..atakan donuyo kalıyo halilde telefonu cebine koyarken jeton daha yeni düşüyo H:Anaaa(farkli bi tonlamayla) Efe ! Son olarak uzun sacli adamın adı mithat we sercan adında biri daha diziye dahil olcak ilerki bolumlerde nyse bu kadr blgi yeter ya
En son sweetcool_boi tarafından Perş. Tem. 08, 2010 10:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yha bu arkadaşı hatırlıom ben adminlerde tanır diosa doqrudur da nie böle yaptı anlamadım ben onu daqhan fanı olarak biliom halen de öle ama ben olsam onun yerinde ne biliosam sölerim çünkü bzm ne kadar sabırsızlıkla beklediqimizi en ii biz anlarız bunu düşünmesi lazım..die düşünüorum..
mezarlık sahnelerinin olcagını biliyorduk sen bize replikleri söylüyorsun..izmirlisin ..muhtemelen çekime gitmişsindir mithatı da ordan öğrenmişsindir de sercanı da duymuştum başkasından..söyledikleri doğrudur arkadaşımızın ama bunlar işe yarar bilgi değil maalesef..yine de sağol