arkadaşlar kavak yelleri sezon finali 3 hafta oluyo artık kesinleşti ben kuzenimin aradaşını kardeşi kavak yellerinde makyöz olarak çalışıyo ben kuzeni çok ısrar ettim arkadaşına sordu aslında söylenmioymuş ama ben ağlayınca çok apladım tam 3 güngüdür onları arıyorum kesin sonuç efe diziye dönmüyor jale incekolda ayrılmıypoyor dağan teklif sunmuşlar dağan kabul etmemiş bu kesin eve diziye dönmüyo ben yemin ederimki doğru haber ister inannın ister inanmayın evet ben efeyi sevmiyorum ama yineden üzüldüm şimdi bana atıyosunuz dicek ama ben doğru söylüyorum bunu sizde 26 haziranda görceksiniz dizi 26 haziranda başlıyo gerçektenden bende üzüldüm haftaya görceksiniz bu kesinl,kle doğru haber
Daqhan~~
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 7:18 am
Dizi 26 haziranda başLamıyor Temmuzda başLıyor
oRJiNaL_aDaM_67
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 7:38 am
eLin de kanıt varmı yokk ne maLum yaLandan yemin etmediğin cogu kişide efe dondu diye yemin edio ellerinde kanıt yokk kanıt getir inanLım sana kanıtsız hic bi seye kimse inanmaz
melisae
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 7:39 am
niye her yere aynı konuyu açıyorsun? herkesinde bir akrabası veya arkadaşı kavak yellerinde çalışır oldu birdenbire.. inanmıyorum ben bu tür yazılara.
efemmutfak2
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 7:56 am
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 8:09 am
siz bilirsiniz ben dedim dizede görceksiniz o zaman utanacaksınız
efemmutfak2
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 8:11 am
makyözün ismini sölermisin arkadsımm
yqmur
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 8:39 am
vay be kavak yellerinin setine bizdemi gitsek bayaa kişi çalışıyor orda ütrkiyenin yarısı kadar para kazanırız en azında kavak yellerinin dev kadrosuu
ilaydahande
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 8:42 am
dalaga geçme
:::gizem:::
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 8:43 am
bir de ağlamışmış öğrencem diye hem de efeyi sevmiyor, bir de dizi 26 haziranda falan değil TEMMUZ'da
ilaydahande
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 8:45 am
hıım tabi cnm görürüz siz dizide görceksiniz o zamanda ben size gülcem hahahahahaa siz ne yorum yaparsanız yapın boşa konuşuyorsunuz sizi duyamıyorum hahahhaah
_kidman_
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 8:51 am
yalanı ortaya çıkan insan psikolojsinin örneği görmüş bulunuyoruz arkdaşlar...
Misafir Misafir
Konu: Geri: kesin sonuç C.tesi Haz. 19, 2010 8:56 am