Konu: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 4:29 pm
127. Bölüm:Tüyo-1
Kesin Bir bilgi ilk önce efeyle güven bara varıcak, güven girip caneri etkisiz hale getirip bi güzel dövücek efe hemen araya girip caneri alıcak caner rahat durmayınca bide efe dövücek polisler olay yerine gelince efe ile caneri alıp götürecek sonrada aslı mine güveni götürecekler yine efe aslıyı göremiyicek ama metin ile ilgili bir haber var metin ile efe yanyana gelip efe metine bakıcak metin göremiyicek..!
Tüyo-2 :
1.Efe güven ikilisi bara gidip caneri yaklamaya çalışıcak tabi güven okadar sinirli halde gideçeği için epeyi dövücek caneri tam öldürmek üzereyken efe gelip alıp dışarı çıkaracak ama ne mine ne aslı göremiyicek güven mine ile aslıyı tesselli edecek polisleri arayacaklar polis gelene kadar aslı ile mine içeride kalacaklar efeyi polisler alıp götürücek sonrasında ise mine güven deniz gidecek...
2.Polis için işine karıştı metinde bu olaya dahil olabilir tabi bu tahmin efe ile arşılaşacaklar efe görücek orda hafızasında canlanma olabilir metin ise görmüyücek
bir gerçek deniz mine tartışacaklar mine beni ne kadar erken unuttun hatırlarsan senin için kurşun yemiştim üstellik çoçuğumuzu kaybettik diyecek deniz ise sen beni istemedim her şeyime karşı çıktın gibi ağır laflar edicek orda mine denize tokat atıcak berlki o sahnede aralarındaki buzlar erir veya öpüşürler burasından emin değilim...
3. Efe denizi ve diğer arkadaşlarını görücek sonrada efe görücek ama aslı efe diyecek efe ise ben fikret hanfendi yanlışınız var diyecek efenin hafızası yerine getirmek için eskisi gibi deniz kenarında aslıya evlenme teklif ettiği günlerdeki gibi baloncu havai fişek muzikler felan oluşturacaklar orda hafızasında bir şeyler canlanacaktır bu buluşma parti ortamındamı olucak...
Önemli Not: Ayrıca Aslı,Lerzan hanımla çalışacakmış orasını tam anlamadım ama neyse.Sonra Lerzan hastaneye yatacak işleri Mineye devredecek ve iş kadını olma yolunda önemli bir şekilde ilerleyecek,Duygu bu duruma çok sinir olacak.Aslı,Efeyi gördükten sonra psikolojisi allak bullak olacak.
--------------------------------------------
Bu Bilgilerin Hiçbiri Facebookta Yoktur. Şuana kadar Kesin Çıkan Tüyolar Veren Bir Sitedir Adını Vermiyicem...
JoJo
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 4:47 pm
Bölümlere taşındı
Duygusu
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 5:54 pm
güzelmiş yani yine haftaya ne aslı ende mine göremiycek efeyi ama şu sahilde evlenme teklifi olacak yerler güzel olur en sevdiğim sahneler teşekkürler paylaşım için...
KYGSZdaghan
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 5:57 pm
aslının efeyi görüp de efenin de yanlışınız var ben fikret dediği bölüm saçma ama dierleri cok güzel gerçekçi tşkler
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 5:59 pm
duygusu demiş ki:
güzelmiş yani yine haftaya ne aslı ende mine göremiycek efeyi ama şu sahilde evlenme teklifi olacak yerler güzel olur en sevdiğim sahneler teşekkürler paylaşım için...
anko
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 6:15 pm
Kesin çıkmazsa yandın Paylaşım için teşekkürler ..
Duygusu
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 6:44 pm
evet yandın ama efenin dönüşünden itibaren yazılan herşey doğru çıkıyo farkındaysanız
efemmutfak2
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 6:46 pm
paylasım ıcın tesekkurler umarım boyle olur ve 127.bölumde gorurler yoksa bn dayanamıyrum
yqmur
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 7:41 pm
efenin hafızası yerine getirmek için eskisi gibi deniz kenarında aslıya evlenme teklif ettiği günlerdeki gibi baloncu havai fişek muzikler felan oluşturacaklar orda hafızasında bir şeyler canlanacaktır bu buluşma parti ortamındamı olucak...
BURDA GÜVEN NE YAPIYOR ?
Misafir Misafir
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 7:44 pm
EsmeR demiş ki:
duygusu demiş ki:
Evlenme Teklifini Izmirde Yapmadimi Efe? Yanlis mi Hatirliyorum?
Hatta , Minenin Oyununda Evlenme Teklifi ettigim yerde Bekliyorum Diyordu ?
nagihan
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 10:43 pm
bana bunlar çıkacak gibi geliyo en azından aslının lerzan hanımla çalışacağı doğru olabilir çünkü 126. bölümde minenin bara gitme sebebi lerzanın aslıyı çağırmasıydı hastalığıyla ilgili bişey olabilir
melisae
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Cuma Ağus. 20, 2010 11:00 pm
evet evlenme teklifi ettigi yere götürmesi imkansız onu İzmirde etmişti Efe. Eh set şuan İstanbulda ve İzmirde sene sonunda sezon finaline 4 bölüm kala gidecekmiş. Bu yüzden hafızayı yerine getirme tüyosu fos cıktı.
Misafir Misafir
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar C.tesi Ağus. 21, 2010 6:14 am
Bende onu diorm yani izmirde etti sonucta..
O Tüyo yanlis
Duygusu
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar C.tesi Ağus. 21, 2010 7:46 am
yoo belki hatırlasın diye sahile götürürler olabilirde yani sahil olsun yeter onlara
KYGSZdaghan
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar C.tesi Ağus. 21, 2010 8:35 am
bu hafıza yerine getirme olayları daha sonraki bölümlerde olcak.önce buluşsunlar duygulu sahneler yaşayalım sonra hepsi efe için uğraşır
dağhan_gülhan
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar C.tesi Ağus. 21, 2010 10:59 am
yha umarım doğrudur....efe artık görmeli aslıları
naz934
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar C.tesi Ağus. 21, 2010 1:44 pm
Evet ya birileri görsün artık efeyi. pek açmıyo beni ae'siz sahneler
BüşrAslıEfe
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar C.tesi Ağus. 21, 2010 2:27 pm
nerden bikliyorsunuz kiiii
karamaça*
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar C.tesi Ağus. 21, 2010 11:54 pm
bu yazılanlarn hepsi gelecek bölümmü olcak yani :S
barishtelli
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Paz Ağus. 22, 2010 1:55 am
aynen abi evlenme sahnesı ıcın bı denız kenarı kullanırlar ona bu kadar takmazlarda benım canımı sıkan bulusmalarını uzatmak boyle yaparlarsa ızleyıcı sıkılır bulusucakları bolum reytıng toplamaz...
Arka sıradakılerde oktay bi kayboldu kac bolum yoktu bı turlu karsılasamadılar felan cok uzatmıslardı cok sacmalamıslardı aynısını burada yapmasınlar boyle gıderse 5 bolumu bulur resmen gormelerı ya bide abi yanlıs olan birşey de guven ve efe bırlıkte gıdıyo bara karsılasmamaları ımkansız yaaa sonucta guven ıcerı gırerken efe ben burda mı beklıyım dıcek o da pesınden kosar gırer.. e oradada aslı ve mıneyı baska yere saklıcak hali yok ya mutlaka bi şeyler olmalı orada yoksa cok sacma olur
esqimmm
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Paz Ağus. 22, 2010 2:26 am
enteresan
Misafir Misafir
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Paz Ağus. 22, 2010 7:29 am
barishtelli demiş ki:
aynen abi evlenme sahnesı ıcın bı denız kenarı kullanırlar ona bu kadar takmazlarda benım canımı sıkan bulusmalarını uzatmak boyle yaparlarsa ızleyıcı sıkılır bulusucakları bolum reytıng toplamaz...
Arka sıradakılerde oktay bi kayboldu kac bolum yoktu bı turlu karsılasamadılar felan cok uzatmıslardı cok sacmalamıslardı aynısını burada yapmasınlar boyle gıderse 5 bolumu bulur resmen gormelerı ya bide abi yanlıs olan birşey de guven ve efe bırlıkte gıdıyo bara karsılasmamaları ımkansız yaaa sonucta guven ıcerı gırerken efe ben burda mı beklıyım dıcek o da pesınden kosar gırer.. e oradada aslı ve mıneyı baska yere saklıcak hali yok ya mutlaka bi şeyler olmalı orada yoksa cok sacma olur
Ama caner Duydu Minenin Güvene cabul gel dedigini Elindeki sopayla bayiltabilir götürblr
barishtelli
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Paz Ağus. 22, 2010 1:18 pm
éBRu' demiş ki:
barishtelli demiş ki:
Ama caner Duydu Minenin Güvene cabul gel dedigini Elindeki sopayla bayiltabilir götürblr
tmm iyide yani sonucta guven aslıları bulucak en sonunda o sırada dısardamı beklıcek efe..
rushasa
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Paz Ağus. 22, 2010 2:47 pm
yqmur demiş ki:
efenin hafızası yerine getirmek için eskisi gibi deniz kenarında aslıya evlenme teklif ettiği günlerdeki gibi baloncu havai fişek muzikler felan oluşturacaklar orda hafızasında bir şeyler canlanacaktır bu buluşma parti ortamındamı olucak...
BURDA GÜVEN NE YAPIYOR ?
BURDA GÜVEN BENCE BALONCU KİMLİĞİYLE ASLI EFEYE BALON SATAR ALLAHIM YAA NE KADAR SAÇMALADI BU DİZİ :dd: EFE GELDİĞİ İÇİN AYRICA SEVİNDİM FAKAT BU TÜR ŞEKİLDE BİR KURGU VARSA SAÇMALIĞIN ÖNDE GİDENİ OLUR :d
tugce36
Konu: Geri: 127. Bölüm Kesin Tüyolar Paz Ağus. 22, 2010 3:19 pm