ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ?
+5
-es-es-
omer_gzbyk
GeNCeR
Dağhanist
ispirli211
9 posters
Yazar
Konu: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? Cuma Şub. 12, 2010 3:35 pm
BU KONU HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ YOKSA SADECE TAHMİN Mİ ?
Dağhanist
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? Cuma Şub. 12, 2010 3:48 pm
Bunu 107 bölum'de göreceyiz ama benim umadum var
GeNCeR
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? Cuma Şub. 12, 2010 4:38 pm
hiç bişe demiyorum
Dağhanist
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? Cuma Şub. 12, 2010 5:08 pm
Ben Ayse Erbulak Mesaj Atim oh biliyordur mesaji bekliyorum
omer_gzbyk
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? Cuma Şub. 12, 2010 5:18 pm
arkadşlar bigün mutlaka diziye dönecek cunku k.y herşeyiydi eğer dizi sezon sonuna kadar devam ederse sezon finalinde diziye gireceğini düşünüyom ben lütfen tv den izlemiyelim netten takıp edelim diziyi
-es-es-
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? Cuma Şub. 12, 2010 5:27 pm
ya bişi dicemde siz izlemeyelim diyosunuzda
evinde reyting cihazı olanlar izlemesin yeter boşu boşuna ne diye koto dolduruyosunuz ki
efe1014
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? Cuma Şub. 12, 2010 6:39 pm
FanKavakYelleri demiş ki:
Bunu 107 bölum'de göreceyiz ama benim umadum var
aynen benmde umudum var inşallah döner inşallah...........
kararsiz
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? Cuma Şub. 12, 2010 8:31 pm
inş gelir tek temennm bu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Misafir Misafir
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? Cuma Şub. 12, 2010 9:12 pm
ya arkadaşlar akıl var mantık var ya gelmiyecek olsa direk öldürürlerdi kaybolmadı ya
anlaşamadılar o yüzden kayoldu efe demekki anaştılar yada anlaşacaklar....bunun başka yolu yok .....ya şimdi ya 107 de yada 117de
KYGSZdaghan
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? Cuma Şub. 12, 2010 9:17 pm
okankuzey demiş ki:
ya arkadaşlar akıl var mantık var ya gelmiyecek olsa direk öldürürlerdi kaybolmadı ya
anlaşamadılar o yüzden kayoldu efe demekki anaştılar yada anlaşacaklar....bunun başka yolu yok .....ya şimdi ya 107 de yada 117de
aynen bende basından beri bunu söylüyorum işte..
ispirli211
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? C.tesi Şub. 13, 2010 6:50 am
tabi canim ölse derlerdi gördüler reytingleri dağhancım gel dizimize gir işimizi yapalim dediler
jale de tükürdüğünü yalasin
Dağhanist
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? C.tesi Şub. 13, 2010 6:52 am
Daghan'nin Annesi Ayse bilmiyormus
raskolnikow efe
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? C.tesi Şub. 13, 2010 9:23 am
tamama arkadaşlar daghan dönüyo bence niyemi ayşe erbulak öbür yazdıklarımıza dönmicek diye cvp veriyodu bunuda kesin biliyodr ondan bilmiyorum dedi
Dağhanist
Konu: Geri: ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ? C.tesi Şub. 13, 2010 9:53 am
raskolnikow efe demiş ki:
tamama arkadaşlar daghan dönüyo bence niyemi ayşe erbulak öbür yazdıklarımıza dönmicek diye cvp veriyodu bunuda kesin biliyodr ondan bilmiyorum dedi
ewet eskiden bana dönmicek demisti
ŞAKA MI YOKSA GERÇEK Mİ 107.BÖLÜMDE EFE DÖNECEK DİYORLAR KESİN Mİ ?