Metin yine efenin arabasını görüyor ama...aslı güven e suni tenefüs yapıyor...yine yakınlaşıyorlar... arkadaşlar tv den izlemyin pazar akşamı sabahtan bu bölüme 92 .bölümü eklicem burdan izleyin...
Inanmiyorum Metin yine goruyor Efe'nin arabasini.. Ne anlama geliyo cok merak ediyorum. Ins Daghan geri gelir, ama reyting icin de yapiyor olabilirler Tesekkurler ekledigin icin!
ne demek her zman eklicem...bölümleri pazar günü sabhtan eklicem arkadapşlar başka siteden yada tv den izlemeyin..ben bu sitey eklicem burdan izleyin..
arkadaşlar böyle şeyler çok olur olmazsa bile inşallah efede olur hatırlıyormusunuz aynalı tahir vardı onada öldü dediler dizi sarmadı bi daha geri getirdiler adamı inşallah orjinal adamda geri gelirde flim orjinalliğini kazanır
arkadasım 92 bölümü nerde izledin demiyorum fragmanı nerde izledin yani metinin tekrar arabayı go-rdugu sahneyi merak etim ondan sordum sert cıkmana gerak yok..
sert çıkmadım arkadaşım.....2 kelime yan yana gelince ..sert çıkmış gibi oldu..ben her zman eklicem lafını fargmanları ddim.. youtubeden izledim...fragmanın videosunu koydum al sende izle...
Konu: Geri: 92.Bölüm Fragmanı Paz Kas. 08, 2009 3:20 am
efe dönücek bunun en açık kanıtı olarak 92. BÖLÜMDE ESKİYE ANIMSANARAK EFEYİ GÖSTERMELERİDİ. DİZİDEN ÇIKMIŞ BİR ADAMIN ESKİ VEYA YENİ OLSUN DİZİDE GÖSTERİLMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR EMİN OLUN GERİ GELİCEK ÇOK AZ KALDI...
Misafir Misafir
Konu: Geri: 92.Bölüm Fragmanı Paz Kas. 08, 2009 8:06 am