Konu: YETER ARTIK BIZIMLE DALGA GECMESINLER Ptsi Kas. 09, 2009 8:59 am
arkadaslar bence bizimle dalga geciyorlar 91. bölümde efenin arabasini gösterdiler simdide 3- 4 saniye efenin kendisini eyer bu sadece bir reyting olayi ise gercekten cok büyük yanlis yapiyorlar ben sahsen metinin oynadigi bölümlerde bile daha fazla keyf aliyorum kavak yellerini KABAK YERLERINE cevirdiler.
efeye ya yeni bir dizi ceksinler yada efeyi geri getirip kavak yellerini kurtarsinler bu dizi güvenle yürümez
SAYGILAR
En son gamzelim59 tarafından Ptsi Kas. 09, 2009 9:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
nilüfer-dağhan
Konu: Geri: YETER ARTIK BIZIMLE DALGA GECMESINLER Ptsi Kas. 09, 2009 9:24 am
bencede
duru06semih
Konu: Geri: YETER ARTIK BIZIMLE DALGA GECMESINLER Ptsi Kas. 09, 2009 10:13 am
ilk defa efenin yüzünü gösterdiler ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım garip yani.önceden efe geri gelcek diodum ama artık öyle hissetmiorum dalgamı geçiolar bunlar...
gamzelim59
Konu: Geri: YETER ARTIK BIZIMLE DALGA GECMESINLER Ptsi Kas. 09, 2009 10:18 am
efeyi geri getirebilirler ama acele etsinler bence cunku artik DIZI SIKMAYA BASLADI. yoksa durup dururken efeyi göstermezlerdi sanirim eyer öyleyse bence sacmalamislar bu kadar zavalli duruma dusmuslerki efenin uzerinden reyting yapiyorlar
Konu: Geri: YETER ARTIK BIZIMLE DALGA GECMESINLER Salı Kas. 10, 2009 7:36 am
evet reyting olayıysa tims kaybeder bbiz yanılırız ama hiç bu zaman bu yaptıklarını unutmayız yukarı çıkarttığımız gibi yere indirmesinide biliriz bu dizide en çok sevdiğim metinli bölümler yazık ya kıyamam sana metin abim
guli_23
Konu: Geri: YETER ARTIK BIZIMLE DALGA GECMESINLER Paz Kas. 29, 2009 1:37 am
ben bu son 95. bölümden sonra hicc izlememeye karar verdim sarp apak cok mukemmel bi oyuncudur kavak yellerini o yürütüyo ztn ama artik o bile kurtarmaz.. efeyi resmen tam bi günah kecisi gibi ilan ettiler ya. ztn internetten bakiyodum arada artik onada bakmam
Dağhanist
Konu: Geri: YETER ARTIK BIZIMLE DALGA GECMESINLER Paz Kas. 29, 2009 8:28 am
Efe Buraya lutfen
gözde can
Konu: Geri: YETER ARTIK BIZIMLE DALGA GECMESINLER Ptsi Ocak 18, 2010 1:22 pm