Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 9:46 am
gördüm ama pek bilgi alamadım ayrıca o yaşanmış olan izdiham beni üzdü :( herkes güveni kabullenmiş
uguroyken
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 10:11 am
bende izledim sarp konuştu bu bölümde efe ile ilgili şaşırtıcı bir sürpriz olabailirmiş öyle dedi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 10:43 am
hayır ben izledim ...sarp gelceğinden haberim yok..dedi ama gelirse çok sevinirim dedi..ama muhabirler siz yinede izleyin büyük bir sürpriz var dedi..siz bekleyin dedi....yani dağhan dönebilir dedi...
seda95
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 11:05 am
Ne zaman dedi bu haberi yaa ben kaçırdım:S:S
23mustafa23
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 12:01 pm
ewet bende izledim sarpa sordular efe yani dağhan ın tekrar diziye dönücek haberleri doğrumu diye sordu muhabir sarp da be konuda hiç bişe bilmiyorum dedi ve gelirsede çok sevinirim dedi.sonra arkasından da birisi bu bölümde bi süpriz olabilirmiş bizden sölemesim dedi daha ne olur ne olmaz bilemem ama benim düşüncem bu dizi dağhanı kenin bi şekilde sildi diye düşünüyorum
GeNCeR
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 12:19 pm
ebosum flood yapma lutfen bı msj nı sıldım
Misafir Misafir
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 12:26 pm
EL!FF demiş ki:
ben gormedm o haberı
Dağhanist
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 12:45 pm
Insallah Efe Gelir
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 3:04 pm
inş gelir ya
soorp83
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 3:36 pm
ben zanediyorumki gelicek, bilmem oyle bi his var içimde. mesela, gonul'de gitti, ama ondan hiç ses cikmiyo, ne timsden, ne magazinlerde, ne haberlerde, nede fanlardan, tabi ki de ben isterim onun geri gelmesini, ne bilegim, mesela Efe uç senedir onu yaninda kaliyor vs... ama :lol: Efeyi herkez konusuyor, her yerde, bizleri hiç saymiyorum bile, 84'cu bolumden once baslamistik bile, Efe gitmesin diye, ama Tims bile anladi, Magazinler, Gazeteler, HERKEZ!! onun için ben diyorum ki emeklerimiz bosa gitmeyecek, ve ins. geri gelecek !! Ama eger butun bunlar bi oyunsa .....
Ve son olarak, Sevinç Erbulakin evinde bende Daghani her yerde aradim :lol: bi resim falan varmi diye ama bi sey yoktu :( :lol:
mutsuz faruk
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 4:08 pm
inşallah :arrow:
ildem
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 4:39 pm
ben izledim sarp apak efe ile ilgili bişey bilmiyorum dedi. ama keşke gelse dedi efe karakterini bnde çok sewiyorum dedi. o gelirse dizi daha bi eğlenceli olur falan dedi..... bu kadar... yani kesi,n olarak gelicek yada gelmicek demedi......
Aslımsı
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 5:03 pm
Merhaba arkadaslar,
öncelikle ben bu siteye yeni üye oldum beni de araniza alirsaniz sevinirim! Nereye yazayim diye cok düsündüm ve sonunda burasini uygun buldum. Ben burdan Daghan sevenlerine, orijinal adam efeyi ve efe&asli askini sevenlere seslenem istiyorum..
Lütfen bu rayting oyununa gelmeyin!
Sirf raytingleri yükseltmek icin Daghan Külegecin ismini, orijinal adam Efeyi kullaniyorlar. Simdi diceksiniz ki nerden bu kadar emin konusuyorsun, bi bildigin mi var.. bi bildigim yok, yani sizlerin bildiklerinizden fazla bisey bilmiyorum ama dizide olanlar bunu gösteriyor. Önce Efeyi anmaya basladilar sonra Efenin arabasini gösterdiler. Insanlari merak icinde birakmak icin... "o arabanin icindeki gercekten Efe mi yoksa Metin sadece hayal mi görüyor?!" Sonra insanlar ümit etmeye basladi Daghan geri mi dönüyor diye, benim bile icimde kücük de olsa bi ümit var. Ama bence gecen bölüm Metinin gördükleri sadece bi hayal oldugu anlasildi. Tims simdi böyle devam edicektir, Metin abi Efeyi görücek, onunla konustugunu söylicek, yani iyice depresyona bunalima sokacaklar ve muhtemelen onu tedavi edicek doktor da Asli olacak.. bizde umut ettigimizle kalicagiz.
Magazin D de süpriz var izleyin diye cagri yapip duruyor, sirf insanlari meraklandirmak ve ekranin basina getirmek icin. Lütfen, sizden rica ediyorum bu oyuna gelmeyin. Izlemeyin demiyorum, buna hakkim yok ama izlemek isteyen varsa netten izlesin. Bilen bilmeyene söylesin.. raytingler düserse belki bi umut Daghani gercekten geri getirirler.
Cogunuzun istedigi gibi bende cok istiyorum Daghanin dönmesini ama icimden bi ses bunu sadece rayting icin yaptiklarini söylüyor. O kadar cok sey konusuluyor ki, baska baska haberler cikiyor kime neye inanicagima bende sasirdim.
Yanlis bisey yazdiysam kusuruma bakmayin lütfen, kötü bi niyetim yoktu. Bende sonuna kadar Daghan sevenlerin yanindayim..
Insallah ben yanilirim insallah sizlerin de dedigi gibi bi mucize olur da tekrar orijinal adam efemize kavusuruz...
Sevgilerimle...
Duygusu
Konu: Geri: Magazin D C.tesi Kas. 14, 2009 10:36 pm
arkadaşlar bende izledim her açışımda çıkıyo ama bence neden çıkıyo efe den bahsedelim de reytingler yükselsin diye düşünüyolar bu kadar da olmaz ama yaa...