yaklaşık 2 saat önce pelin karahan d magazine konuştu.ben konuşmanın sonuna yatiştim.güvenle durum belli değil faln gibi konuştu. süprizlere açık olun dedi.konuşmnın tamamını dinleeyen varsa sölesin
warrior5461
Konu: Geri: d magazin C.tesi Mayıs 01, 2010 10:26 am
BEN KANAL D MAGAZİNİ DİNLEDİM KOMPLE SUNUCU KAVAK YELLERİNDE SÜPRİZLER VAR DEDİ SONRA PELİNLE ROIPORTAJ YAPTILAR ROPARTOJ SIRASINDA DİZİNİN ESKİ SAHNESİNİ GÖSTERDİLER HASTANEDE ASLI COK KÖTÜ AGLIYORDU YA EFE NİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖGRENİNCE O SAHNE
AMA BUNLARINDA HEPSİ REYTİNG OYUNU SAKIN İNANMAYIN
yalnizefe
Konu: Geri: d magazin C.tesi Mayıs 01, 2010 10:30 am
evet bencede ama napalım inanmak istiyo insan
warrior5461
Konu: Geri: d magazin C.tesi Mayıs 01, 2010 10:50 am
İNANMAYACAN BUNLARIN HEPSİ REYTİNG OYUNU HATIRLARSAN YİNE BÖYLE ŞEYLER YAPMIŞLARDI
raskolnikow efe
Konu: Geri: d magazin C.tesi Mayıs 01, 2010 11:39 am
evet arkadaşlar sarp apak çıkmıştı ötekindede hepsi mawra inanmayın kendini kandırsın onlar kanmayın reytıng oyununa
Duygusu
Konu: Geri: d magazin C.tesi Mayıs 01, 2010 11:40 am
evet ben izledim hepsini pelin aslıyla güven ayrılmıycak dedi bizde ortam bi durulur bi hareketlenir birde ölüm kalım olur dediği anda aslının hastanede ağladığı sahne gösterildi yani boşuna hala efe gelcek diyip durmayın...
warrior5461
Konu: Geri: d magazin C.tesi Mayıs 01, 2010 12:11 pm
bi de şuan güvenle aslı arasında ayrılık yok ama her an her şey olabilir dedi. AMA SAKIN İNANMAYIN HEPSİ REYTİNG OYUNU
Duygusu
Konu: Geri: d magazin C.tesi Mayıs 01, 2010 12:28 pm
aynen ve peline sordular sarp nasıl falan dye pelinde çok komik birisi ayrıca çok enerjik bütün enerjisini sete yansıtıyo gece 3 4 de çalıştığımız zaman hemn espiri patlatıp bizi kendimize getiriyo diyo....
warrior5461
Konu: Geri: d magazin C.tesi Mayıs 01, 2010 12:35 pm
AMA BUNLARIN HEPSİ REYTİNG OYUNU HATIRLAYIN EFENİN CIKTIĞI ZAMANI MAGAZİNDE ALT YAZI GEÇİYORLARDI KAVAK YELLERİNİN EFESİ GERİ Mİ DÖNÜYOR DİYE MİLLETİN DİKKATİNİ CEKMEK İÇİN BU SEFER DE SÜPRİZ VAR DİYE PELİNLE ROPARTAJ YAPIYOR O SIRADA HASTANEDEN KARALER ALIYORLAR DİKKATLERİ ÇEKMEK İÇİN......
kararsiz
Konu: Geri: d magazin C.tesi Mayıs 01, 2010 2:08 pm
izleyemyn varsa burdan izleyeblrlr... pelin için üzüldm 7 cm topuklu ayakkabı giymiş ödül törennde nasıl ağrımıştr ayakları kıyamam..aslı enverde çkmlerden dolyı gelememiş...
tekgezer51
Konu: Geri: d magazin C.tesi Mayıs 01, 2010 2:19 pm
izleyemyn varsa burdan izleyeblrlr... pelin için üzüldm 7 cm topuklu ayakkabı giymiş ödül törennde nasıl ağrımıştr ayakları kıyamam..aslı enverde çkmlerden dolyı gelememiş...
açılmıyor link :(
kararsiz
Konu: Geri: d magazin C.tesi Mayıs 01, 2010 2:26 pm