Konu: Denizi Takip eden gölge C.tesi Kas. 21, 2009 10:39 pm
Arkadaşlar denizi takip eden bi gölge gördünüz mü hiç ? :s onu taşıyan haricinde tabi :s
GeNCeR
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge C.tesi Kas. 21, 2009 10:41 pm
BEN GÖRMEDİM
ismail07
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge C.tesi Kas. 21, 2009 10:42 pm
hayır
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge C.tesi Kas. 21, 2009 10:48 pm
Özette denizi bi gölge takip edio diodu nasıl iş anlamadım ben ya iice kafalarını karışdırıolar efe severlerin :s
efeeeee
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 1:04 am
dizide herşey düşünülür örneğin minenin annesiyle kamilin arkadaşı kesişti izlediyseniz kimse düşünemezdi bunu ama yapımcılar bunu düşünüyo denizi bulan kişi efe olamaz çünkü yapımcılar herşeyi düşünüyolarsa denzin yüzüne su serpiyodu ellerine dikkatlice bakın el şişkin efenin elleri şişkn değil anlıycağınız yapısı kilolu bi adamın elleri o efeninki gibi değil ayrıca arkadan gösterdi efe öyle gyysiler giymez eet bu bölümde efenin adı çok geçti hatta görüntüler resimler falan kimi si reyting kapma diyo kimisi efenin gelicek diyo ... Bildiğimiz tk bi şey var arkadaşlarefe geri dönmesini çok istememiz. onun haricinde bişey bilemeyiz olurda efe geri dönerse hem bu sitede hem reytinglerde hemde kalbimizde kavak yelleri esicek eminim...
Dağhanist
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 8:33 am
Efeeeeeeeeeeeeee çok duygulandim butun efe sahnesinde
Insallah Efe Geri Döner
yunus_emre18
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 3:00 pm
efeeeee demiş ki:
dizide herşey düşünülür örneğin minenin annesiyle kamilin arkadaşı kesişti izlediyseniz kimse düşünemezdi bunu ama yapımcılar bunu düşünüyo denizi bulan kişi efe olamaz çünkü yapımcılar herşeyi düşünüyolarsa denzin yüzüne su serpiyodu ellerine dikkatlice bakın el şişkin efenin elleri şişkn değil anlıycağınız yapısı kilolu bi adamın elleri o efeninki gibi değil ayrıca arkadan gösterdi efe öyle gyysiler giymez eet bu bölümde efenin adı çok geçti hatta görüntüler resimler falan kimi si reyting kapma diyo kimisi efenin gelicek diyo ... Bildiğimiz tk bi şey var arkadaşlarefe geri dönmesini çok istememiz. onun haricinde bişey bilemeyiz olurda efe geri dönerse hem bu sitede hem reytinglerde hemde kalbimizde kavak yelleri esicek eminim...
10 saniyelik görüntü içinde daghanı getirecek halleri yok ya o sadece figüran ve giyinimleri de az çok benziyor...sadece tipi efenin tipiyle alakası yoktu o kadar işte benzetmeye çalışmışlar yani efe olabilir gibisinden soru işareti bırakıyorlar anladınmı..işte millet izlesin diye...
kararsiz
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 3:10 pm
ya bence uzatmalarını bi anlamı yok 95. bölümde efe gelsin işte yoksa kanal d diziyi kaldırcak....
karaposu2
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 5:22 pm
biraz benziyo ama
efeeeee
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 9:41 pm
ya arkadaşım yazdıgımı tam okumadın galiba her şey düşünülür diyorum elleri gösteriyo orda onu zayıf bi el kysalar tmm dicemde şişman bi adamın eli lütfen mantıklı düşün
DaghanH
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 11:07 pm
Sisman bi adam oldugunu ben de fark ettim.. Daghan kesin gelecek diyemem tabi, ama eger senaristler o kisiyi Efe olarak yazmis olsalar bile, bi bolumde 1 dakikalik bi sahne icin Daghan'in oynayacagini sanmiyorum.. Eger o kisi Efe'yse gelecek bolumlerde Daghani goruruz, ama simdilik Daghan olmamasi cok dogal bence..
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 11:13 pm
Aynen bizimde anlatmak istediğimiz bu işde
efeeeee
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 11:32 pm
seni anlıyorum kardeşim benim demek istediğimi anlamıyosun eet o efe değildi eğer efe olsa bile orda oynayan adam efe deildi doğru ama efe olmus olsa yani dublor o kişinin eli gözükücekse zayıf bi kişinin elini tercih edilmesi gerekir öbür türlü çok saçma olur
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 11:38 pm
efeeeee demiş ki:
seni anlıyorum kardeşim benim demek istediğimi anlamıyosun eet o efe değildi eğer efe olsa bile orda oynayan adam efe deildi doğru ama efe olmus olsa yani dublor o kişinin eli gözükücekse zayıf bi kişinin elini tercih edilmesi gerekir öbür türlü çok saçma olur
valla bu kadar ince bi ayrıntı bilemiyorum
DaghanH
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 11:41 pm
Olabilir daha iyi secmeleri gerekirdi belki, ama simdi Daghanin donmesinni istedigimiz icin, onun Efe olmasini istiyoruz.. Burda o adamin elinin, parmaklarinin okadarda onemi olmadigini dusunuyorum ben..
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Denizi Takip eden gölge Paz Kas. 22, 2009 11:44 pm