Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 2:04 pm
Arkadaşlar bende balıkcı diodum ama özette denizi adım adım takip eden bi gölge var diodu balıkcımı takip edio denizi
En son EsmeR tarafından C.tesi Kas. 21, 2009 2:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Dağhanist
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 2:05 pm
Bakin
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 2:08 pm
Yha valla eğer bu seferkide oyunsa timse sadece yazık sözünü kullanmak istiyorum ve ağızıma ne gelirse saymayı düşünüorum e-mail yoluyla..
dAmLaAa_dAğHaNnN
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 2:28 pm
balıkçı ne yapsın denizi beeee
35daghan
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 2:49 pm
Benim Fikrim sezon finaline kadar bole qölqe fln filan dicekler sezon finalinde dağhan qircek we sole bişe olcak AsLı kimi seçecek die ... hatrlıomusnuz ilk sxon finalini Aslı kimi seçecek Denizle Efe wardı orda bitti Aynn ole olabilir bnim fikrim
Efe Döneceğin günü bekliyoruz `
efekaygisiz
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 3:12 pm
Evet olabılırr
hiçkimse
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 3:13 pm
Ama Dağhanın geleceği konusunda bu kadar emin olmayın ama inş bir mucize olur.
efekaygisiz
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 3:14 pm
inşallah benceddee
GeNCeR
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 3:29 pm
arkadaslar bide söle düşünün deniz oglanı dövüp deniz kenarında bi yere attılar.
fragmanda denizi kurtaran biri var ve denizi adım adım takip eden bi gölge var dio..
aranızda balıkcı diyen var efe diyen var vs..
efe de denizde kayboldu belki efedir o balıkcı balıkcılık yapıor olabılır..
neden olmasın ki diziye bu sekılde dönme sansıda var bence..
hiçkimse
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 3:34 pm
Herşey Dağhanda kilitleniyor ama. Biz yinede Dağhanı Kavak Yellerinde görene kadar izlemeyelim.
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 3:38 pm
35daghan demiş ki:
Benim Fikrim sezon finaline kadar bole qölqe fln filan dicekler sezon finalinde dağhan qircek we sole bişe olcak AsLı kimi seçecek die ... hatrlıomusnuz ilk sxon finalini Aslı kimi seçecek Denizle Efe wardı orda bitti Aynn ole olabilir bnim fikrim
Efe Döneceğin günü bekliyoruz `
eğer gene böle olurda aslı güweni seçerse way o zaman o kavak yellerinin haline eğer güweni seçicekse bende efe hiç geri dönmesin...
♥ NuR ♥
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 4:07 pm
Yok ya sezon fnalne kdar ckar efe..dayanamam bn ya:S nse bnm fkrim efe kurtardı cnku efe herkezi takp edio aslı mne dnz metn hepsni kolluo karsılarna dğru zmanı bulup ckacak.waLLa aslnın kmi sececeği bni ilglndrmiyor yeterki dağhanım dziye geri dönsün.!
buse**dqhan!
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 4:18 pm
efeee !
ildem
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 4:46 pm
bnce de dönsün artık yaaaaa ewt kanal d nini sayfasında demizi adım adım takip eden kişi kim falan dio?* şaşkınım şuan ben.......
ismail07
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 4:47 pm
Lovedaqhan demiş ki:
Yok ya sezon fnalne kdar ckar efe..dayanamam bn ya:S nse bnm fkrim efe kurtardı cnku efe herkezi takp edio aslı mne dnz metn hepsni kolluo karsılarna dğru zmanı bulup ckacak.waLLa aslnın kmi sececeği bni ilglndrmiyor yeterki dağhanım dziye geri dönsün.!
sana katılıyorum yeterki gelsin
EL!FF
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 4:55 pm
öle bır secım olsa efe-guven olur efe-denız deıl bence...
efekaygisiz
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 5:35 pm
ARKADASLAR EFE 96. BOLUMDE DIZIDE GORUNECEK EFE HAFIZASINI KAYBETMIS OLARAK KAMIL BEYIN ARKADASI BALIKCININ YANINDA CALISIYOR KAMIL BEY ARKADASINI ZIYARETE GITTIGINDE EFEYI GORECEK VE AİLESİNE HABER VERECEK EFENIN AILESI DIZIYE BU SEKILDE GIRECEK DENIZI KURTARAN BALIKCI EFE ISTE BENDE BU HABERI BU SITEDE UYE OLAN BIR ARKADASTAN DUYDUM ONUN BABASININ ARKADASI MI KAVAK YELLERININ SETINDE CALISIOMUS O DEMIS BENDE ONUN YALAN CISIYIM OHHH BE SONUNDA DILEKLERIMIZ KABUL OLDU INSALLAH DILEKLERIMIZ GERI CEVIRILMEZZ.... OOKKKUYUNNN MUTLAKAA
dontdisturb
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 8:13 pm
kurtaran kişinin efeyle alakası yok ne yazık ki..
Dağhanist
Konu: Geri: denizi kim kurtardı C.tesi Kas. 21, 2009 8:36 pm
deniz geziyordu efe'yi göstediler yani deniz efe'yi attiladi
efeeeee
Konu: Geri: denizi kim kurtardı Paz Kas. 22, 2009 1:10 am
dizide herşey düşünülür örneğin minenin annesiyle kamilin arkadaşı kesişti izlediyseniz kimse düşünemezdi bunu ama yapımcılar bunu düşünüyo denizi bulan kişi efe olamaz çünkü yapımcılar herşeyi düşünüyolarsa denzin yüzüne su serpiyodu ellerine dikkatlice bakın el şişkin efenin elleri şişkn değil anlıycağınız yapısı kilolu bi adamın elleri o efeninki gibi değil ayrıca arkadan gösterdi efe öyle gyysiler giymez eet bu bölümde efenin adı çok geçti hatta görüntüler resimler falan kimi si reyting kapma diyo kimisi efenin gelicek diyo ... Bildiğimiz tk bi şey var arkadaşlarefe geri dönmesini çok istememiz. onun haricinde bişey bilemeyiz olurda efe geri dönerse hem bu sitede hem reytinglerde hemde kalbimizde kavak yelleri esicek eminim...(90.bölüm olmazsaa96. bölüm hadi oda olmadı 100. bölüm nereye kadar gidicek böyle ....
Dağhanist
Konu: Geri: denizi kim kurtardı Paz Kas. 22, 2009 8:30 am
Efeeeeeeeeeeeeee çok duygulandim butun efe sahnesinde