Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 1:28 pm
olabılır ama efede olmayabaılırr
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 1:38 pm
Efe değilse kim işde :s
efekaygisiz
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 1:39 pm
bılmıyorum yaaa aaklıma kımse gelmıyo
orjinaLadam-hayraNi
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 1:59 pm
bence o efeydii..ama daghan degildii..yanii daghan sonraki kafasini gösterdiklerii bi sahnede oyniyacak..böyle bi kücük sahne icin izmire gitmesi sacma oluur...bilmem anlatabildimii ... bu benim fikrim..
kararsiz
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 2:38 pm
orjinaLadam-hayraNi demiş ki:
bence o efeydii..ama daghan degildii..yanii daghan sonraki kafasini gösterdiklerii bi sahnede oyniyacak..böyle bi kücük sahne icin izmire gitmesi sacma oluur...bilmem anlatabildimii ... bu benim fikrim..
ama belki sadece o bölümlük o kadar bi sahnesi olamazmı dağhan olmaını çok istiorum ama hiç dağhana benzemiodu ya:S
DaghanH
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 5:28 pm
orjinaLadam-hayraNi demiş ki:
Ben de boyle dusunmustum..
ozkandemir
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 5:41 pm
ama yürüyüşü falan aynı dağhan dikkatli bakın tam biraz kilolu ama bnce %90 efe oo
hiçkimse
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 5:43 pm
Dağhan o kadarr kilolu değil. O adamın bacakları biraz şişmandı.Zaten o kişi ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak ama o kişi Efe değil.
ozkandemir
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 5:44 pm
hiçkimse demiş ki:
Dağhan o kadarr kilolu değil. O adamın bacakları biraz şişmandı.Zaten o kişi ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak ama o kişi Efe değil.
bnce dağhan dı o haftaya görücez bunu bn izmirliyim
hiçkimse
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 5:47 pm
ozkandemir demiş ki:
hiçkimse demiş ki:
bnce dağhan dı o haftaya görücez bunu bn izmirliyim
Bence değil Dağhan Hata kesin değil.
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 5:49 pm
Orjinal adamımız süprizleri sever hiç belli olmaz bi bakmışsınız haftaya dizide
Misafir Misafir
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 5:55 pm
burak bence....denize düşman ama ...hep öyle olur ya..düşman olurlar ama ...sonradan birbirlerini kurtarırılar...
Misafir Misafir
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 5:58 pm
arkadaşlar bende dağhan gelicek diye düşünüyorum fakat tims olucak yapımcı firma efeyi getirmeyebilirde ve onun o videolarını göstererek reyting topluyolar ve bizide kandırıyolar ama efe dönücek nerden mi biliyorum çünkü efe dönmeli o grup efeyle vardı ve sadece efenin ölmüş olması biraz saçma değilmi denize düşüyolar iki kız çıkıyorda efe çıkamıyor vede efe kendisini yukarda bekleyen polisler yüzünden çıkmadı davanın düşmesinide bekliyor olabilir çünkü herşey alehineydi
uguroyken
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 7:05 pm
şimdi şöyle düşünelim balıkçı kurtarmış olsa deniz ayıldığında yada sabah olunca yanına falan gelirdi sen kimsin die benim fikrime göre efe kurtardı ama denize görünmek istemedi
Kavakfanyelleri
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 7:09 pm
Arkadaslar ben yeni üye oldum,efe geri dönecek ben eminim.siz diyonuz ya o gölge biraz kiloluydu..baska bir efe gelemez sadece daghan gelirse gelir cünkü daghan gelmeze neden efeyi göstersinlerki,neden daghani göstersinlerki..ben cok dizi gördüm,misal yaprak dökümü sevket degistiginde eski sevketi hic göstermediler...yani anlicaginiz daghan yani EFE geri dönecek.. Tesekkür ederim
ozkandemir
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 7:11 pm
arkadaşlar deniz hergün urlada ve dizi cekimlerine katılıyor bu bölümde oynıycak ve görüceksiniz bunuda efe hafızasını kaybetmiş bi şekilde balıkcının yanında çalışıyo ve o kamil amca buluyo sonrada efenin ailesine haber veriyo böylece herkes diziye geri dönmüş olucak bu haber gercektir