Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:39 pm
OzkanDemir
Flood Yapma
Insallah Efe Döner . Arkadaslar Dönmese tims oyunusa reyting oyunu sa bidaha kavak yelleri bakmam ve daghan'nin yeni projelerini beklerim
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:40 pm
ii bakalım görcez bu bölüm dönüyo mu?
Dağhanist
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:40 pm
OzkanDemir
Flood Yapma
Insallah Efe Döner . Arkadaslar Dönmese tims oyunusa reyting oyunu sa bidaha kavak yelleri bakmam ve daghan'nin yeni projelerini beklerim
GeNCeR
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:43 pm
reyting oyunu olsa ne olcak 7 sıra dusmus lıstede dah ne kadar oyun oynuyacaklar cıkartacaklar efe yi artık ortaya görmüyomusunuz bunları arkdaslar biraz mantıklı dusunun hersey hazır efe gosterılıyor oyuncuların hepsı efe den bahsedıyor efe yer acılıyor reytıngler dusuyor efeyi getirmek için zaman beklenıyor o zamanda cumartesi günü geliyor budur ya
Dağhanist
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:44 pm
Insallah Dedin Gibi Olur Gencer
Aslımsı
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:50 pm
Ama bi de su tarafdan bakalim... bütün bölüm boyunca herkese üstüne bastira bastira Efe öldü dedirttiler.. belki de bu bölüm Efeyi tamamen bitirdiler..
Gölgeye gelince.. ya siradan biriydi ya da izleyiciyi "bu Efe mi?" düsüncesiyle tekrar diziye baglamak istiyorlar. Belki bütün sezon boyu bu gölgeyi görücegiz, sonra bi bakmisiz sezon bitti ama Efe hala yok ortada...
GeNCeR bana kizma, biliyorum cok kötümserim ama gercekten icimden hic bi umut kalmadi..
GeNCeR
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:51 pm
sana niye kızayım herkesın kendi düşüncesi sen öle düşünüyosun ama ben tam tersi düşüncene saygılıyım
Dağhanist
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:52 pm
Benim Inancim 70%
Aslımsı
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:53 pm
Tesekkür ederim
Insallah ben yanilirim, sen hakli cikarsin insallah!
Dönmesini gercekten cok istiyorum, cünkü Efeyi orijinal adami cok ama cok özledim. Onsuz hic bi tadi yok, diziyi ayakta tutan megerse Efeymis onu anladim ben...
Dağhanist
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:55 pm
Aslımsı demiş ki:
Tesekkür ederim
Insallah ben yanilirim, sen hakli cikarsin insallah!
Dönmesini gercekten cok istiyorum, cünkü Efeyi orijinal adami cok ama cok özledim. Onsuz hic bi tadi yok, diziyi ayakta tutan megerse Efeymis onu anladim ben...
Insallah
Ben Zaten Gencer Inaniyorum
GeNCeR
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:56 pm
aynen bende efe olmadan olmuyo olmassa olmas benim biri benim için artık
bi gün dönecek ama almanya lı rahat ol
GeNCeR
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:57 pm
flood yapıorum ama kusura bakma ataman
saol bana inandıgın ıcın teskkurler
Dağhanist
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 6:58 pm
Yok Bisey degil eskiden bende flood yapiyordum efe icin xd bisey degil zaten moderator olmusun benden önce bende daha iyi biliyorsun
En son FanKavakYelleri tarafından Ptsi Kas. 23, 2009 7:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
GeNCeR
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 7:00 pm
sende iyisin
Aslımsı
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 7:04 pm
Almanyali Efenin sözü...
Bisey sorucam, siz TIMSin resmi sitesini de takip ediyor musunuz? Orda herkes kesin Efe dönmicek diyorlar...
Dağhanist
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 7:05 pm
Yok Takip etmiyoruz
GeNCeR
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 7:08 pm
ben takip ediyorum
efenin sözü evet sana sölememde bi sakınca var mı almanyaı yazıyodu o yüzden dedim almanyalı
Aslımsı
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 7:10 pm
Yok, rica ederim.. ne sakincasi. Istedigin kadar söyleyebilirsin
Ama anladigim kadariyla sen orda yazilanlara takmiyorsun, umursamiyorsun.. degil mi? Yani orda yazilanlar hakkinda ne düsünüyorsun? Merak ettim...
GeNCeR
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 7:12 pm
her yerde farkı seyler yazıyor hiç takmıyorum kavak yellerininkine bakıyorum gelıcek gelmıcek karısık tims gelmicek diğer fanlar gelcek herkes bişiler yazıyor ben bakıyorum sadece değişiklik filan herhangi bi haber var mı diye bakıyorum takmıyorum yani ordaki haberleri almanyalı
hazal715
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Kas. 23, 2009 7:13 pm
Bence O Efeydi arkadaşlar..Efenin vücut yapısına filan çok benziyordu Herkez Efenin gelmesini istiyor zaten yönetmen filanda değişmiş eskisi gelmiş Efeyi geri getirmiştir bi şekiLde ben inanıorm buna sabırsızlıkla 96. bölümü bekliorm