Konu: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 22, 2009 1:17 pm
Konunun ilk mesajı :
ARKADASLAR HERKES FRAGMANI İLK İZLEDİĞİNDE DENİZİ KURTARAN EFE DİYODU
ŞİMDİ HERKES FİLMİ İZLEDİ EFE YE BENZEMİYOR DİYOR
PEKİ TAMAM EFE YE BENZEMİYO!! OZAMAN KİM
DÜŞÜNCELERİNİZİ SÖLEYİN BURDA
En son GeNCeR tarafından Paz Kas. 22, 2009 1:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 29, 2009 7:44 pm
ya siz söleyin bana nasıl atılıyo resim hemen atım resimlerimizi hatta sarp apak dağhan ve bnm 3müzün yanyana fotoları var bnde
vurgun
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 29, 2009 7:46 pm
sna daghan donuyorummu dedi
ozkandemir
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 29, 2009 7:48 pm
demesine gerek yok çünkü dağhanla beraber çekiliyo gelecek bölülerde görüceksiniz ama hemen grmycekmiş diziye biz konuştuk onunla biraz daha zamanı varmış uygun biyerde sokulacak diziye zaten aileside yavaş yavaş dahil oluyo diziye sırda efe var
defne
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 29, 2009 7:58 pm
iyide geçen seferde 95. bölümde kesin geliyo diyodun...ya valla yeter artık sıkıldım bu yalanlardan....
orjinal-adam-efe
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 29, 2009 8:19 pm
arkadaşım gerçekten geliyosa hangi bölümde geliyo bari onuda sorsaydın eger gır gır geçmk için yapıyosan çok ayıp lütfen dogruyu söylermisin
penner
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 29, 2009 8:31 pm
denızın babası 25 yasındamı efe olabılır.bir soz var sevdıgıne zarar verecegını hıssedersen onu uzaktan sev kacak yolculardan 1 tanesıde efe olabılır benım gorususum
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 29, 2009 9:08 pm
özkandemir lütfen artık kandırmayı kes !! geçende 95.bölümde gelccek kesin demiştin ne oldu geldimi ? lütfen yln sölemeyi kes anlamıorum yln söleyinde elinize ne geçio yani ??
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 29, 2009 9:13 pm
resimler bölümüne bakarsanız benim yorum yaptığım bölümde dağhan çok şişman yeni fotoymuş dizi için şişmanlıyo olablr yani o gölge dağhan olablr
Aslımsı
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 29, 2009 9:31 pm
özkandemir yalan söyleyerek eline ne geciyor anlamiyorum? Amacin ne senin? Bizlerle oyun oynayip eglenmek mi? Senin hic isin gücün yok mu? Canin cok mu sıkılıyor? Cok ayip bu yaptigin, gercekten cok ayip ya. Yazik ya...
95. bölüme gelicek diyordun, ne oldu? simdi ilerleyen bölümlerde gelecek diyorsun, bu saaten sonra kim inanir sana?
Daghanin dönecegi falan yok, bunlar sadece rayting oyunlari.. Efe konusu tamamen kapatildi, noktalandi...
TIMSden bi farkin yok biliyor musun özkandemir... insanlarin Daghan/Efe sevgisiyle oynuyorsunuz, kullaniyorsunuz.. bosu bosuna umutlandirip hayal kirikligina ugratiyorsunuz..
Yazik size.. ben böyle insanlara sadece acirim!!!
x*x* ecem xx
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Kas. 29, 2009 9:37 pm
Aslımsı demiş ki:
özkandemir yalan söyleyerek eline ne geciyor anlamiyorum? Amacin ne senin? Bizlerle oyun oynayip eglenmek mi? Senin hic isin gücün yok mu? Canin cok mu sıkılıyor? Cok ayip bu yaptigin, gercekten cok ayip ya. Yazik ya...
95. bölüme gelicek diyordun, ne oldu? simdi ilerleyen bölümlerde gelecek diyorsun, bu saaten sonra kim inanir sana?
Daghanin dönecegi falan yok, bunlar sadece rayting oyunlari.. Efe konusu tamamen kapatildi, noktalandi...
TIMSden bi farkin yok biliyor musun özkandemir... insanlarin Daghan/Efe sevgisiyle oynuyorsunuz, kullaniyorsunuz.. bosu bosuna umutlandirip hayal kirikligina ugratiyorsunuz..
Yazik size.. ben böyle insanlara sadece acirim!!!
aynn katılıorum lütfen kes artık kandırmayı yanii !!
orjinal-adam-efe
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Salı Ara. 01, 2009 9:49 am
ya arkadaşlar o sahneleri gösterirken deniz aslıyı ve mineyi kurtarıyodu o sırada efe nerdeydi veya deniz aslı ve mineyi arabadan kurtarırken efeyi görmedimi?
KYGSZdaghan
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Salı Ara. 01, 2009 4:30 pm
at resmleri de görelm o zman 3 ünüzün dağhan sen sarp .)
£ یм ὲ Ʀ
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Salı Ara. 01, 2009 4:40 pm
Herkes kafasından bişe uyduruo işde :s
umutfatih10
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Ara. 06, 2009 12:12 pm
Arkadaşlar ne kurtarması ben kaçırdım heralde anlatabilirmisiniz ltfen
GeNCeR
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Paz Ara. 06, 2009 1:33 pm
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Ptsi Ara. 07, 2009 3:41 pm
Vallah Bilmiyorum
dağhancolic
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Salı Ara. 08, 2009 4:37 pm
bence bunların hepsi tuzak diziye bağlamak için qma yınede bi ümit var
Dağhanist
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Salı Ara. 08, 2009 5:51 pm
Ewet
SamSuN
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Çarş. Ara. 09, 2009 11:14 am
Akıl var nizam var ;
Balıkçı oLsa Niye Yüzünü sakLasınLar Yahu ?
Burakdan Bahsediyosunuz ? Bi daha düşünün bi isterseniz ! Mineyi Ne haLe getirdi,Denizi öLdürmeye kaLkan Adam ( Boğazını Sıktı Oda oLmadı,Adam Tuttu tam Çocuk Ateş Etcektıkı Son Sanıyede KurtuLdu ) Ne die Şimdi Denizi Kurtarsın ?
BiriLeri Çıkmış Babasıdır diyorLar..Kimin AİLE'Sİ O şekiLde Çocugunu göRse Sadece Yüzünü Yıkayıp Ayıltır Ve Dandik Bir yere bırakır ?
Dağhanist
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Çarş. Ara. 09, 2009 2:52 pm
1 cevap var oda reyting oyunu
esmer_güzel
Konu: Geri: Denizi kurtaran EFE değilse KİM di !!! Cuma Ara. 11, 2009 9:56 pm
diyelim ki efe ama dağhan külegeç olmayablr başka biriside geleblir efe diye bunuda unutmayalım