dogrudur yine efeyle ilgili bi bölüm olucak gibi duruyo güven bi işe yarayıp belki efeyi bulur ama bu aslıyla fingirdeşme gibi konuşmaları hiiç hoş diil :L
ya bırakın izlemeyin şu boktan diziyi...aslıya bak artık bağlandı efe çıkarılcak... bence efe nini annesi geliyo..metini alıp gitcek..oda çıkcak diziden ben bakmam artık diziye....
efenin annesinin dizide çok kalıcı olduğunu sanmıyorum çünkü melekler korusun dizisinde oynuyor artık. muhtemelen bikaç bölümlük koydular.. ama güvenin "artık rahat bırakın şu adamı" demesi bana biraz bu defterin kapatılmaya çalışıldığı izlenimi veriyor. üzgünüm..
bu bölüm efeyle ilgili son bölüm bence herkes efeyle ilgili pişmanlığını güvenin söyledği sözlerle tekrar düşünücek ve güvene hak verip efeyi rahat bırakalım artık kendimiizide diycekler...yani arkadaşlar sanırım bu efe mevzusu bu bölüm noktalanıyo herkes bi set çekiyo geçmişine güven yüzünden....artık hiç izlemiycem ama timsin bu yaptığı insanları kandırmaktan başka bişey değil inşallah kimse izlemezde efe geri gelmiycekse ki gelmiycek gibi gözüküyo bu dizide biter artık iyice saçmaladılar...zatn baksanıza güveninde gitmesini istemiyo aslı ona aşık olmaya başladı çünkü....
bu bölüm efeyle ilgili son bölüm bence herkes efeyle ilgili pişmanlığını güvenin söyledği sözlerle tekrar düşünücek ve güvene hak verip efeyi rahat bırakalım artık kendimiizide diycekler...yani arkadaşlar sanırım bu efe mevzusu bu bölüm noktalanıyo herkes bi set çekiyo geçmişine güven yüzünden....artık hiç izlemiycem ama timsin bu yaptığı insanları kandırmaktan başka bişey değil inşallah kimse izlemezde efe geri gelmiycekse ki gelmiycek gibi gözüküyo bu dizide biter artık iyice saçmaladılar...zatn baksanıza güveninde gitmesini istemiyo aslı ona aşık olmaya başladı çünkü....
katılıyorum sana defne. bencede efeyle ilgili son bölüm. efeye ihanet etmedik işte herkes hesabını verdi herkes üzüldü acı çekti ama napalım hayat devam ediyor dediler seyirciye. banada artık dönmicek gibi gelior.
Efe öldü arkadaşlar malesef öldü :( İnanmak istemeyip,umutlandınız ama Efe gerçektem öldü. Artık istediğimiz şeyleri görmek yerine gerçekleri görsek ne dersiniz...