bence annesi metin için geldi.en son bölümde aslıdan yardım istemeye gitmişti metin ve hastaneye yattı sanırım.Şükran teyzede onu görmeye gelmiştir.bence efe dönmeyecek.umarım gelir yinede
Benim tahminim.. Sükran teyze hem Metini görmeye geldi hem de Asliyi. Bence Asliya "Efe artik öldü, sende hayatina devam etmek zorundasin, baskasini sevebilirsin, artik gecmisi Efeyle olanlari bitir gelecegine bak" diyecektir. Sonra Asli da dedigini yapacak, Efefin t-sörtünü sakladigi yerden cikaracak ve ondan kurtulacak. Ve sonrada o sacma sapan, cakma (asli&efe) asli&güven aski baslayacak, hem de cok sacma sapan bi sekilde (tekrar zipirla vuracak onu)..
Ben inanmiyordum artik zaten dönecegine.. evet, cogu arkadasin da dedigi gibi 95. bölümde efe konusu tamamen kapaniyor. Herkes icinde son kez hesaplasmasini yapiyor.. Deniz o bos mezara giderek, Asli ise Efenin t-sörtünü yok ederek.
Üzgünüm arkadaslar ama bu sefer gercekten bitti...
Kavak Yellerine bak ya çok yazık çok dağhan abi kusura bakma ama ben sana şuanda çok kızgınım meydanı şu mal sarpa bırakdınya başka bişi demiorum abi helal olsun sana
35daghan
Konu: Geri: ASLI EFENİN ANNESİNİ GÖRÜYOR Perş. Kas. 26, 2009 11:47 am
aynen walla helal olsun bu yazdıklarımızı okuyosan eqer tmm nası bir ortamda çalıştını bilioruz ama bu kdr hayrarını kırma ltfn sen yine qit çekimini yap o kdr diğerleriyle konusma istersen ytr ki dön bu kadar insan seni bekliyozz sen razı olsan zaten TİM's dünden razı