bugün boş günümdü gezeyim...dedim suyun evine gitmişti...güzelyalıda suyun evi..ordan geçtikten sonra balçova..balçovaya gezmek için gitcektim..bugün o yüzden ne foto makinesi ne de cep telefonu aldım... ilk gittiğimde saat 1 di..orda bekledim..belki gelirler diye... gelmediler...sonra gittim balçovaya ..gelirken suyun evinin önünden geçerken...baktım çekim var saat 4:15 di... bende hemen otobüsten indim ve 1 sahneyi gözlemledim.. akşam olmuştu fazla duramadım..
suyun evinin bahçesinde halil atakanın boyoz arabasıyla duruyodu...sonra aslı geldi..bahçeye....orda halil aslıya boyoz verdi...sonra aslıya atakana-suya sinir olduğunu anlatıyoduki...su balkondan öylemi..hımm diyodu...aslıya şikayet ediyodu halil...suda hımm öylemi diyodu... sesler normal sesle çekiliyo o yüzden zor duyuluyo..anladıklarım..bunlar...1 saatte çektiler bu kadarcık şeyi..sonra evin içine girdiler...hazırlık yapıyolardı...1 saat sürerdi....bende bırakıp geldim..ama daha sonra gideceğim allahın izniyle foto çekeceğim... foto çekemediğim için üzgünüm... birde suyun evinin önündeki çekimlerde sadece:::su-aslı-halil vardı...yönetmen erkekti... birde su yakından çok güzel yakından görseniz çok güzel tv ile alakası yok.. aslı ise boyu çok kısa...tvde de fazla uzun değil..ama gerçekte daha kısa.... gözlemlerim bunlar...
kardeşim gelip sen sorsaydın sorabilseydin.. sorulmuyo ki...izlemek bile zor...evin karşısı cam..tam karşıda duramıyon..cama vuruyo insanların gölgesi..o yüzden izlemek bile zor kii..boş vakitleri yok.. yoksa sormammı
hadi ya bayram..kardeşim ..hesaba katıyoz biz onu...ok.... eskiden 5 gün çalışma yapıyolardı....bayram var nasıl olcakk....biraz mantık yürüt ok..senin dediğinde olabilir..ama şimdilik mantıken benim dediğim seninkide olabilir... ama yalan değil...görüceksiniz...