Konu: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:10 am
DAĞHAN KÜLEGEÇ SEZON SONUNA DOĞRU EFE KARAKTERİ İLE TEKRAR KAVAK YELLERİNE DAHİL OLACAKTIR. ÇOK SÜRPRİZ BİR SENARYO İLE.. SETTEN FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDADIR. DAĞHANIN ÇEKİMLERİ ÇEŞMENİN HEMEN KARŞISINDA BULUNAN SAKIZ ADASINDA YAPILMAKTADIR..
SENARYODAN BİRAZ İPUCU VERMEK GEREKİRSE DAĞHAN HAPSE GİRMEMEK İÇİN HERKESİ ARKASINDA BIRAKARAK SAKIZ ADASINA KADAR YÜZER. ORADA 3 YIL GEÇİRİR. KAMİL BORÇLARINI KAPATMAK İÇİN KÖTÜ BİR YOLA GİRER. SAKIZ ADASINA İNSAN TAŞIMAKTADIR. BU SIRADA KAMİLİN BAŞI DERDE GİRER VE ASLI İLE GÜVEN KAMİLİN PEŞİNE DÜŞER. GELİŞEN OLAYLARDA KAHRAMANLARIMIZ EFE İLE KARŞILACAKLARDIR...
BU SEZON SONUNA DOĞRU OLACAKTIR...
efe sever
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:23 am
bu bilgi nerden bana biraz mantık dışı geldi de
raskolnikow efe
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:25 am
banada yalan oonlar arkdaşlar daghanıın 2.3 gün öncede böyle fotoları çıktı
Dağhanist
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:25 am
Anlamadim ? Bunlar eski resim degil mi ?
En son FanKavakYelleri tarafından C.tesi Mart 20, 2010 11:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
raskolnikow efe
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:29 am
lan yürü git başkasıyla dalga geç kalbini kırarım arkadaşlar inanmasın kımse dizi izlensin diye yapıyolar nikine bakınsana bikere
efe sever
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:30 am
hayatımda hiç sakız adasına gitmedim bu bir gerçek ama oranın sakız adası olduguna da inanasım gelmiyor hem 3,5 ay sonraki sezon finalini şimdiden nasıl bilecekler garip geldi bana
tims1
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:33 am
ARKADAŞLAR TIMS YAPIMDA ÇALIŞIYORUM. DİZİYİ SEZON SONUNA KADAR İZLEMEYİN AMA SEZON SONUNDA ZATEN İZLEYECEKSİNİZ. SİZİN KURGULADIĞINIZ GİBİ FLASHBACKLER İLE DEĞİL YUKARIDA YAZILAN ŞEKİLDE GELİŞECEKTİR SENARYO. YUKARIDAKİ FOTOĞRAFLAR SETTENDİR. SAKIZ ADASINA GİTMEK İSTEYENLER OLURSA ÇEŞMEDEN TEKNE YOLUYLA ULAŞABİLİRLER.
SAKIZ ADASI TÜRKLERİN VE YUNANLILARIN KARŞIK YAŞADIĞI ÇEŞMEYE TEKNEYLE 30 DK UZAKLIKTA BİR ADADIR.
efe sever
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:40 am
ben birdahaki sezon devam edeceğini duydum ona inanırım ama efenin sezon sonunda döneceğine inanmam
muso
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:45 am
arkadaşlar BU HABER YALAN BİRİ DALGA GEÇİYOR. BEN ŞU ANDA SETTEYİM. İSTEYENLER OLURSA GELEBİLİRLER SU PASTANESİNİN ÖNÜNDE ARACA SORABİLİRSİNİZ. MURAT DEMİRCİ BEN IŞIK SORUMLUSUYUM. TIMS YAPIMDA ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYEN KİŞİ DALGA GEÇMEKTEDİR. HİÇBİR ŞEKİLDE İZMİR DIŞINDA BİR ÇEKİM YAPILMAMAKTADIR. DAĞHAN KÜLEGEÇ İLE İLGİLİ BİR SENARYO YOKTUR VE DAĞHAN KÜLEGEÇ DİZİYE DÖNMEYECEKTİR.
Dağhanist
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:50 am
muso demiş ki:
arkadaşlar BU HABER YALAN BİRİ DALGA GEÇİYOR. BEN ŞU ANDA SETTEYİM. İSTEYENLER OLURSA GELEBİLİRLER SU PASTANESİNİN ÖNÜNDE ARACA SORABİLİRSİNİZ. MURAT DEMİRCİ BEN IŞIK SORUMLUSUYUM. TIMS YAPIMDA ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYEN KİŞİ DALGA GEÇMEKTEDİR. HİÇBİR ŞEKİLDE İZMİR DIŞINDA BİR ÇEKİM YAPILMAMAKTADIR. DAĞHAN KÜLEGEÇ İLE İLGİLİ BİR SENARYO YOKTUR VE DAĞHAN KÜLEGEÇ DİZİYE DÖNMEYECEKTİR.
Dönmiyeceni Billiyoruz
sarah
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:58 am
umutlanmıştım ya üff işiniz gücünüz yokmu da insanları kandırıyorsunuz
raskolnikow efe
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:59 am
ben hiç kimseye inanmıyorum arkadaşlar isteyen inansın
her kafadan bir ses çıkıyor insan şaşırıyor hangisine inanacağını yapmayın böyle şeyler umutlandırmayın efe severleri ben bir efe sever olarak böyle boş şeylerle insanları kandırabilecek kadar küçük oyunlara girmenize acıyorum
hem o fotoğrafların sakız adasında olduğu nerden belli belki belki antalyada bir ewde tatil yapıodu da hayranlarıyla karsılastı hem bu adam almanyada değilmiydi belkide ordaki fotları !!
su pastanesnde cekmmi war su an?? warsa gelcem cwp wer lutfen
hayatımda hiç sakız adasına gitmedim bu bir gerçek ama oranın sakız adası olduguna da inanasım gelmiyor hem 3,5 ay sonraki sezon finalini şimdiden nasıl bilecekler garip geldi bana
ya sakız adsına gitmekle ilgisi yok zaten gidenlerde anlayamaz bi cafe ve bir ev var resimlerde nerden anlasılacak ki.
bir yandan da o resimler bana daha önceden çekilmiş sanki daha önce görmüşüm gibi geldi ya birisi bizimle dalga geçiyor ya da saçma bir ihtimal ama doğru söylüyor bence yalan ama insanın inanası geliyor
bir yandan da o resimler bana daha önceden çekilmiş sanki daha önce görmüşüm gibi geldi ya birisi bizimle dalga geçiyor ya da saçma bir ihtimal ama doğru söylüyor bence yalan ama insanın inanası geliyor