| Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
efedongeri
| Konu: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 8:50 pm | |
| | |
|
| |
arzun
| Konu: Geri: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 8:53 pm | |
| hadi ya bu spr bi haber | |
|
| |
sss35
| Konu: Geri: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 8:53 pm | |
| belli olmaz inş döner ama bende umutluyum ama benm aldığım haberler kötü | |
|
| |
efedongeri
| Konu: Geri: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 8:54 pm | |
| yok yok Salus ajans haberden zaten kesin dönüyor o acıkladıysa | |
|
| |
JiLeT
| Konu: Geri: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 8:55 pm | |
| adam kanıtı var ama gerek duymuyorum demiş ne var kanıtını koymamışki ortaya | |
|
| |
Psychonaut
| Konu: Geri: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 8:55 pm | |
| ee kanıtım var diyo ama gerek yok diyo bi gariplik var sanki | |
|
| |
efedongeri
| Konu: Geri: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 8:57 pm | |
| Kanıtına neden gerek duymadıgımı sorucak olursanız basım belaya girmesin ,p __________________
demiş | |
|
| |
Tubishh Sagolera
| |
| |
JiLeT
| Konu: Geri: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 8:58 pm | |
| bende çıkıp dağhan dönmeyecek kanıtım var ama gerek yok koymaya diye yazarım | |
|
| |
Tubishh Sagolera
| |
| |
efedongeri
| Konu: Geri: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 9:19 pm | |
| HAYIR BEN DEGİLİM .s İP KONTROL YAPABİLİRSİN. | |
|
| |
ceko
| Konu: Geri: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 9:21 pm | |
| bnce tükürdüünü yalamıcak ama
inş. döner | |
|
| |
Tubishh Sagolera
| |
| |
efedongeri
| Konu: Geri: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 9:24 pm | |
| üyelik tarihime bakarmısın:) zaten hep geziyorum ne oluyor ne bitiyor takipdeyim bu haberi gördügüm icin yazdım direk | |
|
| |
Tubishh Sagolera
| Konu: Geri: Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. Salı Haz. 08, 2010 9:25 pm | |
| baya önceymiş cidden hem ne farkederki 5 tane mesaj sayın var oda bu konu neyse... konuyu kitliyorum çünkü kanıt yok... | |
|
| |
| Efe geri dönüyor mu? Evet dönüyor. Dağhan Külegeç tekrar kavak yellerinde.. | |
|