murat polata msj attım cevap geldi leyla kadrolu olmuş ve gitmeyecekmiş sarp apakta büyük ihtimal bu sezon diziden çıkıcakmış mayıs sonu sezon finali olacak dağhanla ilgili öyle bi söylentiler var şu aralar ismi geçmeye başladı gelebilir diziye tekrarda diye msj geldi
Murat Polat21 Nisan, 14:59 canım içindeki sırrı inan kendisi bile bilmio gercekten senaryo n yazılıosa onlar oynuo sadece seyirciyi diziye cekmek senaryo geldiginde haber wercem ben sana
Gamze Kazan23 Nisan, 00:22 bu sezon final mi olacak yoksa sezon finali mi?birde sezon finali olursa dağhan külegeçin geri gelme ihtimali var mı?güven aslıya inanacak mı barışacaklar mı?leyla kadrolumu oldu gitsin cadoloz.iyi geceler sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim
Gamze Kazan24 Nisan, 02:33 abi sizden bi cevap bekliyorum verirseniz çok sevinirim iyi geceler
Murat Polat26 Nisan, 13:30 daghanla ilgili öle bi sölentiler war su aralar ismi gecmeye basladı gelebilir diziye tekrardan mayıs sonu dizi tatile girio sarpta büyük ihtimalle bırakıcak leyla orda kadrolu canım nese simdilik bu kadar görüsürüz ii günler
tamam arkadaşım sağol.murat polatın bende arkadaşım kişi gerçekten set çalışanı.ama bence buda reyting oyunu olabilir.hatta en iyi reyting oyunu böyle olur gibime geliyo
Konu: Geri: dağhan külegeç kavak yellerine geri dönebilir Salı Nis. 27, 2010 7:02 am
SİZDE BİRAZ ABARTINIZ YA TAMAM GELİR GELMEZ ONA BİŞE DEMİYORUMDA YOK ŞUNA REİTİNG OYUNU YOK BUNA REİTİNG YETER ADAMLARIN İŞİ GÜCÜ YOK BUNLARLAMI UĞRAŞICAKLAR YA
safadizdar
Konu: Geri: dağhan külegeç kavak yellerine geri dönebilir Salı Nis. 27, 2010 10:05 am
bu da reyting oyunu olamaz artık abarttınız adamlar bununla mı uğrascak güzelce cewap vermiş işte.inşallah dağhan döncek gibi duruyor...
Konu: Geri: dağhan külegeç kavak yellerine geri dönebilir Salı Nis. 27, 2010 11:28 am
bende dönemesini çok istiyorum inşallah döner bence reyting oyunu olmaz diye düşünüyorum
YA TRACK SEN NE KÖTÜ NİYETLİ BİRİSİN HERKESİN AÇTIĞI KONULARDA EFE GELMEZ YALAN HABER TAM TERSİ YORUMLAR RENCİDE EDİCİ KONUŞMALAR
GELİRSE GELİR ADAMLAR BULUP PAYLAŞIYORLAR HATTA PAYLAŞIYORUZ BİZ BU HABERLERİ OTURUPTA HADİ 2000 GEÇEN ÜYESİ OLAN FORUM SİTELERİNİ KANDIRALIM MI DİYORUZ BİRAZ SAYGI
track biz dağhan fanıysak eğer tabiki çıkan haberleri ve yazıları paylaşcaz.evet set çalışanı efe gelecek değil ama dağhan ile ilgili konular geçiyor sette ve sarp gidebilir dedi
Sizde saçma sapan doğru düzgün dayanağı kaynağı olmayan şeyleri paylaşmayın.Ben kötü niyetli değilim azcık gözünüzü açsanız herşey açık seçik ortada ama dinleyen yok ki.Kaçıncıya oluyor bu Efe döndü efe dönecek valla geldi billa geldi canımıza yetti be.BEN DAĞHANI FRAGMANDA GÖRMEDEN HİÇBİRŞEYE İNANMIYORUM KARDEŞİM AKLINIZA SOKUN BUNU...
arkadaşlar ya bu resim olayı falan hani aslının saçı kısa bunlar bence doğru dağhan gelir gibime geliyo bende artık reyting oyununa inanmıyorum bukadar düşmezler heralde ama bu sefer iş ciddileşti ya kavak yelleri fanda bile efe yi konuşuyolar... bana mantıklı geldi
arkadaşlar ya bu resim olayı falan hani aslının saçı kısa bunlar bence doğru dağhan gelir gibime geliyo bende artık reyting oyununa inanmıyorum bukadar düşmezler heralde ama bu sefer iş ciddileşti ya kavak yelleri fanda bile efe yi konuşuyolar... bana mantıklı geldi
ya zaten öyle bugün olmaz ise yarın mutlaka gelir gelmeyecek adamı gömerlerdi göstermezlerdi siz gördünüz mü kurtlar vadisinde hiç çakırlı sahnelerin hayal edildiğini