yukardaki yere tıklayın lütfen o fotoğraf eski biliyorum onu zaten formaliteden koydum ancak fotoğraf altındaki yazıyı iyi okuyun lütfen sonuna kadar okuyun
EFE'nin döneceğine dair tüm kaynaklar ve sürekli ekleniyor artık kimse bana efe geri dönmüyor demesin
EMEĞE SAYGI :romi: :
Admin Konuyu Kitlemez veya Kaldırmazsan Sevinirim...
En son gmbr_serseri tarafından Salı Haz. 29, 2010 4:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Dağhan nurdan
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 8:15 pm
şu anda evt;)
güven_savar
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 8:27 pm
emeğine saygı duyuyorum hakkaten ama hangi birine kalkıp kesin diyebiliriz ki sadece çıkan söylentilerin toplamı
gmbr_serseri
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 8:28 pm
güven_savar demiş ki:
emeğine saygı duyuyorum hakkaten ama hangi birine kalkıp kesin diyebiliriz ki sadece çıkan söylentilerin toplamı
söylentiler değil sadece kanıtlarda var orda bakabilirsin dostm
burakkv
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 8:34 pm
superrrrrr paylasim icin tskkkkkkkk
burakkv
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 8:34 pm
yqmur
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 8:36 pm
inanmıyorum hala bnce dönmüyecek 1 yıldır nasıl kandırıldık bnce buda bi oyun...
nagihan
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 8:38 pm
şüphe 1 montaj olduğu için kesinlikle kanıt sayılamaz 2. şüphe sadece 118. bölümün özeti şeklinde ve ayrıca bir sonraki bölüm dediği 119. bölüm ki sirk falan yok ortada kaldiki zaten efede dönmedi o bölümde hatta yeni sezon fragmanında bile yok yani bu da kanıt falan değil şüphe 3 efe olduğunu sanmıyorum sadece saçlarının ucu görünüyo buna bakarak efe denilemez yani bu da kanıt değil sadece teori şüphe 4. ün palavra olduğunu sen kendin söylemişsin zaten onun kanıt olmadığını söylememe bile gerek yok yani kanıt 1 tamamane sayfanın reklamı araştırdım bilmem ne diyosun ama ortada hiç bişey yokkkkkk yani kanıt falan değillll kanıt 2 fragmana bakarak üretilen bi teori kesinlik ve gerçeklik değeri yokkk şüphe 5 adım efe demek çok zor değil kaldki ağların arkasından çıkan kişiyle numarayı alan kişi ya aynı kişi ya da birbirleriyle bağlantılı olan kişiler eğer ağların arkasından çıkan efe veya onun adamı falan değilse numarayı alanında efeyle bi alakası yoktur yorumlarından bazılarına katılıyorum sürekli hatırlatmaları gizlilik sözleşmesi imzalatmaları falan bunlar umut verici şeyler ama arkadaşım emeğine saygı duymakla beraber bu yazdıklarının hiç birini kanıt olarak görmüyorum bende efenin (dağhanın) diziye dönemsini çok istiyorum ama buna ancak ve ancak dizide kendi gözlerimle görürsem inanıcam çünkü yok 100. blmde yok 107. blmde vs. vs. bin tane şey söylediler hepsi palavra çıktı ümitediyorum ki geri dönecek ve dönmeli......
gmbr_serseri
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 8:38 pm
burakkv demiş ki:
rica ederim kardeşim
güven_savar
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 8:45 pm
gmbr_serseri demiş ki:
güven_savar demiş ki:
söylentiler değil sadece kanıtlarda var orda bakabilirsin dostm
kanıt 1 ile kanıt 2 aynı değil mi altan gördümle kim konuştu niye fotograf yok nasıl inancaz ki biri de altan gördüme sordum bu olayları aa öyle miymiş hiç haberim yok demiş dedi?faceden verdiğin alıntıda güvenilir değil.facebook güvenilir değil daha doğrusu
dizifilmin haberi ile uludag sozlukten verdiğin link umut verici evet umarım doğru çıkarlar.
ama yine de güzel paylaşım eline sağlık alınırsın sen şimdi eleştirdik diye
sarah
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 8:48 pm
görmeden inanmam artık
GadRofer
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 9:04 pm
Bro iyi güzel çalışıyorsunda bunlar sırf Sayfan için ADMİN konuştu yazmışsın ne demek admin konuştu :S Senden beklemıyorduk haberi bunlar sadece senın duyumların paylaşımların bu kadar gazete yazarı gibi tribe girmene gerek yok )
yinede teşekkür ederiz :S;)
erdinc1907
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 9:14 pm
ben halen inanmıyoreum çünkü o paylaşımda 2 tane paylaşım alıntı ve gerçeklik payı olmayan şeyler.birisi montaj .diğerleride tahmin kanıt yok.
yqmur
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 9:33 pm
link saklamayı bilmiyorum bu adrese gir ve videoyu izle gördüğün gibi aynı t-shirt ve sudan çıkıyor
şüphe 2: bu yorum snin yorumun sn diosun vazgeçitler die HATIRLIYOR MUSUNUZ EFE BİR SİRKTE HAFIZA KAYBI OLARAK DÖNECEKTİ EN BAŞTA HATTA GÜVEN BİLE BABASINA DEMİŞTİ BENİ 1 KERE BİLE SİRKE GÖTÜRMEDİN DİYE NORMALDE EFE ' NİN GELİŞİNİ SEZON FİNALİNE SAKLIYORLARDI ANCAK BU TELEFON OLAYI KAFALARI KARIŞTIRACAĞI İÇİN HAFIZA KAYBININ OLMASINI MANTIKLI GÖRMEDİLER
şüphe 3:bnde benzettim ama bu efe olduğu anlamına gelmiyor
şüphe 4: bu kişisel bir senaryo grçk değil ztn efeyle denizin kanları uymuyor
kanıt 1: ndnse o kanıt çıkmadı görünmüyor
kanıt 2:bu kişinin doğru söylediğini nerden biliyorsun bnde bi hesap açabilir yok şunla konuştumda şöle dedi şu zmn gelicek şu bölüm dönücek diyebilirmi
şüphe 5:efe ztn zengin vrlıklı biri dimi 3 yılda çok parası oluck neyaptı acaba? burk yaptırmış olamazmı bnim adım efe demiştir ayrıca 3 yıldır saklanan kimse adını veripte numarayı almaz..
kndi yorumunu okumadım çünkü grk görmedim o senin yorumundur bni ilgilendirmz
ayrıca bnde istiorm efenin glmesini hemde çok fkt inanmıyorum yni sonuç olarak bnce bunların hiçbiri kanıt değl kimsede sana inanmak zorunda değil bunu kafana yerleştirmen dileğiylee yağmur...
track
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Paz Haz. 27, 2010 10:13 pm
Kardeş emek vermişsin sağol da buradan pek bişey çıkmaz.Ayrıca bunlar kanıt deil sadece teori.Bu yazıdan Dağhanın dönüşüyle ilgili bi yorum yapamayız.Yapacağımız belli.Bekleyip görmek.
splasher102
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Ptsi Haz. 28, 2010 2:15 am
Faik Ali Kazancıoğlu YAZDI 27.06.2010 Tarihi 19:00 Sularında Bu Yorumu Yaptı:
|| yarım saat önce Aslı Enver'i gördüm Emirgan Fincan Cafe'de erkek arkadası ileydi o yüzden annem'e rica ettim kendisine malum soruyu sordudum anneme Efe yani Dağhan dönüyormu diye verdiği cevap 2 tane bölüm çektik 1 tanesi dönmemesi üzerine 1 tanesi dönmesi üzerine anlaşırlarsa büyük ihtimalle dönecek dedi dönmesimi,dön......memesimi ağır basıyor diye sormuş annem valla dönecek gibi dedi.. ||
bu yorum benimdir arkadaslar Aslı Enver'e yanında erkek arkadası olduğu için benim rahatsız etmem'i doğru bulmadım annem'den rica ettim benim için sordu ve bu cevabı aldık büyük ihtimalle dönecek dedi..
Bu arada Aslı Enver Emirgandaki Fincan Cafe'nin müdavimlerinden çok sık görebilirsiniz kendisini orada
L.Y.L
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Ptsi Haz. 28, 2010 4:08 am
O Kadar Emin Konustunki Inaniyorum
En son L.Y.L tarafından Ptsi Haz. 28, 2010 4:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gmbr_serseri
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Ptsi Haz. 28, 2010 4:14 am
artık bana inanan arkadaşlara yürekten tşk ediyorum
ben o yazyıyı evet sayfam için yazdım çünkü nerde şüpheler nerde belgeler vs vs çok şey soruyorlardı Yanlış anlaşılmasın Ordaki Admin Konuştu Lafımı Anlayan anlıyor zaten başka bi anlam çıkartmayın
Bi de etrafta dolanan bi saçmalık
'' abi ben timsi aladım oradaki kadına sordum efe dönecek mi diye bana dedi ki bunu merak etmenize gerek yok dizi zaten 4 bölüm sonra final olacak '' demiş
sanmıyorum böyle bişey olcağını :x
Olursa bitti o karı :romi: :
ayparçasi
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Ptsi Haz. 28, 2010 4:38 am
benimde duyumlarıma göre efe dönecek......bakalım eskisi gibi olacakmı ama......
eloif
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Ptsi Haz. 28, 2010 8:40 am
splasher102 demiş ki:
|| yarım saat önce Aslı Enver'i gördüm Emirgan Fincan Cafe'de erkek arkadası ileydi o yüzden annem'e rica ettim kendisine malum soruyu sordudum anneme Efe yani Dağhan dönüyormu diye verdiği cevap 2 tane bölüm çektik 1 tanesi dönmemesi üzerine 1 tanesi dönmesi üzerine anlaşırlarsa büyük ihtimalle dönecek dedi dönmesimi,dön......memesimi ağır basıyor diye sormuş annem valla dönecek gibi dedi.. ||
bu yorum benimdir arkadaslar Aslı Enver'e yanında erkek arkadası olduğu için benim rahatsız etmem'i doğru bulmadım annem'den rica ettim benim için sordu ve bu cevabı aldık büyük ihtimalle dönecek dedi..
Bu arada Aslı Enver Emirgandaki Fincan Cafe'nin müdavimlerinden çok sık görebilirsiniz kendisini orada
Yaa ban doğru bir habermiş gibi geldi ama Aslı Enver Çeşme'de tatil yapmıyormuydu? ___________________________________________________________________________________________________________
nagihan demiş ki:
şüphe 1 montaj olduğu için kesinlikle kanıt sayılamaz 2. şüphe sadece 118. bölümün özeti şeklinde ve ayrıca bir sonraki bölüm dediği 119. bölüm ki sirk falan yok ortada kaldiki zaten efede dönmedi o bölümde hatta yeni sezon fragmanında bile yok yani bu da kanıt falan değil şüphe 3 efe olduğunu sanmıyorum sadece saçlarının ucu görünüyo buna bakarak efe denilemez yani bu da kanıt değil sadece teori şüphe 4. ün palavra olduğunu sen kendin söylemişsin zaten onun kanıt olmadığını söylememe bile gerek yok yani kanıt 1 tamamane sayfanın reklamı araştırdım bilmem ne diyosun ama ortada hiç bişey yokkkkkk yani kanıt falan değillll kanıt 2 fragmana bakarak üretilen bi teori kesinlik ve gerçeklik değeri yokkk şüphe 5 adım efe demek çok zor değil kaldki ağların arkasından çıkan kişiyle numarayı alan kişi ya aynı kişi ya da birbirleriyle bağlantılı olan kişiler eğer ağların arkasından çıkan efe veya onun adamı falan değilse numarayı alanında efeyle bi alakası yoktur yorumlarından bazılarına katılıyorum sürekli hatırlatmaları gizlilik sözleşmesi imzalatmaları falan bunlar umut verici şeyler ama arkadaşım emeğine saygı duymakla beraber bu yazdıklarının hiç birini kanıt olarak görmüyorum bende efenin (dağhanın) diziye dönemsini çok istiyorum ama buna ancak ve ancak dizide kendi gözlerimle görürsem inanıcam çünkü yok 100. blmde yok 107. blmde vs. vs. bin tane şey söylediler hepsi palavra çıktı ümitediyorum ki geri dönecek ve dönmeli......
Tamamiyle sana katılıyorum nagihancım ___________________________________________________________________________________________________________ Bu arada gmbr_serseri arkadaşım, ben önceki açtığın konuda sana o videoda Efe'nin sudan çıktığı sahne 55.bölümün bir sahnesi demiştim ya sende hayır değil, öyle bir sahne yok demiştin...İşte kanıtım Sahneyi sonuna kadar izleyin, çünkü sahnenin sonunda
ßy_Daqhan
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Ptsi Haz. 28, 2010 9:52 am
saoLl ..
splasher102
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Ptsi Haz. 28, 2010 11:34 am
[quote="eloif"]
splasher102 demiş ki:
Yaa ban doğru bir habermiş gibi geldi ama Aslı Enver Çeşme'de tatil yapmıyormuydu?
Demekki dönmüş tatilden valla evim istinyede sürekli giderim Emirgan Fincan Cafe'ye dizi istanbulda oldugu zamanlar Aslı Enver'i çok sık görürdüm Fincan'da dün yine öyle oldu annemden rica ettim erkek arkadası ile oturuyordu gitti konustu benim için
eloif
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Ptsi Haz. 28, 2010 11:37 am
splasher102 demiş ki:
eloif demiş ki:
splasher102 demiş ki:
Yaa ban doğru bir habermiş gibi geldi ama Aslı Enver Çeşme'de tatil yapmıyormuydu?
Demekki dönmüş tatilden valla evim istinyede sürekli giderim Emirgan Fincan Cafe'ye dizi istanbulda oldugu zamanlar Aslı Enver'i çok sık görürdüm Fincan'da dün yine öyle oldu annemden rica ettim erkek arkadası ile oturuyordu gitti konustu benim için
Vayy süper o zaman ne diyeyim...Haber verdiğin için çokm saol
En son eloif tarafından Ptsi Haz. 28, 2010 12:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Te Quiero
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Ptsi Haz. 28, 2010 12:18 pm
eloif demiş ki:
Vayy süper o zaman ne diyeyim...Haber verdiğin için çokm saol
gmbr_serseri
Konu: Geri: Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak Ptsi Haz. 28, 2010 1:12 pm
Bu Msjı Okuduktan Sonra Size Soru Efe'nin Dönceğine Artık İnanıyor Musunuz ? Evet 75% [ 75 oy ] Hayır 25% [ 25 oy ]
Toplam Oylar : 100
75 Kişi Bu Msjımı Olumlu Bulup İnandı 25 Kişi için üzqünüm umutları kayıp halen
En son gmbr_serseri tarafından Ptsi Haz. 28, 2010 7:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Evet Dağhan Külegeç ( Efe Kaygısız ) Geri Dönüyor !!! Tıkla Bak