Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 3:13 pm
sağol p. için.inş.doğrudur.
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 3:18 pm
Daghan Belki Dugune gidicekmis orda resim çekip sana göndercem dedi ve olmazsa sette çekerim dedi
ecem
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 3:18 pm
haber icin teşekkürler orada "kesin gelecek mi daha teklifi kabul etmedi " diye birşey yazıyor sen sormuşsun. onun devamında ne yazıyor anlamadım da?
En son ecem tarafından Perş. Haz. 17, 2010 3:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 3:20 pm
ecem demiş ki:
teşekkürler orada "kesin gelecek mi daha teklifi kabul etmedi " diye birşey yazıyor sen sormuşsun. onun devamında ne yazıyor anlamadım da?
Ewet dedi Ibrahim (Deniz)'den duydum dedi dügün 25 haziranda
En son Dağhanist tarafından Perş. Haz. 17, 2010 3:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ecem
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 3:22 pm
Dağhanist demiş ki:
ecem demiş ki:
teşekkürler orada "kesin gelecek mi daha teklifi kabul etmedi " diye birşey yazıyor sen sormuşsun. onun devamında ne yazıyor anlamadım da?
Ewet dedi Ibrahim (Deniz)'den duydum dedi
sarpta gidiyormuş zaten onceden biliyordum ben de hadi inş. fotografta getirirsin daghanın
hiçkimse
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 3:35 pm
Bu adam dizide hangi karekteri canlandırdı yada canlandırmya devam ediyor mu?
track
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 3:47 pm
Dağhanist süpersin beklediğimiz kanıt buydu.
dağhOKan
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 4:00 pm
track demiş ki:
Dağhanist süpersin beklediğimiz kanıt buydu.
evet
JiLeT
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 4:29 pm
Askeremi gidiyormuş Ahahaha Diziden bir çıksa ne sevinirim ya dağhanda dönse offf kaymaklı tatlı olur
breakdown.
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 5:31 pm
Şu günlerde herkesin söylediği birşey büyük ihtimalle inanmayacaksınız ama sezon daha bitmeden önce benim bir arkadaşımın annesiyle aramızda şöyle bir dialog geçmişti. Kavak Yelleri hakkında konuşuyorduk. "KavaK Yelleri'ni çok sevmemin en önemli nedeni İzmir'de çekiliyor olması." dedim. O da "Seni üzmek istemem ama Kavak Yelleri tekrar İstanbul'a dönüyormuş." dedi. Kavak Yelleri senaristinin bir arkadaşı onun arkadaşımıymış neymiş. Somut bir kanıtım yok ama isteyen inanır isteyen inanmaz kendiniz bilirsiniz. Ama yemin ederim ki doğru söylüyorum. Yukarıdaki konuşmada da dizinin İstanbul'a gideceğini söylemiş. Bilmiyorum doğru olabilir adamın söyledikleri. Ama ben şahsen Dağhan'nin döneceğine inanmıyorum.
tugce36
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 5:36 pm
INS DOGRUDUR PAYLASIM ICIN TSK...
sari_engin16
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 6:01 pm
Ya sarp ın çıkması bana pek mantıklı gelmiyo aslında.çünkü sarp çıkmazsa efe gelirse ortalık karışır bu senaristlerin işine gelir sıkıntı çekmezler.ama sonuçta giren çıkan önemli değil.dağhan gelsin o yeter bize
anmeselesi
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 6:16 pm
wallah bence bu adam seni kandiriyor olabilirr...
cünkü eger dedigi gibi olucaksa bikere dizidepek bir heycan kalmaz bütün parcalar birbirlerini bulurr, ve bence böyle bir gercekte wardir kine bu Daghan Külegec yani efe nin gelip gelmicegi sirini kimse bilmiyordur, cünkü eger herkez bilse cok önceden duyulurdu, we bence herkez yalan haberleri dagitiyor her agizdan baska birsey deniliyorkine böyle bizim gibi fanlerin kafasi karissin...
_kidman_
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 6:55 pm
paylaşım için teşekkürler.
erdinc1907
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 17, 2010 9:57 pm
bu profil doğrudur umarım.ayrıca inş. adam doğru söylüyodur.
yelizz
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 18, 2010 9:13 am
ben sarp ın askere gidecegini daha öncede duymuştum
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 18, 2010 2:49 pm
Kerem çakıroğlu küçük sırların yönetmeni oluyormuş yani jale gitmiyor
Dağhanist
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 18, 2010 3:13 pm
Tims Productions'dan muhteşem bir dizi daha.... KÜÇÜK SIRLAR.... Çok yakında Kanal D'de başlıyor....
KÜÇÜK SIRLAR
Yapım Şirketi :TIMS PRODUCTIONS Yapımcı :TİMUR SAVCI Yönetmen :KEREM ÇAKIROĞLU Senaryo :NÜKHET BIÇAKÇI- AYLİN ALIVEREN Genel Koordinatör :BAŞAK ABACIGİL Görüntü Yönetmeni :ALPER DERLİ Sanat Tasarım :PELİN AKSU Styling :SEBEN KOÇİBEY
Su SİNEM KOBAL Çetin BURAK ÖZÇİVİT Ayşegül MERVE BOLUĞUR Arzu İPEK KARAPINAR Demir BİRKAN SOKULLU Ali KADİR DOĞULU Meriç ECEM UZUN Aslan Cem MEHMETCAN MİNCİNOZLU Neslişah ENGİNAY GÜLTEKİN Ömer YILDIRIM URAĞ Ceyla GONCA VUSLATERİ Heves DİLARA ÖZTUNÇ
VE Fikriye YILDIZ KÜLTÜR Şebnem ŞENAY GÜRLER Biricik EBRU AKEL
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 18, 2010 3:33 pm
Dağhanist demiş ki:
Tims Productions'dan muhteşem bir dizi daha.... KÜÇÜK SIRLAR.... Çok yakında Kanal D'de başlıyor....
KÜÇÜK SIRLAR
Yapım Şirketi :TIMS PRODUCTIONS Yapımcı :TİMUR SAVCI Yönetmen :KEREM ÇAKIROĞLU Senaryo :NÜKHET BIÇAKÇI- AYLİN ALIVEREN Genel Koordinatör :BAŞAK ABACIGİL Görüntü Yönetmeni :ALPER DERLİ Sanat Tasarım :PELİN AKSU Styling :SEBEN KOÇİBEY
Su SİNEM KOBAL Çetin BURAK ÖZÇİVİT Ayşegül MERVE BOLUĞUR Arzu İPEK KARAPINAR Demir BİRKAN SOKULLU Ali KADİR DOĞULU Meriç ECEM UZUN Aslan Cem MEHMETCAN MİNCİNOZLU Neslişah ENGİNAY GÜLTEKİN Ömer YILDIRIM URAĞ Ceyla GONCA VUSLATERİ Heves DİLARA ÖZTUNÇ
VE Fikriye YILDIZ KÜLTÜR Şebnem ŞENAY GÜRLER Biricik EBRU AKEL