Bügun Konustum tabi turkiye ve fransa saat ayni degil turkiye'de saat 17:00'se fransa'da 16:00
Insallah Dogru çikar ama dugun'de yada sette fotoraf göndercek
En son Dağhanist tarafından Perş. Haz. 17, 2010 3:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 24, 2010 5:41 pm
oldumu acaba?? :D
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 24, 2010 5:44 pm
resimler çok küçük ama belli oluyo leyla halil güven felan hepsiyle çekinmişsin
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 24, 2010 5:47 pm
en sondaki sarp apak çakma efe sanırım yanlış görmediysem
eloif
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 24, 2010 6:21 pm
gslimeto demiş ki:
oldumu acaba??
Oldu, oldu hem de çok süper oldu, ellerine sağlık, çok teşekkür ederim
Aaa bu arada tam da 118.bölümün çekimlerine gitmişsin süper valla, Dağhan Külegeç yoktu değil mi ortalıkta? :(
erdemast
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 24, 2010 6:58 pm
inşallah ya inşallah dağhan (efe) yi istiyoruz biz efesiz kavak yelleri olmuyor
Dağhan nurdan
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 24, 2010 8:49 pm
Efe Dönmsse Kİmse İZlemsn !
bozkurt
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 24, 2010 9:23 pm
mine ölicek mi kava yellerinde ve efe geri dönicek mi ?
DaGhan_ci
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 25, 2010 5:40 am
Insallaah dogrudurr.. iki gundur ust ustee geldigini gordum ruyamda... Artik gelecegini dair hislerim dahada kuvetlii... insallaahh... Paylasim icin saaol..
eloif
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 25, 2010 6:55 am
DaGhan_ci demiş ki:
Insallaah dogrudurr.. iki gundur ust ustee geldigini gordum ruyamda... Artik gelecegini dair hislerim dahada kuvetlii... insallaahh... Paylasim icin saaol..
Süperiz yaaa, artık döneceğini rüyamızda görüyoruz Dağhan duy sesimizi bak burada ne kadar sıkı bir hayran kitlen var, herşeyinle seni savunuyor, eski dizine dönmeni sağlamak için Kanal D Fan sayfasının başından bile ayrılmıyoruz :: Hadi ama bari sende Kavak Yelleri'ne dönde, biz seni eskisi gibi, daha sık görelim, özlettin kendini :(
gslimeto
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 25, 2010 10:56 am
efe 124.bölüm çıkcak setteki tüm herkes konuşuyo hatta abinin biri var orda bana dedi telefonuma falan msj geldi dedi tüm hepsine haber verilmiş efe dönüyomuş istanbula gittiler bugün çekimler başlıyo orda bgn çıkcak yane inş.
eloif
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 25, 2010 11:14 am
gslimeto demiş ki:
efe 124.bölüm çıkcak setteki tüm herkes konuşuyo hatta abinin biri var orda bana dedi telefonuma falan msj geldi dedi tüm hepsine haber verilmiş efe dönüyomuş istanbula gittiler bugün çekimler başlıyo orda bgn çıkcak yane inş.
Ayy hadi inşallah...Peki bir şey sorcam çekim yerini biliyormusun, biliyorsan söylermisin İstanbul'da oturan biri belki gider foto filan çeker
gmbr_serseri
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 25, 2010 11:26 am
arkadaşlar 16 Mayıs 2010 Tarihinde efe dönecek dedim ve o tarihten beri gösterdiğim kanıtlarla emin konuşmalarımla tüm hayran kitlesine hitaben sayfam sevildi buyrun bakın
EFE DÖNECEK BEN İNANIYORUM ve KANITLARI GÖSTERİYORUM..!!!
eloif
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 25, 2010 11:30 am
Hani ben baktım ama kanıt manıt göremedim !!!
bozkurt
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 25, 2010 12:46 pm
efe 120 bölümde geliyor ne sacmaliyorsunus elini gördük onun kavak yelleri 4 sezone nezaman baslicak arkadalar zamani söyleyin
eloif
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 25, 2010 12:53 pm
bozkurt demiş ki:
efe 120 bölümde geliyor ne sacmaliyorsunus elini gördük onun kavak yelleri 4 sezone nezaman baslicak arkadalar zamani söyleyin
O elin Efe'ye ait olduğunu nerden biliyorsun ki? Başka birine örneğin Mine'nin Aslı'yı kandırmak için tuttuğu bir adam olabilir veya masum bir balıkçı da olabilir...Bence o kadar emin olmamakta fayda var
Ne zaman başlıyacağı konusunda da sadece dedikodular var, kesin bir şey yok.Son dedikodu 30 Haziran olacağı yönünde ama bilmiyorum...
anchovy
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 25, 2010 2:04 pm
arkadaşlar 16 Mayıs 2010 Tarihinde efe dönecek dedim ve o tarihten beri gösterdiğim kanıtlarla emin konuşmalarımla tüm hayran kitlesine hitaben sayfam sevildi buyrun bakın
EFE DÖNECEK BEN İNANIYORUM ve KANITLARI GÖSTERİYORUM..!!!
10.000 e az kalmış eğer açıklamazsan yakarım seni
gmbr_serseri
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 25, 2010 7:43 pm
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! C.tesi Haz. 26, 2010 11:09 am
eloif demiş ki:
gslimeto demiş ki:
Ayy hadi inşallah...Peki bir şey sorcam çekim yerini biliyormusun, biliyorsan söylermisin İstanbul'da oturan biri belki gider foto filan çeker
çekim yerlerini hiç bilmiom valla keşke bilsemde sölesem biri gidip baksa ne güzel olur ama öğrenmeye çalışcam tmm
Dağhan nurdan
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! C.tesi Haz. 26, 2010 6:50 pm
İnş Döner Hepimizn tek isdeiği:D
eloif
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Paz Haz. 27, 2010 5:51 pm
gslimeto demiş ki:
eloif demiş ki:
gslimeto demiş ki:
çekim yerlerini hiç bilmiom valla keşke bilsemde sölesem biri gidip baksa ne güzel olur ama öğrenmeye çalışcam tmm
Olsun yine de teşekkürler
bozkurt
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Ptsi Haz. 28, 2010 12:09 am
simdi daghan abi yeni sezonun 4 bölümde mi geliyor yada 5 bölümde ? :romi: :