Bügun Konustum tabi turkiye ve fransa saat ayni degil turkiye'de saat 17:00'se fransa'da 16:00
Insallah Dogru çikar ama dugun'de yada sette fotoraf göndercek
En son Dağhanist tarafından Perş. Haz. 17, 2010 3:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 18, 2010 4:08 pm
ratinglerini çok merak ediyorum ilk 8 de adı bile geçmez.ky de yaptıkları eziyetten sonra..
gslimeto
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 18, 2010 4:43 pm
ben sölemiştim bazıları belki hatırlar 5 bölüm sora gelicek diye istanbulda çıkcak demişitm sarpın gideceğini bile söledim size
esqimmm
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 18, 2010 9:41 pm
bence doğruuu ve artık künEFEmize kavuşuoruz paylaşım için tşk.
DaghanSeveR
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Cuma Haz. 18, 2010 10:45 pm
efe sever demiş ki:
çakma gossip girl
aynen onuda batırır tims birini öldürür onu izleyenlerde sezonlarca bekler
-bsSra-
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! C.tesi Haz. 19, 2010 7:05 am
Efe qeLsnde diqer diziden Çıkıcak Olanlar ßeni Pek aLakadar etmiOorr
Daqhan~~
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! C.tesi Haz. 19, 2010 7:16 am
İnş DoqruDur ..
sselda
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! C.tesi Haz. 19, 2010 3:38 pm
isn dogrudurda gelri artik ya tsk
EfeCiYiZ
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! C.tesi Haz. 19, 2010 3:46 pm
Dönermi dönmezmi bilmiyorum Ama Temmuz'un sonunda yeni bir projesi varmış diye duydum :/
track
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! C.tesi Haz. 19, 2010 3:58 pm
Herkes bişey duyuyo.Yüzde 90 ı sallıyor zaten.Temmuzda görürüz.
EfeCiYiZ
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! C.tesi Haz. 19, 2010 4:03 pm
Arkadaşım Duydum diyorum gerçek diyomuyum ? Tartışmayalım İstersen,Duyduğumuz bişeyide söylemek suç oldu :S
кüвσѕн_●
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! C.tesi Haz. 19, 2010 4:18 pm
bunu duymak harikaaa sarpın çıkmasına hiç üzülmedim çnkü "O" dönüyor yani..umarım..
anmeselesi
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! C.tesi Haz. 19, 2010 9:32 pm
wallah ben sahsen inanmiyorum,llaf sokmak gibide konusmak istemiom cünkü öyle bir düsüncede degilimm...
eger böyle birsey warsa bunu bir senarist bilir bide TIMSin üst adamlarii... bu adam nerden bilicek?
hadi digelim demisler onaa,sizce tembihlememislermi ona sakin söyleme söylersen kovariz seni???
eh sizce bu adam FB biri yazdi diye böyle birseyi diyyipte isiini riskemi aticak???
hem bu FB adresinin fake olma ihtimalide war....
yani belki biri seni kandirmista olabilirr,cünkü saka maka bir yana bazi insanlar bi grubu bos heycana koymayi sewiyor ... we burda okadar cok kisi varkine bunu ögrenmek icin saatlerini rahatcana harcarlar, bunlarda resmen yem oluyorr...
we sunuda unutmayin burda diyenlerin 90% yalandirr...
efe_daghan
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Paz Haz. 20, 2010 11:06 am
paylasim icin saol!
BiiGBaanG
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Salı Haz. 22, 2010 9:22 am
Boşa heves yapmayın. Gelmiyicekmiş gibi hazırlayın kendinizi. En kötüsüne hazır olun belki küçük bir ihtimal döner daha mutlu olursunuz. Ne de fragmanda gördük yüzünü.{Metin in elindeki resimler hariç xD} Her zaman ki gibi hayal kırıklığı. O kadar =)
gslimeto
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Salı Haz. 22, 2010 9:47 am
yh ark.lar ztn bu bölümde çıkmıcağını herkes biliyodu o uzun saçlı adam çıkcak neyse 124.bölümde çıkcak
melisae
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Salı Haz. 22, 2010 2:22 pm
Süpersin ya beklediğimiz konuşma buydu işte. Ama adamın konuşması ilginç fake falan değil dimi facesi?
onurdede
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Salı Haz. 22, 2010 2:54 pm
arkadaşlar engin asrağ ile bugun bende konuştum dönüyor dedi bir resim flan varmı dedim yok çünkü çekimleri 4 temmuzda başlayacak dedi mesajların resimini koymak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum yardım ederseniz yaparım
mhe_25
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Salı Haz. 22, 2010 8:08 pm
inş dorudur
gslimeto
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Çarş. Haz. 23, 2010 8:00 am
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Çarş. Haz. 23, 2010 10:23 am
iyide arkadaşım bütün içeriklerin gizli hiç bişey göremiyoruz illa arkadaş olarakmı eklememiz gerekiyo görmek için devamlı neden bu linki atıyosun anlayamadım...???
gslimeto
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Çarş. Haz. 23, 2010 5:44 pm
yoo illa ki eklemek zorunda değilsin ki arkadaşım gir bak yani
eloif
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Çarş. Haz. 23, 2010 9:55 pm
gslimeto demiş ki:
yoo illa ki eklemek zorunda değilsin ki arkadaşım gir bak yani
Account'un sahibi sensin herhalde değil mi...Bak sorun şu ki sen veya accountun sahibi sadece belirli bilgilerini paylaşıyor yabancılarl ve dolayısla biz senin veya hesap sahibinin resimlerini filan göremiyoruz.Eğer elinde cidden setten fotolar filan varsa gelir siteye eklersin, herkes görebilir
gslimeto
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 24, 2010 11:25 am
şöle diim dağhanla fotolarım yok ama sette bir iki kişinin var eğer isterseniz ekliyim sorun yok
orjinal-adam-efe
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 24, 2010 12:31 pm
paylaşım için saol içimi ferahlattı valla bu haber inşallah döner daghanımız...
eloif
Konu: Geri: Dağhan Külegeç Dönuyor mu Dönmuyor mu Tikla !!! Perş. Haz. 24, 2010 1:39 pm
gslimeto demiş ki:
şöle diim dağhanla fotolarım yok ama sette bir iki kişinin var eğer isterseniz ekliyim sorun yok
Olsun, ekle sen yine de belki bir şeyler buluruz :: Bu arada ekliyeceğin için şimdiden teşekkürler