fake dır bence dağhan olarak hesap acar ayse erbulak eklerım olmadı ıkı hesap acarım bı daghan bı ayse dıe eklerım bırbırıne inandırıcı olsun diye 5 dakikalık iş nasıl olsa
fake dir 107 bölüm hikayesi olulrsa tamam ama olmazsa 115 te gırecek yo 200 de gırecek fılan fulan haberler benı baglamaz arkadaslar
bu hesap gerçekten dağhanın kendisinin. ben tahmin etmiyorum biliyorum. ayrıca ayşe erbulak ın da o hesabı kendisinin profile girip yüzlerce resmine bakarsanız zaten ayşe erbulak ın olduğunu anlarsınız. konuşma tarzına gelince,dağhan zaten pek de kibar biri değil. ayrıca biraz mantıklı olun eğer sahte hesap olsaydı gelmiyorum değil diziye giriyorum yazardı.
ben dağhan külegeç olsam benim böle bi facebbhok hesabım olsa 100 lerce arkadaslık isteği 1000 lerde gelen bildirimleri ve mesajalrı tek tek okuyp arasından diziye döncenmi die sorulan bi soruya yok gelmicem işim olmaz diyemem...
dağhan bu konu hakkında canlı yayınlarda tv lerde bıle konusmuyo nasıl olurda bu soruyo cvp verebılırkı coq sacma
ayşe erbulak dağhanla arkadaş rıza külegeçle arkadaş
ama dağhan külegeçin arkadaş listesinde nedense babası yok halbuki annesinin arkadaş listesinde babası var bir de soyadlarından arkadaş listesinde hiç külegeç yok yani benim facebookta bile kendi soyadımdan bir sürü akrabam varken ne erbulak ailesinden ne de külegeç ailesinden birisi var..dağhanın profilinde 170 arkdaşı var ve babası arkadaş listesinde değil ilginç..bu profiller gerçek olsaydı ilk önce erbulak ve külegeç ailelerinden en az 3-5 isim olurdu
arkadaşlar dağhanı bilmiyorum ama ayşe erbulak gerçek face hesabı.ve arkadaşlarındada o dağhan var.galiba oda doğru.zaten ne diyecek başka.yok alakam diyecek tabi.
efky
Konu: Geri: Daghan Kulegec Dönmuyor of bakin Facebook'da söyledi Paz Şub. 14, 2010 12:22 am
bence yalan hem doğru olsa giriyorum demez süpriz olsun die
hiçkimse
Konu: Geri: Daghan Kulegec Dönmuyor of bakin Facebook'da söyledi Paz Şub. 14, 2010 7:48 am
O kişi Dağhan. Hem niye soruları cevaplamasın bunda bir mantık anlıyamadım.Kendisine gelen 100000'lerce sorudan sadece 2-3 tanesine cevap veriyor. Ayrıca Dağhanın Annesi Norveçte olduğu için akraba olarak bir tek onu eklemiş.Zaten annesi dışında gerisi arkadaşı.Dağhanın kaba bir cevap verdiğini düşünmüyorum ama doğru bir cevap evet artık alakası yok,işi olmaz. Dağhan dönmeyecek 100. bölümüde beklediniz şimdi 107'yimi bekliyeceksiniz bu da fos çıkacak göreceksiniz. Uyduruk,birkaç site haberlerine niye inanıyorsunuz.Belli ki biri hazırlamış.Gerçek bir magazin sitesinde çıksa o yazılar devrik cümle olmazdı.Çok amatörce birşey..
kararsiz
Konu: Geri: Daghan Kulegec Dönmuyor of bakin Facebook'da söyledi Paz Şub. 14, 2010 8:44 am
bende gerçek bişi sandım bunun üzerine böle bi konu açılmasıbile gereksz....
Dağhanist
Konu: Geri: Daghan Kulegec Dönmuyor of bakin Facebook'da söyledi Paz Şub. 14, 2010 9:03 am
bu gerçek daghan deme ?
ebosum
Konu: Geri: Daghan Kulegec Dönmuyor of bakin Facebook'da söyledi Paz Şub. 14, 2010 9:09 am
ben hiç inanmıyorum facebooktan gelen bilgilere en azınmdan dağhanın adı altında olupta kendilerine dağhan süsü verenlere bendede var ekli ama ben kişileri eklemiyorum grupları falan açıyorum bi dünya sahtekarlık yapıyolar en azından kandırıyolar bizi ve hakları yok inanmayın ayrıca ben aaçarımdağhanın yada sevinç erbulağın yada havinin yada ayşe erbulağın fotolarını koysam büyük çaplı bi araştırma yapsam banada inancakmısınız
*Dnz
Konu: Geri: Daghan Kulegec Dönmuyor of bakin Facebook'da söyledi Paz Şub. 14, 2010 9:32 am
O gerçek Dağhan bi kere bundan emin olun da.. Of keşke dönse :(
ebosum
Konu: Geri: Daghan Kulegec Dönmuyor of bakin Facebook'da söyledi Paz Şub. 14, 2010 9:47 am
sen nerden biliyosun birliktemi açtınız hesabı?
dAmLaAa_dAğHaNnN
Konu: Geri: Daghan Kulegec Dönmuyor of bakin Facebook'da söyledi Paz Şub. 14, 2010 10:22 am
ya sazanmısınız nesiniz nalamadım ki dağhan kendi adıyla niye alsın facebook hesabı saçmlamayın
ebosum
Konu: Geri: Daghan Kulegec Dönmuyor of bakin Facebook'da söyledi Paz Şub. 14, 2010 10:31 am
niye dağhanın başka adı varda bizmi bilmiyoruz sen başka isimlemi alıyosun hesap ayrıca dağhan facebookta yoktur demen yeterli insanlara sazan demene gerek yok bence