o sahneden efenin çıkmayacağını biliyoduk çıksaydı yüzünü gösterirler öyle biterdi.
yakut
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Perş. Haz. 10, 2010 3:40 am
ewet 121 veya 122. bölümde gelecek diorlar arkadaşlar sarp kesin gidiyormuş
AsırıEfeci
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Perş. Haz. 10, 2010 7:47 am
o uzun şaçlı adama set görevlisi diyolardı
yqmur
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Perş. Haz. 10, 2010 8:40 am
ama bi bölümde o adamın yüzünü 3 saniyeliğine gösterdiler
herşey olabilirr
yalnizefe
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Perş. Haz. 10, 2010 9:16 am
bu fotoğraflardan nerden eline geçti.ve burak mine ve uzun saçlı adamın fotosu çekim arası mı çekildi
Duygusu
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Perş. Haz. 10, 2010 9:58 am
galiba murat özenin profilinden geçti
efesiz_efe
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Perş. Haz. 10, 2010 10:19 am
Hayır murat özenden dgl
efesiz_efe
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Perş. Haz. 10, 2010 10:24 am
yalnizefe demiş ki:
bu fotoğraflardan nerden eline geçti.ve burak mine ve uzun saçlı adamın fotosu çekim arası mı çekildi
Yok çekim arası degl. Flashbacklarle olayı bağlıcaklar sanırım..
Flashback : Görüntülü hatırlama, filmlerde kurguyu şahaneleştirme içinde bulunduğumuz ândan, geçmişe bi uzanıp gelmek.
efesiz_efe
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Perş. Haz. 10, 2010 10:45 am
AsırıEfeci demiş ki:
o uzun şaçlı adama set görevlisi diyolardı
Seet görevlsi degil.
Duygusu
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Perş. Haz. 10, 2010 11:55 am
arkadaşım bunu herkese sıraylamı sölücez görmüyomusun birsürü flood yapmışsın madem çok düşüncen var ya hepsini bi mesajda topla yada birinin bişi yazmasını bekle...
bu nasıl bi ayıp yaaaa yeter artık yaa herkesi kandırıyolar bu olaylara göre efenin dönmesi lazım daghanda bişey söylesin yaa bnm üstümden oynamayın fln bişeyler söylesin şaşırıyorum ya kavak yelleri ne hale geldi yaaa
O adam Mine ile Burak'ın adamı. Tüm bunlar Mine'nin oyunu. Efe değil onları yapan. Efe dönüyor laflarına kanmayın artık arkadaşlar...
Minenin bir intikam uğruna bu kadar ileriye gideceğini sanmıyorum.Dağhan diziye gelmeyebilir olayı başka birşeye bağlayabilirler ama Mine bu kadar ileriye gitmez!
Arkadaşlar o sahnede olmaması Efe'ni geri dönmeyeceğini göstermez. Ki bence dönecek fakat bu şekilde değil. Bu birinin oyunu Efe böyle birşey yapmaz. Ayrıca zaten birkaç tane senaryo yok muydu? Dağhan dönmezse diye. Belki işi garantiye almak için Dağhan'ın olmadığı senaryoyu çekmişlerdir. Dağhan dönünce tekrar çekerler. Benim tahminim bu.
bunlar madem yeni sezon ıcın cekılen fotolar nıe burakla mıne yan yana akla we mantga aykırı bır foto yorumlarnzı beklyorum!!!!!
ÖzLem.x
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Çarş. Haz. 16, 2010 7:28 am
Bu Resime bagLı kalmayin bence bu kdr basit bir dönüş oLmaz daha çok şaşırtıcı oLcak gibime gelio dönüşü
gslimeto
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Çarş. Haz. 16, 2010 7:57 am
arkadaşlar efe 5 bölüm sonra istanbulda çıkacakmış bu bilgileri set ekibinden aldım güvende askere gidiyo burdaki uzun saçlı adamın peşinden fln koşturcak hatta sarp sora yakılıcak sorcak bunları kim yaptırdı die fln bunlar doğru setteyim bende hatta ajansa kayıtlıyım isteyenler faceden ekliyip görebilrler https://www.facebook.com/Metin.ok.1905
efesiz_efe
Konu: Geri: Efe dönmüyor.Resimlere bakın ve Görün Çarş. Haz. 16, 2010 10:45 am
altuğcem demiş ki:
bunlar madem yeni sezon ıcın cekılen fotolar nıe burakla mıne yan yana akla we mantga aykırı bır foto yorumlarnzı beklyorum!!!!!
Arkadaşaım Flashback yapıcaklar büyük ihtimalle. Hatta kesin Flashback yapcaklar