Konu: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 11:43 am
track
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 11:55 am
2 hesabı var bu fake olan değil demi?
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 12:01 pm
hayr bu geçek olan ..
daghankaygısız
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 12:17 pm
fotoftafı bulmuyor :S Link kırık galiba
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 12:23 pm
resim yenilenmiştir...
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 12:23 pm
tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor şansıma küsüyüm
track
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 12:31 pm
Sondaki [ımg] yi silin açılır arkadaşlar.
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 12:32 pm
şimdi gördüm ben anlamam gerçek mi değil mi diye ama dağhan dediyse doğrudur ayrıca anlamam derken inanmam anlamında değil face ile aram yoktur face hesabından anlamam o anlamda yanlış bir anlaşma olmasında
track
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 12:33 pm
Dönmicem demesi kafa karıştırıcı aslında.Tiyatrocu bir insan dönmicem demez.Dönmeyeceğim der ama paylaşım için saol.
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 12:36 pm
kendi adıma şunu söyleyebilirim net konuşmalarında farketmez o tür ayrıntılar en azından kovulduğum yere dönmem dememiş bu da birşey
track
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 12:41 pm
efe sever demiş ki:
kendi adıma şunu söyleyebilirim net konuşmalarında farketmez o tür ayrıntılar en azından kovulduğum yere dönmem dememiş bu da birşey
Neye inanacağımızı şaşırdığımız için böyle her ayrıntıya takılıyoruz haklı olabilirisin
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 12:43 pm
face hesabında annesi ayse erbulakta var ama isteyen inansın isteyen inanmasın
efe sever
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Paz Mart 28, 2010 12:44 pm
fikir olarak söyledim yinede tiyatrocu diye her cümleyi doğru söyleyecek diye zorunlulugu yok ayrıca ben ne oyuncular gördüm dizilerde oyunculuk muhteşem gerçkete vasat konuşmaları gibi
crazystyle
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 2:20 pm
abi tmm da nie başka projede yer alıp almayacağını söylemiyor..?
OrijinaL.Adam
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 2:30 pm
track demiş ki:
Dönmicem demesi kafa karıştırıcı aslında.Tiyatrocu bir insan dönmicem demez.Dönmeyeceğim der ama paylaşım için saol.
Adam birde Edebiyat okuğu yani o cümlelere dikkat ederdi
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 2:39 pm
bilmiyorum arkadaşlar yazılanlar orda görüyorsunuz başka projeler hakkında birşey söylememesine bende şaşırdm
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 3:03 pm
safadizdar demiş ki:
bilmiyorum arkadaşlar yazılanlar orda görüyorsunuz başka projeler hakkında birşey söylememesine bende şaşırdm
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 3:09 pm
öyle abi ya annesiylede konusayım dedim posta koydu gönderdi..
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 3:41 pm
arkadaşlar dönecek olsa zaten söylemez süpriz olsun die
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 3:44 pm
aynen söylemez ama bide şu var sürpriz yapsa izmirdeki fan ark.lar görür dağhanı ama resmi açıklama da yok kimse umutlanmasın
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 3:47 pm
ilk başta zaten 3 yıl boyunca ne yaptıgını çekerler izmirin ucra köşelerinde o yüzden göremez kimse
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 4:03 pm
ya hala inat ediyorsunuz bu face konusunda yaa saçmalamayın dağhanın işi gücü yok size yorummu yapacak
yunus_emre18
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 4:12 pm
arkadaşlar o mafya adam nerde ist ' de o zaman bu sezon unutun dağhanı size ciddi söylüyorum....çünkü bu birden olacak iş değil dağhan konusu diğer sezon açılacak yani düğün mü ne varmış şimdi izledim zaten 10 nisanda dediler bu her yerde böyledir eğer dizinin başrol oyuncuları evlenecekse ya dizi biter ya da sezon finali Bakınız ( EFE - ASLI ).....yani düğün olduğu zaman her şey ortaya bir bir dökülecek eğer dağhan diğer sezon girecekse tabi........
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 4:15 pm
unutun dağhanı gelmez
safadizdar
Konu: Geri: Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor) Ptsi Mart 29, 2010 4:16 pm
neden olmasın ki seninle bu konuyu daha öncede tartıstık dmi Tubishh Saolera
Dağhan Külegeç İle Facebook'ta Konuşma Görüntümüz (Dönmüyor)