Konu: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor C.tesi Mart 20, 2010 11:10 am
Konunun ilk mesajı :
DAĞHAN KÜLEGEÇ SEZON SONUNA DOĞRU EFE KARAKTERİ İLE TEKRAR KAVAK YELLERİNE DAHİL OLACAKTIR. ÇOK SÜRPRİZ BİR SENARYO İLE.. SETTEN FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDADIR. DAĞHANIN ÇEKİMLERİ ÇEŞMENİN HEMEN KARŞISINDA BULUNAN SAKIZ ADASINDA YAPILMAKTADIR..
SENARYODAN BİRAZ İPUCU VERMEK GEREKİRSE DAĞHAN HAPSE GİRMEMEK İÇİN HERKESİ ARKASINDA BIRAKARAK SAKIZ ADASINA KADAR YÜZER. ORADA 3 YIL GEÇİRİR. KAMİL BORÇLARINI KAPATMAK İÇİN KÖTÜ BİR YOLA GİRER. SAKIZ ADASINA İNSAN TAŞIMAKTADIR. BU SIRADA KAMİLİN BAŞI DERDE GİRER VE ASLI İLE GÜVEN KAMİLİN PEŞİNE DÜŞER. GELİŞEN OLAYLARDA KAHRAMANLARIMIZ EFE İLE KARŞILACAKLARDIR...
BU SEZON SONUNA DOĞRU OLACAKTIR...
Yazar
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor Paz Mart 21, 2010 12:38 am
mchlnq demiş ki:
ya biz nerden bilelim 7 ay önce olduğunu bilen sizsiniz
iyide arkadaşım ilk baştaki yorumlarda bile direk söylenmiş eski olduğu.
Misafir Misafir
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor Paz Mart 21, 2010 7:14 am
tmm dönerse bizimde hbaerimiz olsun şahsen artık efe dönmesin diziye çünkü aslı güven ile yattı geri gelmesini istemem
mchlnq
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor Paz Mart 21, 2010 9:03 am
hahahah süper namsumu bozuldu diyon yani vaay aLçak kadın :D
Misafir Misafir
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor Paz Mart 21, 2010 9:09 am
mchlnq demiş ki:
hahahah süper namsumu bozuldu diyon yani vaay aLçak kadın :D
sence komikmi bende değil
mchlnq
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor Paz Mart 21, 2010 9:13 am
yani saçma 2010 yılındayız her nekadar da türkiyede yaşıyorda olsak bence bu ilklellik onla yattı namusu bozulda efeye dönmesin demek saçma Ama genede bu aslıda bihteri geçti bi yerde hak veriyorum size :D:D
ildem
Konu: Geri: SETTEN FOTOĞRAFLAR... ÇEKİMLER SAKIZ ADASINDA YAPILIYOR... Efe Dönuyor Paz Mart 21, 2010 11:19 am
yeter lan kandirmayın insanları sakız adasında çekimmiş yok efendim kamil tekrar kötü şeylere bulaşçakmış kardeşim sen izliyosan izle ama biz izlemicez hala nie uğraşıyon ki
Bu resimler başka birinindi diye hatırlıyorum. Yani zaten eskiden çekilmiş resimlerdi.O yanındaki kız da bir hayranıydı hatta ya Dağhan kendi ağzıyla kavak yelleri benim için bitti diyor hala nerden çıkıyor bu haberler hiç anlamıyorum
tmm dönerse bizimde hbaerimiz olsun şahsen artık efe dönmesin diziye çünkü aslı güven ile yattı geri gelmesini istemem
aynen katılıyorum..! valla bana komik geldi bu konu ağzıyla diyorki çok gizli döneceği işte kimse bilmiyo falan vs sonra gelip burda açıklıyo gerçekten tims de çalışan birisi olsa gerçekten dağhan gelecek olsa ve bu gizli olsa neden gelip burda yazsın ki akıl var mantık var valla sadece gülüyorum artık yaa
arkadaşlar şurası bir gerçek ki bu haber düpe düz, yamuk yumuk bi şekilde yalan..ama o yukardaki 2 resmi daha önce görmeniz imkansız...çünkü bakılacak olursa bu fotğraf son zamanlarda çekilmiş sakal baya bi uzamış aynı ACMENZİ ler gibi .....saçlar desen aynı kilosu daha fazla var eskisine nazaran.......acayip ikilimde kaldım arkadaşlar ama bu diziye bakacağımı anlamına gelmiyor tabi..neyse umarım dağhan girer diziye nasıl girerse girsinde .....
ya 4 sayfa bu konu tartışılmış inanmıyorum sizlere gerçekten yuh ya.modaratör arkadaşın bile inanası gelmiş.evet belki dağhan birgün dönebilir ama bu arkadaşın dediği gibi değil çünkü o ilk 2 resim en az 6,7 ay öncesinin resmi.
ya arkadaşım senin 6,7 ay önce dediğin zaman ağustos sonu eylül başı...yani son resim neysede sen sadece 2 resimden bahsetmişsin yukardaki....yani ağustos u geçtim eylül de bile yazlık giyilir...dağhan orda nerdeyse ısınmak için evi yakacaklar o derece yani biraz düşünerek söylüyelim
)eylülde çekim yaptılar şimdiye kadar girmedi yani diziye öylemi
bak şimdi sen dedin ya bu fotoğraf'ı göreli 6,7 ay oldu diye tartışılmıştı ona isitnaden dedim yoksa tabi yaz gelmeden de çekilir ama o evde set düzeyiyidi ve geçen sezon o evle ilgili bi şey yoktu ki dikkati çekerim ve yine belirtiyorum kilosu , saçı ve uzun sakalları baya bi dikkat çekici...