Bence Dönebilir..çünkü dağhanın diziden çıkması ..mecburdu.. aslı&efe evlenseydi..bu dizi 1 sezon daha devam edrdi..ok... yani senaristler bişey üretemezdi..ok..şimdi dağhan çıktı... güven geldi..1 sezon öyle gidecek bence...aslı&güven aşkı başlıcak ve çok ilerlicek..sonra efe gelcek herşey berbat olcak... karışcak..işte size 1 sezon bitti...1 sezon daha sürer bu dizi... bence bu bir strateji.. hem dağhan ayrılmak istemezdim ama öyle olmak zorunda..oldu.. gül gibi işim vardı ..niye ayrılayım demişti....bu bir ipucu bence yanılabilirimde..ama benim fikrim bu....
olabilir sonuçta bu işten para kazanıyorlar,reytingler böyle düşmeye dewam ederse ya bitirler ya da efeyi geri getirirler bu şekilde olur başka bir yolu olmaz
güven-aslı aşkı başlar bunu herkes kabullenir aslı efeyi unutur güvenle uzun bir aşk yaşar.. sonra güven zor duruma filan düşer o ara efe girer diziye güvene yardım eder.. tabi güven efe olduğunu bilmez..efe ile arkadaş olurlar güven efeyi aslı ve diğerleriyle tanıştırmak ister..arkadaşlar arasında toplanıp küçük bir parti verilir o ara güven efeyi o partiye getirir ve efeyi övmeye baslar çok iyi biri filan bana yardım etti şöyle oldu böyle oldu filan sonra adının efe olduğunu söyler ve bizimkilerin eski yaralar biraz oynaşır sonra efeyi çağırır.. o an efe girer ve herkes şaşırır hepsi aynı anda efe der aslı bayılır ve sezon finali.. diğer sezon da efe aslıyla tekrar aşk yasamak ister ama aslı güven ile efe arasında kalır sezonun sonuna kadar birini seçmek zorundadır o ara efe-güven arkadaşlığı biter kavgalar başlar deniz ve mine evlenir metin karısıyla barışır efenin ailesi diziye dahil olur.. efe bir yandan işlerle bir yandan güvenle bir yandan da aşkı olan aslıyı geri kazanmaya çalışır.. aslı efeye tekrar geri dönmez ve güveni tercih eder ve dizinin tamamen biteceği finalde güven ile evlenir deniz-mine-su bu duruma hayret eder ve aslıdan nefret ederler..bu olayı duyduklarında hemen efenin yanına giderler ama çok geçtir efe kendi canını çoktan almıştır ve bu sefer diziden tamamen çıkar ki bu bir şey ifade etmez çünkü dizi bitmiştir..
arkadaşım dur ya naaptın sen hemen astın biçtin dur hele.....bak orda bi şey demişsin efeyi partiye getirir tanışma sırasında ...orası olabilir ama efe hatırlamaz ...çünkü hafızasını kaybetmişitr.....ve adıda hüseyin---ahmet ---mehmet olur efe olmaz..sonra bu bi sezon dewam eder kabullendirme çabalarıyla...sonra son sezon efenin herşeyi hatırlamsıyla biter...
iyide birseyi unutuyosunuz efe cinayetten araniyodu polisten kacarken kazayi yapti hafizasini kaybetmis olmasi ok ama buyuk ihtimalle urla hatta izmir disi bi yerdedir cunku urla gibi bi yerde hafizasi kayipda olsa urlada olmasi mumkun degil cunku kucuk bi kasaba 3 yil boyunca kimsemi görmedi.. hadi onu gecdim tesaduf yolu urlaya düstü geldi hafizasi yerine geldi falan filan ama peki ya cinayet meselesi ne olcak efenin yasadigi ortaya cikinca yine cinayetten yargilancakk.. o yuzden eger efe dönecekse-ki kendisi cikmis diziden ama istemeye istemeye yani timsde isterse azda olsa geri dönme sansi vardir ama efe dönecekse eger o cinayet mevzusunda kendini haklayarak dönecek yada dönüp bi süre gizli sakli kalip cinayet mevzunu öyle halletmeye calisicak!!! benceeeee yani ama kendimizi efe dönecek hayallerine kaptirmayalim ve dizide efeyi görmeyene kadar izlememeye dvm edelim
gencer hayal gücüne hayran kaldım:) bir çırpıda yazıvermişsin senaryoyu...efe döncek ama aslı güven arası biraz yoğunlaşması lazımki tadı çıksın ...ben 100.bölüm demiştim önceki yazılarımdada ama daha fazla uzarsa bu dizi burda biter ...