Konu: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Ptsi Mayıs 03, 2010 9:36 am
benim sezon sonunda "MUTLAKA GERİ DÖNÜCEM" demesi bide ölmüşse cesedinin bulunmaması
sizce?
emre_efe
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Ptsi Mayıs 03, 2010 9:37 am
saçma
track
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Ptsi Mayıs 03, 2010 10:20 am
Bence dönmez
dağhOKan
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Ptsi Mayıs 03, 2010 10:34 am
emre_efe demiş ki:
saçma
nesi saçma arkadaş burda biz sadece haberlerimi paylaşıcaz herkesin bir bildiği yada aklına takılan vardır diye sordum soruyu benim olduğu gibi
tolqahan77
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Ptsi Mayıs 03, 2010 10:36 am
Benmde anlamadıgım şu var. "Dağhanın diziden ayrılcagını öğrendik ve biz yinede arabayı uçuralım efe arabadan çıkmasın dedik" die bir şey söylemişti senaristlerden birisi. E peki madem önceden biliniyodu dağhanın ayrılcagı neden "BİR GÜN MUTLAKA GERİ DÖNÜCEM" lafını söyletiolar ki.. Seneye reyting olsun die mi.. :S
dağhOKan
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Ptsi Mayıs 03, 2010 10:42 am
bilemiyorum ama adamlar şu anda konu olarak çok berbat yazıyorlar ama milleti nasıl ekrana bağlayacaklarını çok iyi biliyorlar
Benmde anlamadıgım şu var. "Dağhanın diziden ayrılcagını öğrendik ve biz yinede arabayı uçuralım efe arabadan çıkmasın dedik" die bir şey söylemişti senaristlerden birisi. E peki madem önceden biliniyodu dağhanın ayrılcagı neden "BİR GÜN MUTLAKA GERİ DÖNÜCEM" lafını söyletiolar ki.. Seneye reyting olsun die mi.. :S
onlar nasıl düşündüyse artık dönecegi içinde olabilir reytıng içinde ikiside mantıklı ama bnce reytıng için