Bence Dağhan'ın dönmesi diye birşey yok adam zaten televizyonda ayrıldığını ( Berna laçin ve Skytürk'te) söylemiş. Ayrıldığı dizi'ye neden dönsün ki Şahsen ben döneceğini hiç sanmıyorum. Hiç umut'ta etmiyorum.
Bence Dağhan'ın dönmesi diye birşey yok adam zaten televizyonda ayrıldığını ( Berna laçin ve Skytürk'te) söylemiş. Ayrıldığı dizi'ye neden dönsün ki Şahsen ben döneceğini hiç sanmıyorum. Hiç umut'ta etmiyorum.
televizyondan ayrıldığını değil diziden ayrıldığını söyledi..benim düşüncem herkes gibi gelmesinden yana...
televizyondan ayrıldığını değil diziden ayrıldığını söyledi..benim düşüncem herkes gibi gelmesinden yana...
Sanırım yanlış anlamışsın bak parantez içinde hangi programlarda söylediğinide yazmışım. Yani Televizyon da dizi den ayrıldığını açıkladı.
Sanırım karıştırmışsın
''Televizyon da'' yazmışım sanırım sen ''Televizyon dan'' diye okumuşsun
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... C.tesi Mayıs 08, 2010 7:57 am
çok beklersiniz anlamındamı yoksa gelecekte biraz daha bekleyin anlamındamı bekleyelim biz dağhanı
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... C.tesi Mayıs 08, 2010 7:58 am
bekleyin de nasıl beklerseniz bekleyin işte
efe sever
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... C.tesi Mayıs 08, 2010 8:02 am
senin bildiğini bende bilseydim rahatlardım ama bölüm geçtikçe dizide umutlarım tükendi zaten 2-3 bölüm kaldı sezon bitimine sezon boyunca bekledim önümüzdeki sezon beklemeyecem yerime başkası beklesin tabi görürsede haber versin
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... C.tesi Mayıs 08, 2010 8:04 am
ben bu hafta izmire gidiyorum gitcem bakcam artık haber veririm
efe sever
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... C.tesi Mayıs 08, 2010 8:06 am
güzel haberleri bekliyorum inş. geri dönerde rahat bir nefes alırım ayrıca sana göre dönme ümidi varmı içinde oldugun için bilirsin diye soruyorum evet ya da hayır demen yeterli benim için
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... C.tesi Mayıs 08, 2010 8:07 am
evet var yani bende çekimlerden biliyorum ek bilgi yok elimde ama oyuncularla konuştum yani ordan da biraz biliyorum
efe sever
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... C.tesi Mayıs 08, 2010 8:11 am
çok saol verdiğin bilgiler için bir an önce öğren ve haber ver zaten buraya bakıyordum ama kesin haber geleceği için haftaya daha çok bakacam bu konuda fazlasıyla rahatsızlık verdiysem çok çok özür dilerim tekrar saol şimdiden verdiğin ve vereceğin bilgiler için
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... C.tesi Mayıs 08, 2010 8:12 am
bişey değil amma fanatik çıktın sende
efe sever
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... C.tesi Mayıs 08, 2010 8:15 am
övünmek gibi olmasın öyleyimdir ben gideceğini duydugumda inanmadım 3 ay boyunca yalan haberdir dedim çakma efeyi görünce anladım ki doğruymuş orjinali gelsinde çakmasına da razıyım ama orjinali gelirse gelmezse 84. bölümde bitmişti benim için zaten dizi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... C.tesi Mayıs 08, 2010 8:18 am
bence dönücek belli zaten diziden tamamen ciksaydi adi bile gecmezdi. bütün oyuncular istanbula dönücek dizinin cekimleri orda devam edicek. zaten daghan külegec gercek hayatdada dizi cekimleri izmir urlada zor geliyordu. istanbulu cok özledigini söylüyordu cekimlerde. hem zaten öldürmediler ki sadece kaybolmustu ve cikti oraya ) INSALLAH