Yazar Mesaj Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 12:52 pm ben size haber vercem haftaya
dağhan hakkında
efe sever Üye
Mesaj Sayısı : 1690Kayıt : 22/02/10 Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 12:58 pm olumlu haber ise alıştıra alıştıra söyle olumsuz haber ise birden söyle kaç aydır bu anı bekliyorum da birde konusu değil ama fragman çıkmış mine hamile kesin çünkü denizle konuşurken bayıldı
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 1:00 pm tam tersi olmucak mı o olumsuz haberse alıştıra alıştıra olumlu ise bir anda olmucak mı yoksa benmi yanlış biliyorum
efe sever Üye
Mesaj Sayısı : 1690Kayıt : 22/02/10 Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 1:03 pm evde kaç aydır efe dönecek diye ev ahalisinin başının etini yediğim için zaten evde kriz geçircem burda öğrenince ne gerek var 2 kere krize evde kriz geçiririm ev ahalisine söylerken
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 1:04 pm yazık annene -babana o zaman
bende çok çektirmiştim
akrabalara -arkadaşlara
izlemeyin diziyi diye bundan sonra şimdi karışmıyoum
çünkü ; bişey biliyorum izlesinler
boşver
efe sever Üye
Mesaj Sayısı : 1690Kayıt : 22/02/10 Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 1:07 pm sen gerçekten birşey biliyorsun ama ne söylemiyorsun ben olsam çoktan söylemiştim önümüzdeki sezon izleyip izlememem senin elinde efe sezon finalinde mi gelecek hadi öyle oldu diyelim nasıl gelecek ya da gelecek mi gelmeyecek mi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 1:12 pm bilmem
şuan belli bişey yok desem çünkü 2 hafta dır yokum izmirde ben öyle özel bişey bilmiyorum
sende her gün çekimlere gitsen bazen bişeyler anlarsın yada görürsün
ben oyuncuların nerde yemek yediklerini dahi biliyorum
domuşuq Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 5Yaş : 28Nerden : orduRuh Hali : Takımı : Kayıt : 05/05/10 Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 1:14 pm
efe sever Üye
Mesaj Sayısı : 1690Kayıt : 22/02/10 Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 1:15 pm izmirde yaşasaydım bilirdim ama yaşamadıgım için bilmiyorum hem bende geçen gün biriyle tanıştım o da izmirde yaşıyor ona da sordum dağhan olaynı gelecek gibi görünüyor dedi ama ben araştırmaya devam ediyorum eylemlerim devam edecek araştırmaya devam
Misafir Misafir
Tubishh Sagolera Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1951Yaş : 34Nerden : Kayıp ŞehirRuh Hali : Takımı : Kayıt : 09/03/10 Misafir Misafir
Tubishh Sagolera Üye
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 1951Yaş : 34Nerden : Kayıp ŞehirRuh Hali : Takımı : Kayıt : 09/03/10 Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 1:23 pm hmm tüh olmamış
efe sever Üye
Mesaj Sayısı : 1690Kayıt : 22/02/10 Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 1:25 pm fazla avatarı olan varsa verebilirmi bi zahmet
§evd@ Üye
Mesaj Sayısı : 5Kayıt : 04/05/10 Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 8:55 pm arkadaslar 84. bölümünde araba ucurumdan düserken ´asli seni cok seviyorum, lütfen beni unutma birgün mutlaka geri dönücem´ diyor hem efeyi öldürmediler ki sadece kayboldu inaniyorum efe mutlaka diziye dönecek. bas rol oyuncusunu diziden cikarmalari zaten cok mantiksiz yalnis oldu ama insallah efem geri dönücek kavak yellerinin tadi yok efesizZ..
Duygusu Banned
Mesaj Sayısı : 1107Ruh Hali : Takımı : Kayıt : 17/08/09 Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Çarş. Mayıs 05, 2010 9:24 pm efe sever demiş ki: fazla avatarı olan varsa verebilirmi bi zahmet benim çalışmalarımdan alabilrsin
dağhan külegeç wallpaperleri bölümünde var istersen gir kullan
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Perş. Mayıs 06, 2010 1:20 pm hmm bekleyin o zman döncek dağhan
büyük ihtimalle
efe sever Üye
Mesaj Sayısı : 1690Kayıt : 22/02/10 Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Perş. Mayıs 06, 2010 1:35 pm Dağhan E birşey öğrendinmi dönüp dönmemesi hakkkında efenin öğrendiysen söyle
Tubishh Sagolera Üye
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Perş. Mayıs 06, 2010 1:38 pm kardeşim izmire gitmedim ben
tuba istersen inan istersen inanma
sende izmirde olsan her gün hiçbi çekimi kaçırmasan
bide ben oyuncuların nerde yemek yediğini dahi biliyorum
gördüğüm şeyler var belki
bilip bilmeden yorum yapma bence
efe sever Üye
Mesaj Sayısı : 1690Kayıt : 22/02/10 Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Perş. Mayıs 06, 2010 1:39 pm içimi karartmayın bildiği birşey varmı yokmu söylesin rica ediyorum meraktan çatlayacam sonra efe sever değil çatlak efe sever olacam
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Perş. Mayıs 06, 2010 1:41 pm arkadaşım bende tam bişey bilmiyorum ama büyük ihtimalle döncek
özel bişey bildiğim yok
sadece biraz sezon finali bide dağhan hakkında bilgim var o da sete çok gitmekten oyuncularla konuşmaktan
efe sever Üye
Mesaj Sayısı : 1690Kayıt : 22/02/10 Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Perş. Mayıs 06, 2010 1:41 pm bilmiyorum yanlışmı anladım gördüğüm şeyler var kısmından dönme ihtimali var anladım ne kadar doğru anladım bilemeyecem
Misafir Misafir
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Perş. Mayıs 06, 2010 1:43 pm ne anladıysan o olsun
dağhan zaten izmirde görüldü kaç kere
bide oyuncularla konuşmam var zor olsada
Dağhanın Diziye Dönmesi ....