ben sana inanıyorum zaten dağhansız batıyorlar elleri mahkum geri getirecekler inş geri döner dağhan da biter bu efesiz saçmalıklar efeli güzelliklere döner zaten sezon finaline 2-3 bölüm kaldı bu kadar bekledim 2-3 bölüm daha beklerim
benden başka bekleyen yok galiba dağhanı kavak yellerinde boşunamı çırpınıyorum ne en iyisi bu konuyu kapatıyım Dağhan E rahatsızlık verdiysem kusura bakma daha öncede dedim ya bu olay nerdeyse kavgaya dönüştü evde sadece belki bildiklerim var dediğin için soruyorum bu kadar bidaha sormıcam tekrar kusura bakma
ben sık bogaz ediyorumdur diye öyle söyledim araya kaynak yapmayalım ayrıca kesin bir bilgi duyarsa şirinlik olsun diye sağlama alıyorum önce özür sonra soru
yine aynı konu olacak ama aylar önce biryerde okudum dağhan tims yapımla anlaşmız önümüzdeki sezon kadroda bazı değişiklikler olacak ve dağhan geri dönecek diye burda da dönebilir diye okuyunca o zaman okudugum o haber doğru demek geliyor içimden ama ne kadar doğru bilmiyorum bekleyip görecez
benim efe sevdiğimi bilen arkadaşlar bana gösterdi biris face te yazmış bende baktım gerçektende öyle yazıyor ama yazan kişi dağhan değil onu biliyorum hatta burda da gördüm sanırım face te elinde kamera olan biri hatta 23 nisanda yazmışlardı yazanın adı ali beyoğlu lnik ten anlamadıgım için veremeyecem malesef ama okumuştum hala da vardır face olan dağhan külegeç yazıp bakabilir dağhan külegeç sayfasında yazılıydı çünkü