ACIK KAPI BIRAKMAK İÇİN YAPTILAR BUNLARI VE ŞUANDA DAĞHAN YOL YAPIYORLAR FİLMDE NEDEN ÖLDÜRMEDİLER İŞTE BU REYTİNG KAYGISI EFE SEVERLERİ FİLME KİTLEMEK İÇİN HEP ONU ANIYORLAR EFE SEVERLERİ UMUTLANDIRIYORLAR HER HAFTA FRAGMANDA BİR KİŞ GÖSTERYORLAR YÜZÜNÜ GÖSTERİLMİO HERKES MİLLET EFE GELECEK DİYE UMUTLANIO
daghan /e ben acikcasi seni tanimiyorum ve herkez öyle yazioki sanki dizinin bi parcasisin (sen neysin yada kim oluyosun da bizim bilmedigimiz seyi biliyosun?)
daghan /e ben acikcasi seni tanimiyorum ve herkez öyle yazioki sanki dizinin bi parcasisin (sen neysin yada kim oluyosun da bizim bilmedigimiz seyi biliyosun?)
evet gerçekten üye olduğum en iyi forum benimde.önceden ky nin resmi sitesinde sohbet güzeldi artık her gelen kimse varmı diyo burası en iyisi ky resmi sitede dağhan bölümünde herekese burayı tavsiye ediyom
ebosum
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Salı Mayıs 04, 2010 6:29 am
benim umudum yok üzgünüm
dağhOKan
Konu: Geri: Dağhanın Diziye Dönmesi .... Salı Mayıs 04, 2010 6:34 am
aTiiLLaa demiş ki:
izmirde yaşıyor bende yanına gidicem inşallah bir aksilik olmazsa
bırakta o bilsin yani orda neler olduğunu
hem sen daha yenisin mesaj sayına bakarsak onu anlıyorsuz o adamında mesaj sayısına bak zaten güvenilir olduğunu anlarsın
rencide etme o zaman beni yoksa ağlarım zaten yaşın almış -gitmiş benden büyükler yaşlı gelirde bana
off bak buna dayanamam burda olaya el koyarım bu nasıl bir rencide edişti öyle ya brava mert tebrik ediyorum kardeşim ve başarılarının devamını ennn içten dileklerimle samimi bir şekilde diliyorum
En son dağhOKan tarafından Salı Mayıs 04, 2010 7:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rencide etme o zaman beni yoksa ağlarım zaten yaşın almış -gitmiş benden büyükler yaşlı gelirde bana
off bak buna dayanamam burda olaya el koyarım bu nasıl bir rencide edişti öyle ya brava mertcim tebrik ediyorum kardeşim ve başarılarının devamını ennn içten dileklerimle samimi bir şekilde diliyorum
off bak buna dayanamam burda olaya el koyarım bu nasıl bir rencide edişti öyle ya brava mertcim tebrik ediyorum kardeşim ve başarılarının devamını ennn içten dileklerimle samimi bir şekilde diliyorum
bende umutluyum dağhanın geri döneceğinden efe uçuruma gitti ama sezonun başından beri sanki aralarındaymış gibi hep flashbacklerle hatırlandı tims farkındadır herhalde efesiz olmadıgının eğer dönecekse benim ümidim sezon sonunda dönmesi sezon sonunda bir anlık olsa da görünsün valla beklerim 3 ay daha 1 sene bekledim 3 ay mı beklemeyecem eğer gelmezse timsin önümüzdeki sezon çekeceği var dağhan fanlarından çünkü o kadar çok efe hatırlandı ki eğer gelmezse nasıl hesap vereceklerini düşünsünler yazın kşında ona göre cevap verirler efe severlere