Dağhan Külegeç Fan Sitesi
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Forumdan daha iyi yararlanabilmek için Üye olunuz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dağhan Külegeç Hayranlarının Fan Sitesi, Dağhan Külegeç En Büyük Tek Fan Kulübü.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

!!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!!

+3
dontdisturb
yunus_emre18
rapid8
7 posters
YazarMesaj
rapid8
Üye
Üye
rapid8

!!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! Empty
MesajKonu: !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!!   !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! EmptyPerş. Ara. 03, 2009 10:21 am

arkadaşlar çok sağlam bi yerden aldım haberi böle internet ortamı değil...ve lütfen açıklayın diyede israr etmeyin ben duyduğumu söylüyorum okuduğunuz için şimdiden teşekkürler......haber şu : efe nin küçük kardeşi bi kaç bölüm sonra kaçırılacak ve bi kaç gün haber alınamayacak metinde polis işine burdan dewam edecek ve birisi aslıyı eve getirecek ama kim o şahıs belli değil .....inş. efedir ve isterimki inş. doğru haberdir....
yunus_emre18
Üye
Üye
yunus_emre18

Ruh Hali : !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! Aggres10
Takımı : !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! Fb10

MesajKonu: Geri: !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!!   !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! EmptyPerş. Ara. 03, 2009 10:34 am

ee nerden bilecez arkadaşım herkes istediği gibi yazıyor ....zaten izleriz öle bi şey yoksa bizi kandırdığın için ceza alırsın yöneticilerden ona göre yalan haber çıkarmaktan......bakacağız inş. dedğin gibi doğrudur...ve kaynağın belirt kimden duyduğunu.....
dontdisturb
Üye
Üye
dontdisturb

MesajKonu: Geri: !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!!   !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! EmptyPerş. Ara. 03, 2009 10:47 am

ne zaman olacak peki bu kaç bölüm sonra aşşa yukarı?
işlemci
Üye
Üye
işlemci

MesajKonu: Geri: !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!!   !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! EmptyPerş. Ara. 03, 2009 11:10 am

rapid8 demiş ki:
arkadaşlar çok sağlam bi yerden aldım haberi böle internet ortamı değil...ve lütfen açıklayın diyede israr etmeyin ben duyduğumu söylüyorum okuduğunuz için şimdiden teşekkürler......haber şu : efe nin küçük kardeşi bi kaç bölüm sonra kaçırılacak ve bi kaç gün haber alınamayacak metinde polis işine burdan dewam edecek ve birisi aslıyı eve getirecek ama kim o şahıs belli değil .....inş. efedir ve isterimki inş. doğru haberdir....
süperman güven bulur kesin herşeyi hallediyoya senaristler artık saçmalığın iice b...kunu çıkarıp onuda güvene buldururlar
ildem
Üye
Üye
ildem

MesajKonu: Geri: !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!!   !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! EmptyPerş. Ara. 03, 2009 3:03 pm

merden öğrendin ki
£ یм ὲ Ʀ
Özel Üye
Özel Üye
£ یм ὲ Ʀ

Ruh Hali : !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! Defaul10
Takımı : !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! Gs10

MesajKonu: Geri: !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!!   !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! EmptyPerş. Ara. 03, 2009 4:00 pm

Ben inanmıorum şahsien herkes bişi sölüo çünkü delili olan konuşsun kardeşim
vurgun
Üye
Üye
vurgun

MesajKonu: Geri: !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!!   !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! EmptyPerş. Ara. 03, 2009 4:29 pm

kacıncı bölüm onu sle
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!!   !!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!! EmptyPerş. Ara. 03, 2009 5:08 pm

arkadaşım asılsız haberler kaynaksız haberler yasak. Biraz daha dıkkat lütfen . Bu konuyu dızı ıle ılgılı yere açsan daha ıyı olurdu taşıyorum.

!!!!!!!!!! dikkat !!!!!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» DİKKAT
» Dikkat .....
» BİR AYRINTIYA DİKKAT!
» DİKKAT ETTİNİZ Mİ
» Buraya dikkat