Arkadaşlar az önce facede Kavak Yelleri adında bi grupta resimlere bakıyodum 199 tane resim var ve içinde efeyle ilgili sadece 1 resim var sarpla ilgili yaklaşık 50 resim bulunurken efeyle ilgili 1 resim bulunmasını kınıyorum EFEyi bu kadar çabuk unutmuş olamazlar. daha diziye gireli 1 yıl olan sarp'a bile bu kadar çok önem vermeleri beni sinirlendirdi. Eğer Efe gelmezse efenin daha çok unutulacağını anladım yha efe gelecek. ya da sarp el üstünde tutulacak. inşallah ORJİNAL ADAM gelir yoksa efe gittikçe unutulacak. ben bu duruma çok üzüldüm.
ayrıca ben bu sezon aslı'dan çok soğudum. çünkü arkadaşlar evlenmeye giderken kaybettiği sevgilisini 3 yıl unutamadı 1 sezonun başında hemen unuttu. Gitti bi dolandırıcıya aşık oldu. sizcede çok saçma değil mi? senaristler o konuda saçmaladılar. bide güvenin herkesi dolandırıp sadece 1 kez hapse girmeside çok saçma geldi bana.
efemmutfak2
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 3:47 pm
Katılıyorum
BLaSTeR
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 3:47 pm
bide iyi yanından bak en azından koymuşlar..
Ömrümün Sahibi
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 3:48 pm
öyle ama koydukları resimde efenin tek resmi değil deniz canan felanda var ne olursa olsun ayıp ettiler
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 3:49 pm
sarp fanlarından birisi açmıştır o sayfayı o yüzden koymamışlardır arkadaşım sen onlardan resim koymalarını mı bekliyosun? anti dağhan külegeç diye bile sayfa var sarpçılar açmış
Ömrümün Sahibi
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 3:50 pm
onlar açıyosa bizde açarız
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 3:51 pm
ben açtım dağhan için sayfa katılan katılabilir tabi
Ömrümün Sahibi
adı tam olarak ne??
yigit_fan
Ömrümün Sahibi demiş ki:
Arkadaşlar az önce facede Kavak Yelleri adında bi grupta resimlere bakıyodum 199 tane resim var ve içinde efeyle ilgili sadece 1 resim var sarpla ilgili yaklaşık 50 resim bulunurken efeyle ilgili 1 resim bulunmasını kınıyorum EFEyi bu kadar çabuk unutmuş olamazlar. daha diziye gireli 1 yıl olan sarp'a bile bu kadar çok önem vermeleri beni sinirlendirdi. Eğer Efe gelmezse efenin daha çok unutulacağını anladım yha efe gelecek. ya da sarp el üstünde tutulacak. inşallah ORJİNAL ADAM gelir yoksa efe gittikçe unutulacak. ben bu duruma çok üzüldüm.
ayrıca ben bu sezon aslı'dan çok soğudum. çünkü arkadaşlar evlenmeye giderken kaybettiği sevgilisini 3 yıl unutamadı 1 sezonun başında hemen unuttu. Gitti bi dolandırıcıya aşık oldu. sizcede çok saçma değil mi? senaristler o konuda saçmaladılar. bide güvenin herkesi dolandırıp sadece 1 kez hapse girmeside çok saçma geldi bana.
katılıyorum dolandırıcı bir diziyi götürüyor zaten dolandırıcı doktor aşkı saçma değilmi sizce....
Ömrümün Sahibi
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 3:52 pm
yigit_fan demiş ki:
Ömrümün Sahibi demiş ki:
katılıyorum dolandırıcı bir diziyi götürüyor zaten dolandırıcı doktor aşkı saçma değilmi sizce....
Tabiki saçma...
Tubishh Sagolera
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 3:57 pm
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 4:06 pm
o da bişiy mi eski bolumlerin hicbiri nette yoktu kalkmıştı gecenlerde anccak bulabildim bu ne kin diye dusunuyorum ama hersey yonetmende bitiyor...utanmasalar bu sezonun ilk bolumunde bile efenin mezarını gostermiyceklerdi...ustelik sanki hiç efe diye biri yokmusta bukadar sene buraya kadara diziyi o sırtlamamış gibiler...
Ömrümün Sahibi
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 4:08 pm
sinemsema demiş ki:
o da bişiy mi eski bolumlerin hicbiri nette yoktu kalkmıştı gecenlerde anccak bulabildim bu ne kin diye dusunuyorum ama hersey yonetmende bitiyor...utanmasalar bu sezonun ilk bolumunde bile efenin mezarını gostermiyceklerdi...ustelik sanki hiç efe diye biri yokmusta bukadar sene buraya kadara diziyi o sırtlamamış gibiler...
öyle ama şunu atlıyolar biz unutsak bile dağhan fanları EFEyi unutur mu?? biz hepimiz onun dönme umuduyla diziyi izliyoruz ona olan sevgimizi bilmiyolarki
yigit_fan
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 4:10 pm
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 4:12 pm
biz onların kdaar düşmeyelim.. boşverin efe geldğinde hepsi suscaklar.
Ömrümün Sahibi
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 4:13 pm
az önce orda sarpın fanına baktım ne kadar mallar yha çok saçmlar sadece bu sezonu izlemişler daha öncelerini bilmiolar EFEyi felan neyse avunsun garibanlar
En son Ömrümün Sahibi tarafından C.tesi Haz. 19, 2010 4:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
_kidman_
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 4:15 pm
he de geçç onları bea D:
Ömrümün Sahibi
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 4:26 pm
arkadaşlar ben kanal d fana 5 defa üye oldum sonunda anlamışlar üst üste üye olduğunuzu fark ettik bi daha üye olamazsınız diye önüme yazı çıktı
Alişan
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 8:48 pm
çok haklısın altına imza mı atarm efe yi unutanlara yazklar olsn bu dizi efe yle başladı biz bu dizi yi efe yle sevdk güven kim ya uyduruktn bi dolandırıcı
tugce36
Konu: Geri: Dikkat ..... C.tesi Haz. 19, 2010 9:20 pm
AYNE GÜVEN DOLANDIRICIN TEKI EFE UNUTULMAZ BE UNUTULAMAZ O BIZIM ORJINAL ADAMIMIZ EFE KAYGISIZ BU DIZI EFE YLE BASLADI EFE YLE DE BITMELI
JiLeT
Konu: Geri: Dikkat ..... Paz Haz. 20, 2010 2:07 am
o koca kafadan zaten nefret ediyorum
a.snmz
Konu: Geri: Dikkat ..... Paz Haz. 20, 2010 8:36 am
eğer dağhan'a laf atıyorlarsa bu onların seviyesini gösterir zaten.yazık onlara ki böyle bi sevgiden mahrum kalmışlar ve böyle bi sevgiyi bilmedikleri için hiç olmaması gerekenleri seviyorlar...ben onlara sadece gülüyorum çünkü efe ve güven arasında bi kıyaslama yapılması söz konusu bile olamaz ve onlar bunun için çabalıyorlar sadece komik duruma düşüyorlar ayrıca kavak yellerini yıllardır izleyipte bi anda güven'ci olanların ben kavak yellerine değer verdiklerini düşünmüyorum..onca yıl boş boş bakmışlar ekranlara ve şimdi efe gelmezse yine sadece onlar bakar aynı ekrana...
Dağhanist
Konu: Geri: Dikkat ..... Paz Haz. 20, 2010 8:44 am